27 κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018

Κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (1)

Φαρδιά ρούχα, jean, βολάν και βελούδο θα είναι μερικές από τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018, όπως μας τις παρουσίασαν οι διάσημοι οίκοι στις εβδομάδες μόδας. Τι άλλο θα φορεθεί όμως φέτος το Φθινόπωρο / Χειμώνα;

Πολλά ήταν τα διαφορετικά στυλ ντυσίματος που επέλεξαν οι κορυφαίοι σχεδιαστές για την φετινή σεζόν. Κάποια ήταν πιο απλά και άλλα πιο επίσημα και extreme. Όπως αποδείχθηκε, οι midi φούστες, τα κουστούμια με παντελόνι ή φούστα, τα ψηλόμεσα και τα φορέματα flute θα είναι στην κορυφή των επιλογών όσων γυναικών επιθυμούν να ακολουθούν την τελευταία λέξη της μόδας.

Επίσης, οι διαφάνειες, το βινύλιο, το δέρμα, αλλά και η γούνα θα φορεθούν κατά κόρον.

Ρίξτε μια ματιά στις 27 κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018:

1. Midi φούστες

Κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (2)

Οι midi φούστες θα αποτελέσουν και πάλι μια από τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018. Πρόκειται για τις φούστες που έχουν μήκος κάτω από το γόνατο και μπορούν να αποτελέσουν ένα κομμάτι πασπαρτού της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Είναι ιδανικές για την δουλειά, την βόλτα, αλλά και για τις επίσημες εμφανίσεις σας. Σε ίσια, Α, πλισέ ή pencil γραμμή η midi φούστα μπορεί να κολακεύσει όλους τους σωματότυπους.

Επιλέγοντας μια ψηλόμεση midi φούστα μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά σύνολα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Συνδυάστε τις με crop top, με εφαρμοστές ή αέρινες μπλούζες, με μανίκια ή έξω τους ώμους και σαγηνέψτε τα πλήθη.

2. Πλάγια κοψίματα

Κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (3)

Τα φορέματα και οι μπλούζες με τα πλάγια κοψίματα έκαναν αισθητή την παρουσία τους στις πασαρέλες των διάσημων οίκων. Πολλοί σχεδιαστές ήταν αυτοί που θέλησαν να δώσουν μια πιο ενδιαφέρουσα νότα στα ρούχα τους δημιουργώντας ανοίγματα στα πλάγια.

Το συγκεκριμένο σχέδιο είναι ιδανικό για τις γυναίκες που η μέση τους δεν ξεχωρίζει, διότι μπορεί να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση του σωματότυπου κλεψύδρα.

3. Φορέματα flute

Κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (4)

Τα ευέλικτα φορέματα που φοριούνται όλες τις ώρες αποτέλεσαν βασικό κομμάτι σε κάθε επίδειξη μόδας για τη σεζόν. Όμως μια από τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018 ήταν τα φορέματα flute το οποία δείχνουν ιδιαίτερα ωραία σε ψηλές και καλλίγραμμες γυναίκες. Το συγκεκριμένο είδος φορέματος μπορεί να φορεθεί τόσο πρωινές ώρες όσο και βραδινές. Αποτελείται συνήθως από σατέν, αλλά και από αέρινα υφάσματα. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν και τα κεντημένα βελούδινα κομμάτια.

4. Έξω οι ώμοι

Κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (5)

Τα μπλουζάκια με έξω τους ώμους θα αποτελέσουν και πάλι μια από τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018. Μπλουζάκια που έχουν μανίκια αλλά αφήνουν γυμνούς τους ώμους ή διαθέτουν πάρα πολύ μικρές σχεδόν αόρατες τιράντες. Αν λοιπόν τα πουλόβερ είναι για εσάς πολύ ζεστά, επιλέξτε ένα σχέδιο που έχει έξω τους ώμους.

