Οι 10 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο 2017

Οι κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο 2017 (1)

Το καλοκαίρι πλησιάζει προς το τέλος του και οι νέες τάσεις του Φθινοπώρου αρχίζουν σιγά σιγά να παίρνουν τη θέση τους.

Έτσι, έρχεται και η στιγμή για να ανανεώσετε το χρώμα των μαλλιών σας. Επιλέξτε μια από τις 10 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο 2017. Αποχρώσεις πιο ψυχρές και πιο σκούρες, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το all time classic πλατινέ ξανθό δεν παραμένει στην μόδα.

Από το κανελί σοκολατί και το μαύρο μέχρι το bronde και το Sandy Beige, οι επιλογές είναι υπέροχες.

Δείτε λοιπόν την λίστα με τις 10 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο 2017. Μελετήστε τις και επιλέξτε πως θα βάψετε φέτος τα δικά σας μαλλιά.

Jet-Black – Μαύρα

Οι κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο 2017 (2)

Μπορεί το ολόμαυρο χρώμα να είναι για πολλές γυναίκες αποθαρρυντικό, ωστόσο η μελανί απόχρωση του μαύρου που έχει επιλέξει και η Lucy Hale αποτελεί μια από τις κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο 2017. Βέβαια, αν είστε φυσική ξανθιά θα πρέπει να προσέξετε πολύ αυτή την αλλαγή, διότι είναι πολύ διαφορετική από το κανονικό χρώμα των μαλλιών σας. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι αρκετά περίεργο, ειδικά αν βάψετε και τα φρύδια σας για να ταιριάζουν με το χρώμα των μαλλιών σας.

Οι κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο 2017 (3)

Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε μια πιο φρέσκια φθινοπωρινή αλλαγή, δοκιμάστε τα jet-black μαλλιά με μερικές ανταύγειες καστανού χρώματος. Δείτε για παράδειγμα τις λίγες ψυχρού τόνου ανταύγειες της Olivia Munn. Μια απόχρωση που ταιριάζει υπέροχα στην γυναίκες με σταρένια επιδερμίδα.

Cinnamon Chocolate – Κανελί σοκολατί

Οι κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο 2017 (15)

Αν θέλετε να προσθέσετε μια φρέσκια διάσταση στα σκούρα μαλλιά σας, επιλέξτε το κανελί σοκολατί της Sarah Hyland. Πρόκειται για ένα γλυκό, όμορφο και ζεστό καφέ χρώμα.

Οι κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο 2017 (16)

Επίσης, όμορφο look προσφέρει και η πιο ανοιχτή απόχρωση που έχει δοκιμάσει η Jourdan Dunn. Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο 2017 που θα φορεθεί πολύ. Το μυστικό για να πετύχετε αυτό το τέχνασμα είναι η αντίθεση που δημιουργείται όταν το καστανό θερμαίνει ένα σκούρο χρώμα μαλλιών.

Caramel Highlights – Καραμελί ανταύγειες

Οι κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο 2017 (10)

Παρόλο που το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι ευδιάκριτο, οι ανταύγειες προσθέτουν έναν επιπλέον θερμό τόνο στο look σας. Πάρτε για παράδειγμα τα σκούρα μαλλιά της Shay Mitchell και δημιουργήστε μια απαλή μετάβαση από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο.

Οι κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο 2017 (11)

Οι καραμελί ανταύγειες του μοντέλου Jourdana Phillips, ανάμεσα στο χάλκινο και το καστανό, προσθέτουν στο περίγραμμα του προσώπου διάσταση στο σγουρό bob της.

Ombré

Οι κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο 2017 (12)

Το όμπρε δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα. Επιστρέφει δυναμικά και κάνει αισθητή την παρουσία του στις κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο 2017. Η Jenna Dewan Tatum υιοθέτησε ένα τέλειο όμπρε δυο τόνων με ψυχρούς τόνους στην κορυφή και θερμούς στις άκρες. Μπορείτε για παράδειγμα να κάνετε κάραμελ τόνους από το μέσο μήκος των μαλλιών σας προς τις άκρες για να απαλύνετε μια καστανή βάση.

Οι κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο 2017 (13)

Η προσθήκη ενός θερμού τόνου στα καστανά μαλλιά σας όσο κρυώνει ο καιρός είναι ιδανική επιλογή για το Φθινόπωρο. Βέβαια, όπως δηλώνουν και οι ειδικοί, αν πρόκειται να κάνετε την συγκεκριμένη αλλαγή πρώτη φορά, καλό θα είναι να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό. Με αυτό τον τρόπο δεν θα υπάρχει ο φόβος να μετατρέψετε τα καστανά μαλλιά σας σε ορειχάλκινα και πορτοκαλί.

