Chunky Nail Polish: 40 ιδέες με την κορυφαία τάση του Φθινοπώρου

Chunky Nail Polish (1)

Τα Chunky Nail Polish θα αποτελέσουν φέτος μια από τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια του Φθινοπώρου. Πρόκειται για μια από τις πιο εύκολες ιδέες για να ανανεώσετε το μανικιούρ σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τους χρωματικούς συνδυασμούς που σας ενδιαφέρουν. Επιλέξτε ένα χρώμα βάσης και εφαρμόστε το Chunky Nail Polish της αρεσκείας σας από πάνω. Το συγκεκριμένο βερνίκι είναι στην ουσία ένα διάφανο συνήθως μανό με στοιχεία glitter. Μικρά και μεγάλα πολύχρωμα σχήματα καρδιάς, πολυγώνων, κύκλων και ότι μπορείτε να φανταστείτε, απλώνονται με την βοήθεια του βερνικιού αυτού πάνω στο νύχι σας. Αυτός είναι και ο πιο εύκολος τρόπος για να μεταμορφώσετε πλήρως το μονόχρωμο κατά τ’ άλλα μανικιούρ σας.

Βρείτε λοιπόν το Chunky Nail Polish που θέλετε και εφαρμόστε το σε όλα τα νύχια σας ή σε μερικά εξ αυτών. Έτσι απλά, με μια κίνηση θα αποκτήσετε ένα υπέροχο μανικιούρ που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Άλλες πρωτότυπες ιδέες για Chunky Nail Polish:

Προχωρήστε ένα βήμα παραπάνω στη δημιουργία ενός υπέροχου μανικιούρ. Βάλτε λοιπόν την φαντασία σας να δουλέψει και φτιάξτε διάφορες παραλλαγές με το εντυπωσιακό αυτό μανό.

Δοκιμάστε για παράδειγμα να κάνετε ένα γαλλικό μανικιούρ με τελείωμα Chunky Nail Polish αντί για την κλασσική λευκή ή χρωματιστή γραμμή. Επίσης, δημιουργήστε ένα πλάγιο σχέδιο με αυτό το ιδιαίτερο βερνίκι ή ένα ombre manicure.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα χρωματιστά σχήματα που περιέχει το συγκεκριμένο είδος μανό μπορούν να απλωθούν στην επιφάνεια του νυχιού σας τόσο σε ένα πυκνό στρώμα, όσο και διάσπαρτα.

Όλα τα χρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βάση. Το λευκό και το μαύρο είναι ίσως οι πιο συνηθισμένες και όμορφες επιλογές, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα υπόλοιπα χρώματα δεν δείχνουν υπέροχα. Δοκιμάστε ως βάση το μπλε, το μωβ, το λιλά και όποια άλλη απόχρωση εσείς επιθυμείτε. Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα Chunky Nail Polish με μονόχρωμες ασημί, χρυσές ή και πολύχρωμες νιφάδες για να το ολοκληρώσετε.

Δείτε μερικές υπέροχες ιδέες για Chunky Nail Polish:

Chunky Nail Polish (2)

Chunky Nail Polish (3)

Chunky Nail Polish (4)

Chunky Nail Polish (5)

Chunky Nail Polish (6)

Chunky Nail Polish (7)

Chunky Nail Polish (8)

Chunky Nail Polish (9)

Chunky Nail Polish (10)

Chunky Nail Polish (11)

Chunky Nail Polish (12)

Chunky Nail Polish (13)

Chunky Nail Polish (14)

Chunky Nail Polish (15)

Chunky Nail Polish (16)

Chunky Nail Polish (17)

Chunky Nail Polish (18)

Chunky Nail Polish (19)

Chunky Nail Polish (20)

Chunky Nail Polish (21)

Chunky Nail Polish (22)

Chunky Nail Polish (23)

Chunky Nail Polish (24)

Chunky Nail Polish (25)

Chunky Nail Polish (26)

Chunky Nail Polish (27)

Chunky Nail Polish (28)

Chunky Nail Polish (29)

Chunky Nail Polish (30)

Chunky Nail Polish (31)

Chunky Nail Polish (32)

Chunky Nail Polish (33)

Chunky Nail Polish (34)

Chunky Nail Polish (35)

Chunky Nail Polish (36)

Chunky Nail Polish (37)

Chunky Nail Polish (38)

Chunky Nail Polish (39)

Chunky Nail Polish (40)

Chunky Nail Polish (41)