5. Χειμωνιάτικα crop top

Κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (6)

Τα crop top, δηλαδή τα μπλουζάκια που αφήνουν την κοιλίτσα να φαίνεται, θα είναι και πάλι της μόδας. Βαμβακερά, πλεκτά ή από οποιοδήποτε άλλο ύφασμα τα κοντά μπλουζάκια μπορούν να συνδυαστούν τόσο με ψηλόμεσα παντελόνια ή φούστες, όσο και με κοντοκάβαλα. Δοκιμάστε τα και δημιουργήστε εκπληκτικά σύνολα.

6. Ψηλόμεσα παντελόνια και φούστες

Κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (7)

Τα ψηλόμεσα παντελόνια, αλλά και φούστες θα αποτελέσουν μια ακόμη από τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018. Είναι ιδανικά για τις γυναίκες που θέλουν να προσθέσουν λίγους πόντους στο ανάστημα τους ή να κάνουν τα πόδια τους να δείχνουν πιο μακριά. Πρόκειται για κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας που κολακεύουν κάθε σιλουέτα και δημιουργούν εκπληκτικά σύνολα.

7. Φαρδιά ρούχα

Κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (8)

Μια από τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018 που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη είναι τα oversize, δηλαδή τα πολύ φαρδιά ρούχα. Τα ρούχα που δείχνουν πολλά νούμερα μεγαλύτερα από το κανονικό. Πουλόβερ, μπλούζες, παλτό, φορέματα και παντελόνια μέσα στα οποία οι μικροσκοπικές και όχι μόνο γυναίκες δείχνουν να «χάνονται».

8. Κουστούμια με παντελόνι

Κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (9)

Τα γυναικεία κουστούμια με παντελόνι έχουν γίνει πολύ δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για ένα είδος ρουχισμού που αποπνέει δυναμισμό και σοβαρότητα και είναι ιδανικό για κάθε business woman, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορεί να φορεθεί από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα. Είναι κομψά και όμορφα.

Πέρα από το κλασσικό κόψιμο ενός γυναικείου κουστουμιού υπάρχουν και τα πιο ιδιαίτερα κομμάτια, όπως αυτά που είναι στολισμένα με βολάν ή έχουν ασυνήθιστο σχέδιο στο σακάκι τους. Επιλέξτε αυτό που σας αρέσει και σας ταιριάζει και αναδείξτε την δυναμική γυναίκα που κρύβετε μέσα σας.

9. Κουστούμια με φούστα

Κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (10)

Αν πάλι σας αρέσουν τα πιο θηλυκά σύνολα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα κομψό κουστούμι με φούστα που αποπνέει σοβαρότητα, αλλά αναδεικνύει και την γυναικεία σας πλευρά. Τα υφάσματα, τα σχέδια, τα χρώματα και τα κοψίματα είναι ποικίλα. Βρείτε αυτό που σας κολακεύει περισσότερο και φορέστε το.

10. Τεξανό ή Καναδικό Tuxedo

Κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (11)

Τα jean ύφασμα έκανε αισθητή την παρουσία του στις πασαρέλες των διάσημων οίκων μόδας. Αυτό σημαίνει πως θα αποτελέσουν και πάλι μια από τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018. Επιλέξτε ανάμεσα στο μονόχρωμο jean, το κεντημένο ή το στολισμένο με γούνα και κάντε υπέροχες μοδάτες εμφανίσεις.

11. Μπλουζάκια με γράμματα και λέξεις

Κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (12)

Πιθανότατα μια από τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018 είναι και τα ρούχα με γράμματα και λέξεις. Πρόκειται για κομμάτια ρουχισμού στα οποία έχουν αποτυπωθεί οι απόψεις και οι διαμαρτυρίες των σχεδιαστών για τα όσα συμβαίνουν στον κόσμο.

12. Μεγάλες τσέπες

Κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (13)

Οι τσέπες στα ρούχα δεν θα είναι πια κρυφές και μικρές. Φέτος το μέγεθος τους γίνεται μεγάλο και στολίζονται με διάφορα σχήματα και σχέδια. Τα παλτό, αλλά και τα μπλουζάκια ή τα παντελόνια διαθέτουν γιγαντιαίες τσέπες που φαίνονται από πολύ μακριά.

13. Μανίκια με όγκο

Κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (14)

Ξεχάστε τα κολλητά και μικρά μανίκια και υιοθετήστε τα φουσκωτά με αρκετό όγκο μανίκια στις μπλούζες και τα πανωφόρια σας. Πρόκειται για μια τάση της μόδας εμπνευσμένη από την δεκαετία του ’80.

14. Βολάν

Κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (15)

Τα βολάν θα είναι και φέτος μια από τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018. Εμφανίστηκαν τόσο στην λαιμόκοψη των ρούχων, όσο και στην περιοχή του στήθους δίνοντας τους όγκο και μια ρομαντική όμορφη νότα. Γενικότερα πάντως τα βολάν σε μπλούζες, παλτό, αλλά και σε φούστες θα είναι must για την σεζόν.

15. Ρούχα με παγιέτες

Κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (16)

Οι παγιέτες και τα στολίδια από glitter παρουσιάστηκαν πάρα πολύ στις φετινές πασαρέλες του Φθινοπώρου / Χειμώνα. Στολίζοντας τις μπλούζες, τα φορέματα, αλλά και τα παντελόνια ή τις φούστες, τα λαμπερά αυτά στολίδια αποτέλεσαν κορυφαία επιλογή των διάσημων σχεδιαστών.

16. Αλυσίδες, στρας και υπερβολικές δημιουργίες

Κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (17)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος δεν έλειψαν από τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018 οι υπερβολές και η λάμψη. Οι αλυσίδες, τα πολλά στρας και γενικότερα τα στολίδια που αναδείκνυαν μια υπερβολή έκαναν αισθητή την παρουσία τους.

17. Βελούδο

Κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (18)

Το βελούδο θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μια από τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018. Πρόκειται για ένα απαλό και ζεστό ύφασμα που αγκαλιάζει το σώμα. Είναι ιδανικό για επίσημες εμφανίσεις, αλλά μπορεί να φορεθεί και όλες τις ώρες της ημέρας, ανάλογα πάντα με το είδος του ρούχου και τα αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν το σύνολο σας.

18. Γούνα

Κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (19)

Η γούνα πάντα αποτελούσε και θα αποτελεί ένα από τα καταλληλότερα κομμάτια για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα. Φορεμένη είτε ως πανωφόρι είτε ως κομμάτι ενός συνόλου η γούνα μας ζεσταίνει και προσδίδει αρχοντιά. Σε χρώματα κλασσικά όπως το λευκό, το μαύρο, το καφέ και το μπεζ ή σε οποιοδήποτε άλλο ιδιαίτερο χρωματισμό κι αν φορεθεί θα είναι ένα must κομμάτι για την σεζόν.

19. Δερμάτινα

Κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (20)

Το δέρμα θα αποτελέσει και φέτος μια από τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018. Τα δερμάτινα σακάκια, παντελόνια, αλλά και πανωφόρια με δερμάτινα μανίκια θα είναι μερικές από τις προτάσεις για την φετινή σεζόν. Άλλοτε σκέτο σε διάφορα χρώματα και άλλοτε στολισμένο με διάφορες λεπτομέρειες το δέρμα θα είναι must.

20. Βινύλιο

Κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (21)

Ένα ακόμη είδος υφάσματος που έχει κάνει δυναμικό come back από την δεκαετία του ’90 είναι το vinyl. Θα το δούμε σε παντελόνια και φούστες, αλλά και σε υπέροχα μπλουζάκια. Πρόκειται για ένα συνθετικό νάιλον υλικό που φοριέται πολύ και είναι εύκολο να συνδυαστεί.