Θερμό χάλκινο

Οι κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο 2017 (6)

Δοκιμάστε να κάνετε μια υπέροχη θερμή απόχρωση του χάλκινου.

Οι κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο 2017 (7)

Ή και μια πιο ανοιχτόχρωμη εκδοχή του. Στο πιο ανοιχτόχρωμο άκρο του φάσματος του χαλκού βρίσκεται το «κόκκινο καγιέν» της Emma Roberts, λόγω της πλούσιας κόκκινης λάμψης που διαπερνά το χρώμα. Η απόχρωση έρχεται σε αντίθεση με την ελαφριά της χροιά και θυμίζει τα πεσμένα φύλλα.

Ρίζες με μεγάλη αντίθεση

Οι κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο 2017 (8)

Η εμφάνιση της διαφορετικού χρώματος ρίζας είναι πολύ ενοχλητική. Ωστόσο, πριν τρέξετε στο κομμωτήριο για να την βάψετε, δείτε μια ακόμη από τις κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο 2017. Πρόκειται για την τάση που θέλει να υπάρχει μεγάλη αντίθεση της ρίζας με το υπόλοιπο χρώμα των μαλλιών.

Αν λοιπόν δεν έχετε πρόβλημα με τις άσπρες τρίχες, μπορείτε να επιτύχετε αυτήν την τάση και μόνη σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε τα μαλλιά σας να μακρύνουν φυσικά και να αποκαλυφθεί η διαφορετικού χρώματος ρίζα. Δείτε για παράδειγμα την Hailey Baldwin.

Οι κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο 2017 (9)

Επίσης, αφήνοντας τα μαλλιά σας να μακρύνουν ακόμη περισσότερο, μπορείτε να επιτύχετε και την δημιουργία ενός φυσικού όμπρε.

Sandy Beige

Οι κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο 2017 (17)

Αν είστε από τις γυναίκες που λατρεύετε τις ξανθές ανταύγειες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, η ιδανική επιλογή για το Φθινόπωρο είναι τα sandy beige. Όπως η Behati Prinsloo, μπορείτε να προσθέσετε μερικές ανταύγειες σε μπεζ τόνους. Το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Οι κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο 2017 (18)

Ή δοκιμάστε την απόχρωση που επέλεξε η Jordyn Woods. Πρόκειται για μια sandy απόχρωση σε όλο το μήκος των μαλλιών που σταδιακά βαθαίνει και είναι πιο σκούρα στις ρίζες.

Dark Bronde – Ξανθό σκούρο

Οι κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο 2017 (5)

Εάν ήδη έχετε μια πιο σκούρα καστανόξανθη απόχρωση όπως η Khloe Kardashian, ζητήστε από τον κομμωτή σας μια μικρή ανανέωση που θα δώσει λάμψη. Κι επειδή η έκθεση στον καλοκαιρινό ήλιο, κάνει τα μαλλιά να ξεθωριάζουν, μπορείτε να δημιουργήσετε αυτή την ανανέωση κάνοντας μια πιο ήπια απόχρωση.

Golden Bronde

Οι κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο 2017 (4)

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να δώσετε διάσταση στα μαλλιά σας είναι το bronde, το λεγόμενο καστανό – ξανθό. Ιδιαίτερα αν διαθέτετε μπούκλες όπως το μοντέλο Jasmine Sanders, το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό. Πέρα όμως από την διάσταση, τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά σας θα αναμειγνύονται όμορφα με το χρώμα βάσης καθώς αυτά θα μακραίνουν. Έτσι θα οδηγηθείτε ομαλά προς το χειμωνιάτικο χρώμα που θα επιλέξετε.

Platinum – Πλατινέ ξανθό

Οι κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για το Φθινόπωρο 2017 (14)

Μπορεί το πλατινέ ξανθό να ήταν μια από τις κορυφαίες αποχρώσεις για τα μαλλιά του Καλοκαιριού 2017, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα αποτελέσει και το Φθινόπωρο μια από τις top επιλογές. Επιλέξτε λοιπόν να κάνετε πιο ψυχρό ένα ήδη «παγωμένο» χρώμα. Πάρτε για παράδειγμα την Karlie Kloss και το off-white χρώμα των μαλλιών της.