Οι 15 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Καλοκαίρι 2017

Οι 15 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Καλοκαίρι 2017 (1)

Το καλοκαίρι αποτελεί συνήθως την εποχή που οι γυναίκες αναζητούν να κάνουν μια ανανέωση. Και τι καλύτερο από το να επιλέξουν μια από τις κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Καλοκαίρι 2017 προκειμένου να αλλάξουν την εμφάνιση τους.

Οι ανέμελες ημέρες της εποχής αυτής, η περίοδος των διακοπών και γενικότερα ο καιρός που επικρατεί οδηγεί συνήθως σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις μαλλιών. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να επιλέξετε μια πιο σκούρα βαφή μαλλιών, όπως το σοκολατί για να κλέψετε τις εντυπώσεις.

Παίξτε λοιπόν με τα χρώματα και πειραματιστείτε δοκιμάζοντας νέα χρώματα στα μαλλιά σας. Χρώματα που θα απογειώσουν την εμφάνιση σας και θα τραβήξουν τα βλέμματα! Ποιες είναι λοιπόν οι 15 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Καλοκαίρι 2017;

Ξανθό πλατινέ

Οι 15 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Καλοκαίρι 2017 (2)

Το ξανθό πλατινέ μπορεί να χαρακτηριστεί ανεπιφύλακτα ως μια από τις κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Καλοκαίρι 2017, αλλά και γενικότερα για όλες τις εποχές εδώ και πολλές δεκαετίες. Έκανε αισθητή την παρουσία του την Άνοιξη που μας πέρασε, ενώ τώρα που το υιοθέτησαν οι Katy Perry, Cara Delevingne και Zoe Kravitz, κάνει ακόμη πιο έντονη εμφάνιση. Η δημιουργία αυτού του χρώματος στα μαλλιά αποτελεί όμως μεγάλη δέσμευση διότι η επίτευξή του δεν είναι εύκολη και χρειάζεται κάποια συγκεκριμένα βήματα, ειδικά αν τα φυσικά μαλλιά σας είναι σκούρα. Είναι ευκολότερο να πετύχετε αυτή την απόχρωση σε κοντά μαλλιά και τα lob χτενίσματα όπως των Karlie Kloss και Emma Stone.

Bronde – Μια καστανόξανθη απόχρωση

Οι 15 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Καλοκαίρι 2017 (3)

Το bronde, το οποίο μοιάζει με ένα ξανθό σε σκούρο τόνο, όπως αυτό της Gigi Hadid, μπορεί να κάνει τα μαλλιά σας να μοιάζουν σα να έχουν δεχθεί ένα απαλό χάδι από τον ήλιο. Αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα που έχετε με την επιστροφή σας από τις διακοπές. Προκειμένου λοιπόν να πετύχετε αυτήν την υπέροχη απόχρωση στα μαλλιά σας, η Stephanie Brown, colorist στο Nunzio Saviano Salon της Νέας Υόρκης, προτείνει να ζητήσετε από τον κομμωτή σας να εφαρμόσει τις πιο φωτεινές και απαλές ανταύγειες γύρω από το πρόσωπο σας.

Καστανές ανταύγειες

Οι 15 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Καλοκαίρι 2017 (4)

Πρόκειται για μια ακόμη από τις κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Καλοκαίρι 2017. Μια απλή κι όμως άκρως εντυπωσιακή βαφή στα μαλλιά σας με ανταύγειες σε καστανές αποχρώσεις. Όπως ακριβώς έχει δημιουργηθεί και το όμπρε της Selena Gomez. Ξεκινάει από σκούρο καστανό και καταλήγει σε μια μεσαία απόχρωση αυτού. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα προσθέτει μπρονζέ τόνους που κολακεύουν την επιδερμίδα της διάσημης τραγουδίστριας.

Ανταύγειες στο κάτω μισό των μαλλιών σας

Οι 15 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Καλοκαίρι 2017 (5)

Πρόκειται για μια όμπρε ιδέα για ανταύγειες. Πιο συγκεκριμένα, όπως η Jenna Dewan Tatum, έτσι κι εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα υπέροχο χρώμα στα μαλλιά σας, κάνοντας ανταύγειες στο κάτω μισό αυτών. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και δίνει μια αίσθηση ενός απαλού χαδιού του ηλίου που φωτίζει και κολακεύει τα σκούρα κατά τ’ αλλά μαλλιά σας. Επίσης, η συγκεκριμένη επιλογή βαφής μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 8 μήνες, εάν βέβαια δεν έχετε άσπρες τρίχες.

Μικροσκοπικές ανταύγειες

Οι 15 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Καλοκαίρι 2017 (6)

Μικροσκοπικές υπέροχες καραμελί ανταύγειες σε σγουρά καστανά μαλλιά, όπως της Ashley Moore, μπορούν να δώσουν στα μαλλιά σας υπέροχη υφή και περισσότερο όγκο. Δοκιμάστε τις!

Καστανό Σοκολατί

Οι 15 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Καλοκαίρι 2017 (7)

Είστε φυσική καστανή και δεν θέλετε να μπείτε στην διαδικασία του ντεκαπάζ για να αποκτήσετε ένα υπέροχο χρώμα στα μαλλιά σας. Τότε μπορείτε να αποφύγετε τις καταστροφικές για την τρίχα παρενέργειες κάνοντας τα καστανό σοκολατί. Μια από τις κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Καλοκαίρι 2017 που είναι άκρως σαγηνευτική και όμορφη. Την συγκεκριμένη βαφή χρησιμοποίησε και η Demi Lovato.

Ανταύγειες που πλαισιώνουν το πρόσωπο

Οι 15 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Καλοκαίρι 2017 (8)

Το balayage δεν είναι μια καινούργια τεχνική στην βαφή μαλλιών. Ωστόσο, η επιλογή της Ciara να την περιορίσει γύρω από το πρόσωπο της είναι μια πολύ ωραία ιδέα για να ανανεώσετε το χρώμα των μαλλιών σας.

Παστέλ ροζ αποχρώσεις – Millennial Pink

Οι 15 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Καλοκαίρι 2017 (9)

Το ροζ χρυσό πέρα από τα κοσμήματα και τα ρούχα πλέον έχει γίνει must και στα μαλλιά. Δείτε για παράδειγμα την Arielle Vandenberg, την μούσα του 901 Salon. Πρόκειται για μια απόχρωση του ροζ που ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις γυναίκες.

Σκούρες ρίζες και ανοιχτόχρωμες άκρες

Οι 15 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Καλοκαίρι 2017 (10)

Μια ακόμη από τις κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Καλοκαίρι 2017 είναι και αυτή με τις σκούρες ρίζες και τις ανοιχτόχρωμες άκρες. Πρόκειται για μια κομψή και εύκολη επιλογή που μπορεί να διατηρηθεί πολύ περισσότερο από το κανονικό βάψιμο. Κι αυτό διότι η εμφάνιση της σκούρας ρίζας είναι και το επιθυμητό.

Strawberry Blonde

Οι 15 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Καλοκαίρι 2017 (11)

Μια ακόμη διαφορετική απόχρωση του ροζ στα μαλλιά είναι και αυτή του strawberry blonde. Πρόκειται για μια σειρά από διαφορετικές αποχρώσεις που όμως δημιουργούν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Δείτε για παράδειγμα τα μαλλιά της Blake Lively που όμως έχουν ένα άκρως φυσικό αποτέλεσμα.

Ψυχρό καστανό

Οι 15 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Καλοκαίρι 2017 (12)

Οι σταχτί μελαχρινές αποχρώσεις είναι εντυπωσιακές. Και όπως έχει αποδειχθεί θα είναι μια ακόμη από τις κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Καλοκαίρι 2017.

Καλοκαιρινό Κόκκινο

Οι 15 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Καλοκαίρι 2017 (13)

Οι κυματιστές χρυσαφένιες αποχρώσεις στα μαλλιά, που θυμίζουν περισσότερο το χρώμα της φράουλας παρά το ξανθό θα αποτελέσουν αυτό το καλοκαίρι μια από τις top επιλογές βαφής.

Nude Ombré

Οι 15 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Καλοκαίρι 2017 (14)

Ουδέτερες αποχρώσεις που ταιριάζουν και ομοιάζουν με τον τόνο της επιδερμίδας σας σε μια μορφή όμπρε look είναι επίσης μια από τις κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Καλοκαίρι 2017.

Smoky Silver

Οι 15 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Καλοκαίρι 2017 (15)

Πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη απόχρωση μαλλιών που όμως έχει αγαπηθεί πολύ τελευταία. Ο τρόπος που θα χτενίσετε τα μαλλιά σας μπορεί να κάνει την εμφάνιση σας άκρως εντυπωσιακή. Επιλέξτε χτενίσματα όπως κότσους και αλογοουρές και απογειώστε αυτό το ιδιαίτερο χρώμα.

Κλασσικό Ombré

Οι 15 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Καλοκαίρι 2017 (16)

Με την βαθιά πλάγια χωρίστρα και τα κοντά, άνισα σε μήκος μαλλιά όπως αυτά της Jourdan Dunn, το όμπρε παίρνει νέα μορφή. Ξεκινήστε το από πολύ κοντά στις ρίζες και κάντε το ακόμη πιο εντυπωσιακό.