21. Φουσκωτά μπουφάν

Κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (22)

Όντας μια από τις κορυφαίες τάσεις πριν από περίπου 15 χρόνια, τα φουσκωτά μπουφάν επιστρέφουν και πάλι στην μόδα. Είναι ζεστά και εντυπωσιακά, αλλά προσθέτουν όγκο στη σιλουέτα μιας γυναίκας. Επομένως, αν δεν θέλετε να φαίνεστε πιο ογκώδης, καλό θα είναι να αποφύγετε αυτή την τάση.

22. Παλτό με ασύμμετρους γιακάδες, περίεργα μανίκια κλπ

Κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (23)

Τα παλτό της φετινής σεζόν δεν έχουν συγκεκριμένη όψη αλλά αποκαλύπτουν την φαντασία κάθε σχεδιαστή. Οι ασύμμετροι γιακάδες, τα περίεργα μανίκια, τα ίσια κοψίματα και τα εφαρμοστά σχέδια είναι μόνο μερικές από τις ιδέες που παρουσιάστηκαν στις εβδομάδες μόδας. Ανακαλύψτε λοιπόν το παλτό που ταιριάζει στον σωματότυπο σας και κάντε υπέροχες εμφανίσεις.

23. Πουλόβερ

Κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (24)

Και μιας και μιλάμε για Φθινόπωρο και Χειμώνα όπου οι θερμοκρασίες πέφτουν και αναζητούμε ζεστά ρούχα, τα πουλόβερ είναι ιδανικά για την εποχή. Τα πλεκτά κατέκλυσαν τις πασαρέλες και έδωσαν το στίγμα τους για τη νέα σεζόν. Πουλόβερ ζεστά, εφαρμοστά, με ψηλά κολάρα ή έξω τους ώμους αποτέλεσαν μερικές από τις επιλογές που θα μπορούσατε να κάνετε από εδώ και πέρα.

24. Κάπες

Κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (25)

Μια επίσης ενδιαφέρουσα και πολύ θηλυκή – μυστηριώδης τάση είναι αυτή της κάπας. Το συγκεκριμένο είδος πανωφοριού είναι πολύ πρακτικό, δείχνει υπέροχο και θα σας ζεστάνει προσθέτοντας στυλ στην εμφάνιση σας.

25. Ζώνη στη μέση

Κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (26)

Παρά το γεγονός πως τα πολύ φαρδιά ρούχα θα είναι φέτος μια από τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018, τα εφαρμοστά και μεσάτα – με ζώνη ρούχα είναι πολύ πιο ευκολοφόρετα. Δοκιμάστε λοιπόν να φορέσετε μπλούζες, φορέματα, ζακέτες, παλτό και οτιδήποτε θέλετε σε συνδυασμό με μια ζώνη και δημιουργήστε υπέροχα look. Εξάλλου η ζώνη στη μέση αποτελεί ένα από τα καλύτερα όπλα για να δείχνετε λεπτότερη.

26. Μεγάλες ζώνες για πιο εντυπωσιακά σύνολα

Κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (27)

Αν πάλι θέλετε να δημιουργήσετε ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό σύνολο μπορείτε να επιλέξετε μια φαρδιά ζώνη που αγκαλιάζει ολόκληρη την μέση σας και να την φορέσετε τόσο με το παλτό όσο και με τα ρούχα σας.

27. Εμπνευσμένα από την Άγρια Δύση

Κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (28)

Τέλος, για τις λάτρεις της Άγριας Δύσης και του cowboy style οι μπότες αυτού του ύφους, αλλά και τα αντίστοιχα ρούχα θα είναι μια από τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018. Επιλέξτε λοιπόν να φορέσετε jean σε συνδυασμό με δερμάτινα και το κατάλληλο καπέλο και φέρτε την Άγρια Δύση στην πόλη σας!