Σύνολα για διακοπές στο νησί: 24 υπέροχες ιδέες

Σύνολα για διακοπές στο νησί (1)

Η Ελλάδα φημίζεται για τα υπέροχα νησιά της και δεν είναι λίγοι αυτοί που τα επιλέγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Τόσο Έλληνες, όσο και τουρίστες απ’ όλο τον κόσμο επισκέπτονται κάθε χρόνο τα όμορφα γραφικά νησιά μας και περνούν υπέροχες στιγμές.

Ποια είναι όμως τα κατάλληλα σύνολα για διακοπές στο νησί; Τι θα πρέπει να βάλετε στην βαλίτσα σας πριν ξεκινήσετε για τον καλοκαιρινό σας προορισμό;

Σύνολα για διακοπές στο νησί

Οι διακοπές σε ένα νησί χαρακτηρίζονται από χαλαρότητα και ξεγνοιασιά. Γι’ αυτό και τα σύνολα που θα επιλέξετε πρέπει να είναι άνετα και αέρινα.

Ιδανικά λοιπόν είναι τα φορέματα σε όλα τα μήκη και όλα τα σχέδια. Φορέματα αέρινα μακριά ή κοντά θα κάνουν τις εμφανίσεις σας εντυπωσιακές και θα αναδείξουν την θηλυκότητα σας. Εξάλλου, τα φορέματα αποτελούν από μόνα τους υπέροχα σύνολα για διακοπές στο νησί. Μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις, ανάλογα με το ύφος τους. Φορέστε τα στην θάλασσα, αλλά και στην απογευματινή βόλτα σας.

Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορείτε να φορέσετε ένα υπέροχο αέρινο φόρεμα σε έναν γάμο στο νησί! Επιλέξτε έντονα καλοκαιρινά χρώματα που ταιριάζουν άψογα με τη νησιωτική διάθεση.

Πολύ καλή επιλογή αποτελούν επίσης και τα σύνολα με σορτς. Είναι δροσερά και αναδεικνύουν τα υπέροχα πόδια σας! Συνδυάστε τα με πουκαμίσες, crop tops και απλά αέρινα μπλουζάκια και δημιουργήστε εκπληκτικά σύνολα για διακοπές στο νησί.

Ωστόσο, μπορείτε να φορέσετε και παντελόνια. Απλά καλό θα ήταν να επιλέξετε μια υπέροχη αέρινη παντελόνα, την οποία θα φορέσετε με εφαρμοστά μπλουζάκια και crop tops. Όπως επίσης, αν θελήσετε να φορέσετε κάποιο άλλου είδους παντελόνι, προτιμήστε κάποιο λευκό, μπεζ ή γενικότερα ανοιχτόχρωμο.

Τέλος, η επιλογή της φούστας είναι μια ακόμη όμορφη ιδέα για σύνολα στο νησί. Φορέστε μια μίνι ή και μακριά φούστα και συνδυάστε τα με υπέροχα μπλουζάκια όλων των ειδών.

Τι παπούτσια θα πρέπει να φορέσετε στο νησί;

Τα παπούτσια που θα πρέπει να επιλέξετε για τις διακοπές σας στο νησί θα πρέπει να είναι άνετα και να μπορούν να φορεθούν στα πλακόστρωτα σοκάκια τους. Οπότε, καλό θα είναι να αποφύγετε τα τακούνια και να επιλέξετε κάποιο φλατ.

Φορέστε λοιπόν σαγιονάρες, σανδάλια, πέδιλα χωρίς τακούνι και αθλητικού τύπου παπούτσια. Αν πάλι δεν μπορείτε χωρίς λίγο ύψος, επιλέξτε μια πλατφόρμα, η οποία είναι πιο σταθερή στο περπάτημα και δεν υπάρχει κίνδυνος να σκαλώσει κάπου το τακούνι της.

Δείτε 24 υπέροχα καλοκαιρινά σύνολα για διακοπές στο νησί:

Σύνολα για διακοπές στο νησί (2)

Σύνολα για διακοπές στο νησί (3)

Σύνολα για διακοπές στο νησί (4)

Σύνολα για διακοπές στο νησί (5)

Σύνολα για διακοπές στο νησί (6)

Σύνολα για διακοπές στο νησί (7)

Σύνολα για διακοπές στο νησί (8)

Σύνολα για διακοπές στο νησί (9)

Σύνολα για διακοπές στο νησί (10)

Σύνολα για διακοπές στο νησί (11)

Σύνολα για διακοπές στο νησί (12)

Σύνολα για διακοπές στο νησί (13)

Σύνολα για διακοπές στο νησί (14)

Σύνολα για διακοπές στο νησί (15)

Σύνολα για διακοπές στο νησί (16)

Σύνολα για διακοπές στο νησί (17)

Σύνολα για διακοπές στο νησί (18)

Σύνολα για διακοπές στο νησί (19)

Σύνολα για διακοπές στο νησί (20)

Σύνολα για διακοπές στο νησί (21)

Σύνολα για διακοπές στο νησί (22)

Σύνολα για διακοπές στο νησί (23)

Σύνολα για διακοπές στο νησί (24)