13 πανεύκολα μυστικά ομορφιάς που πρέπει να δοκιμάσετε

Πανεύκολα μυστικά ομορφιάς που πρέπει να δοκιμάσετε

Για να είναι μια γυναίκα όμορφη και συνεχώς περιποιημένη δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο. Τα 13 πανεύκολα μυστικά ομορφιάς που θα δείτε στην συνέχεια είναι μερικά από τα απλά καθημερινά πράγματα που μπορούν να κάνουν την ζωή σας ευκολότερη.

Μάθετε λοιπόν πως να σώσετε ένα σπασμένο νύχι, πως να ξεβάψετε τα νύχια σας με μια κίνηση, πως να αφαιρέσετε εύκολα τα μαύρα στίγματα και άλλα πολλά μικρά κόλπα που θα σας βοηθήσουν.

Όλα αυτά τα πανεύκολα μυστικά ομορφιάς δεν απαιτούν να είστε επαγγελματίας μακιγιέζ ή αισθητικός. Μπορούν να γίνουν από οποιαδήποτε γυναίκα, αρκεί να μάθει τα σωστά βήματα. Η λίστα και το βίντεο που ακολουθούν είναι κατατοπιστικά.

Ποια είναι τα 13 πανεύκολα μυστικά ομορφιάς που πρέπει να δοκιμάσετε;

1. Σπιτικές ταινίες αφαίρεσης μαύρων στιγμάτων

Αναμείξτε 1 κουταλιά της σούπας σκόνη ζελατίνης και 1 κουταλιά της σούπας γάλα. Βάλτε το μείγμα για 1 λεπτό στον φούρνο μικροκυμάτων και στη συνέχεια απλώστε το με ένα πινελάκι στη μύτη σας. Προσοχή όμως, φροντίστε να μην είναι καυτό το μείγμα, αλλά χλιαρό. Έπειτα, αφήστε το να στεγνώσει για 1 λεπτό και αφαιρέστε το ξεφλουδίζοντας το.

2. Σώστε ένα σπασμένο νύχι

Αν σας έσπασε ένα νύχι και δεν θέλετε να το κόψετε, κολλήστε το με τη βοήθεια ενός φακέλου τσαγιού. Δείτε τη διαδικασία στο σχετικό άρθρο.

3. Φτιάξτε το δικό σας lip balm

Αν σας τελείωσε το lip balm σας, δείτε πως μπορείτε να το ανανεώσετε. Απλά ακολουθήστε τα βήματα που θα δείτε στο βίντεο.

4. Σπιτική χαλάουα από τα χεράκια σας

Θα χρειαστείτε 1 φλιτζάνι ζάχαρη, 1/4 του φλιτζανιού νερό και 1/4 χυμό λεμονιού. Βάλτε τα σε ένα κατσαρολάκι, αναμείξτε τα και αφήστε τα να πάρουν μια βράση για 5-7 λεπτά. Μόλις καραμελώσουν, κατεβάστε το μείγμα από την φωτιά και αφήστε το να κρυώσει για 10-20 λεπτά. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το με τον κλασσικό τρόπο και μόλις τελειώσετε, απλώστε μια ενυδατική κρέμα με αλόη.

5. Scrub χεριών

Αναμείξτε 1 φλιτζάνι θαλασσινό αλάτι, 1 1/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο, 1 κουταλιά της σούπας ξύσμα πορτοκαλιού, 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού, 1/2 κουταλάκι του γλυκού έλαιο τεϊόδενδρου, 1/2 κουταλάκι του γλυκού έλαιο μέντας.

6. Ξεβάψτε τα νύχια σας με μια κίνηση

Απλά πάρτε ένα γυάλινο βαζάκι, βάλτε μέσα δυο σφουγγαράκια και ρίξτε ασετόν. Μόλις βυθίσετε τα νύχια σας και τα βγάλετε, αυτά θα έχουν ξεβαφτεί.

7. Ψηλός κότσος με όγκο

Για να δημιουργήσετε έναν εντυπωσιακό κότσο μπαλαρίνας με όγκο θα χρειαστείτε ένα μπομπάρι. Αν δεν έχετε, απλά πάρτε μια κάλτσα. Κι όμως, μια κάλτσα μπορεί να δημιουργήσει το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα. Δείτε το πως στο βίντεο που ακολουθεί.

Αυτά και μερικά ακόμη πανεύκολα μυστικά ομορφιάς που πρέπει να δοκιμάσετε αναλυτικά και βήμα βήμα: