Απαραίτητα κομμάτια για την μετάβαση από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο

Απαραίτητα κομμάτια για την μετάβαση από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο (1)

Ο Σεπτέμβριος αποτελεί τον μεταβατικό μήνα μεταξύ Καλοκαιριού και Φθινοπώρου, όπου ο καιρός σιγά σιγά ψυχραίνει, χωρίς όμως να χρειαζόμαστε ακόμη χοντρά ρούχα. Γι’ αυτό θα χρειαστούμε κάποια απαραίτητα κομμάτια για την μετάβαση από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο. Ποια είναι όμως αυτά;

Πρόκειται για κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας που θα σας δώσουν το περιθώριο να φορέσετε τα καλοκαιρινά σας φορέματα, μπλουζάκια, φούστες και σορτς χωρίς όμως να υπάρχει ο κίνδυνος να κρυώσετε.

Ο λόγος για τις ζακέτες, τα σακάκια, τις καμπαρντίνες και τα μπουφανάκια που μπορούν να φορεθούν πάνω από τα καλοκαιρινά σας ρούχα και να τα κάνουν φθινοπωρινά. Από την άλλη μεριά, τα παντελόνια, οι μακριές ή midi φούστες και τα jean είναι ιδανικά για να καλύψετε και να προστατεύσετε τα πόδια σας από το κρύο.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα απαραίτητα κομμάτια για την μετάβαση από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο και ανακαλύψτε τον τρόπο που μπορείτε να τα συνδυάσετε.

1. Ζακέτα

Απαραίτητα κομμάτια για την μετάβαση από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο (2)

Η ζακέτα αποτελεί το πιο απλό και εύκολο κομμάτι που μπορεί να κάνει ένα καλοκαιρινό μπλουζάκι φθινοπωρινό. Καλύπτοντας τα χέρια και τον κορμό σας μπορεί να σας ζεστάνει πολύ εύκολα. Φορέστε λοιπόν μια ζακέτα πάνω από τις μπλούζες ή τα πουκάμισα σας. Από κάτω μπορείτε να φορέσετε ότι θέλετε. Από μια κοντή φούστα μέχρι μια μάξι και από το σορτς μέχρι το μακρύ παντελόνι σας. Οι συνδυασμοί είναι άπειροι και το αποτέλεσμα εντυπωσιακό.

2. Σακάκι

Απαραίτητα κομμάτια για την μετάβαση από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο (3)

Για ένα πιο κομψό και «επαγγελματικό» σύνολο αντί για την ζακέτα σας φορέστε ένα φθινοπωρινό σακάκι. Μεσάτο ή όχι το σακάκι μπορεί να μεταμορφώσει αμέσως ένα καλοκαιρινό σύνολο και να το κάνει πιο ζεστό. Παίξτε με τα χρώματα και τους συνδυασμούς και δημιουργήστε τα δικά σας υπέροχα σύνολα.

3. Τζιν μπουφάν

Απαραίτητα κομμάτια για την μετάβαση από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο (4)

Για μια πιο σπορ εμφάνιση επιλέξτε να φορέσετε ένα τζιν μπουφάν πάνω από το Jean, το παντελόνι ή και την φούστα σας. Πρόκειται για ένα στυλ πανωφοριού που δεν είναι πολύ ζεστό, ούτε πολύ επίσημο. Είναι ιδανικό για τις πρωινές σας βόλτες, το σχολείο και το πανεπιστήμιο.

4. Δερμάτινο μπουφάν

Απαραίτητα κομμάτια για την μετάβαση από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο (5)

Το δερμάτινο μπουφάν δημιουργεί ένα πιο ροκ στυλ, ειδικά όταν πρόκειται για ένα εφαρμοστό μαύρο ή σκούρο σακάκι από δέρμα. Αν πάλι θέλετε να δημιουργήσετε πιο ουδέτερα και θηλυκά σύνολα επιλέξτε δερμάτινα μπουφάν σε πιο nude τόνους. Ταιριάζει τόσο με φούστες, όσο και με κολάν και παντελόνια κάθε λογής.

5. Καπαρντίνα

Απαραίτητα κομμάτια για την μετάβαση από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο (6)

Η καμπαρντίνα είναι ένα all time classic πανωφόρι. Είναι κομψό και όμορφο και ταιριάζει με όλα. Αναδεικνύει την γυναικεία σας πλευρά και αποτελεί ένα από τα απαραίτητα κομμάτια για την μετάβαση από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο.

6. Κιμονό

Απαραίτητα κομμάτια για την μετάβαση από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο (7)

Για πιο ιδιαίτερες και χαλαρές εμφανίσεις μπορείτε να επιλέξετε ένα κιμονό αντί μιας ζακέτας. Πρόκειται για ένα αέρινο κομμάτι που θα απογειώσει το σύνολο σας. Είναι ιδανικό για την μεταβατική αυτή περίοδο και ιδιαίτερα για την αρχή του Σεπτεμβρίου που βρισκόμαστε πιο κοντά στο Καλοκαίρι.

7. Πουκάμισο

Απαραίτητα κομμάτια για την μετάβαση από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο (8)

Το πουκάμισο μπορεί να ολοκληρώσει ένα κομψό και στυλάτο σύνολο για την περίοδο αυτή. Είναι επίσης ένα από τα απαραίτητα κομμάτια για την μετάβαση από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο που μπορεί να συνδυαστεί τόσο με φούστες σε όλα τα μήκη, όσο και με παντελόνια κάθε λογής.

8. Παντελόνι μέχρι τον αστράγαλο (cropped pants)

Απαραίτητα κομμάτια για την μετάβαση από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο (9)

Τα παντελόνια μέχρι τον αστράγαλο είναι μια πολύ ωραία επιλογή γι’ αυτήν την εποχή. Ζεσταίνουν τα πόδια σας και είναι ιδανικά για όλες τις περιστάσεις.

9. Υφασμάτινο παντελόνι

Απαραίτητα κομμάτια για την μετάβαση από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο (10)

Το υφασμάτινο παντελόνι δεν είναι πολύ ζεστό, αλλά προσφέρει στο σώμα σας την απαραίτητη για την εποχή προστασία από το κρύο. Συνδυάζεται με όλα τα Top και μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση. Το κλασσικό μαύρο ή μπλε υφασμάτινο παντελόνι είναι ένα πασπαρτού κομμάτι για την γυναικεία γκαρνταρόμπα.

10. Λινό παντελόνι

Απαραίτητα κομμάτια για την μετάβαση από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο (11)

Τα λινά παντελόνια είναι δροσερά και αέρινα. Καλύπτουν το πόδι και το προστατεύουν από τυχόν πτώση της θερμοκρασίας. Μπορούν να συνδυαστούν με ότι θελήσετε, ακόμη και με ένα υπέροχο πουκάμισο.

11. Midi φούστα

Απαραίτητα κομμάτια για την μετάβαση από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο (12)

Οι midi φούστες έχουν αγαπηθεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Πρόκειται για ένα από τα απαραίτητα κομμάτια για την μετάβαση από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο που δεν είναι ούτε πολύ ζεστό, ούτε θα σας κάνει να κρυώσετε. Ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο και κολακεύει κάθε σιλουέτα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ανάμεσα σε Α γραμμή, pencil, αέρινη κλπ για να βρείτε το κατάλληλο για το σώμα σας στυλ. Συνδυάστε την με οποιοδήποτε είδος μπλούζας, από crop top μέχρι κορμάκι και δημιουργήστε εκπληκτικά θηλυκά σύνολα.

12. Μακριά φούστα

Απαραίτητα κομμάτια για την μετάβαση από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο (13)

Μια μακριά φούστα μπορεί να δημιουργήσει εκπληκτικά σύνολα. Συνδυάστε την με μια ζακέτα, ένα τζιν ή δερμάτινο μπουφάν είτε ένα σακάκι και μετατρέψτε το καλοκαιρινό σας σύνολο σε φθινοπωρινό με μία μόνο κίνηση.

13. Ολόσωμη φόρμα (Jumpsuit)

Απαραίτητα κομμάτια για την μετάβαση από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο (14)

Οι ολόσωμες φόρμες έχουν αγαπηθεί πολύ από τις γυναίκες τελευταία. Μπορούν να φορεθούν καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου αρκεί να φορέσετε κάτι που θα καλύπτει τα χέρια σας. Είτε αυτό είναι ένα μπολερό, είτε μια ζακέτα ή ένα σακάκι, το αποτέλεσμα θα είναι και πάλι υπέροχο.

14. Καλσόν

Απαραίτητα κομμάτια για την μετάβαση από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο (15)

Αν δεν θέλετε να αποχωριστείτε εύκολα τα καλοκαιρινά σας φορέματα, τις φούστες και τα σορτσάκια μπορείτε να τα φορέσετε με ένα καλσόν. Ημιδιάφανο ή χοντρό, το καλσόν μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως ένα καλοκαιρινό σύνολο και να το κάνει ζεστό για το φθινόπωρο.

15. Ψηλές κάλτσες

Απαραίτητα κομμάτια για την μετάβαση από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο (16)

Τέλος, για τις γυναίκες που λατρεύουν τα ιδιαίτερα σύνολα, οι ψηλές κάλτσες που φτάνουν ως το γόνατο ή το ξεπερνούν είναι ένα από τα απαραίτητα κομμάτια για την μετάβαση από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο. Μπορούν να μεταμορφώσουν πλήρως ένα καλοκαιρινό σύνολο. Φορέστε τις λοιπόν με μπαρέτες, ankle boots, φλατ παπούτσια ή και Thigh-High Boots και δημιουργήστε εκπληκτικά σύνολα.