Τα κορυφαία φθινοπωρινά χρώματα μανό

Φθινοπωρινά χρώματα μανό (1)

Τα έντονα χρώματα και οι neon αποχρώσεις παραδίδουν την σκυτάλη σε πιο ήπια και σκούρα φθινοπωρινά χρώματα στα νύχια.

Χρώματα που θα απογειώσουν την εμφάνιση σας, χωρίς όμως να παίξουν πρωτεύοντα ρόλο. Αποχρώσεις γλυκιές και όμορφες που ταιριάζουν απόλυτα με το κλίμα του Φθινοπώρου που είναι γεμάτο βροχές και δροσερές θερμοκρασίες.

Ποια είναι λοιπόν τα φθινοπωρινά χρώματα μανό που κάθε γυναίκα οφείλει να έχει ή να δοκιμάσει;

Δείτε την λίστα και πάρτε ιδέες!

Γκρι αποχρώσεις

Φθινοπωρινά χρώματα μανό (2)

Το γκρι θα αποτελέσει και φέτος μια από τις κορυφαίες επιλογές για τα φθινοπωρινά σας νύχια. Οι αποχρώσεις του είναι πάρα πολλές και κυμαίνονται από το πολύ απαλό γκρι του πάγου, μέχρι το σκούρο ποντικί. Πρόκειται για ένα από τα φθινοπωρινά χρώματα μανό που μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με τις nude αποχρώσεις, το ροζ, το μαύρο και να δημιουργήσει εκπληκτικά nail art. Επιλέξτε λοιπόν την απόχρωση που σας αρέσει περισσότερο και ταιριάζει στην επιδερμίδα σας και παίξτε!

Φθινοπωρινά χρώματα μανό (3)

Φθινοπωρινά χρώματα μανό (4)

Φθινοπωρινά χρώματα μανό (5)

Φθινοπωρινά χρώματα μανό (6)

Φθινοπωρινά χρώματα μανό (7)

Κόκκινες αποχρώσεις

Φθινοπωρινά χρώματα μανό (8)

Τα κόκκινα νύχια αποτελούν μια κλασσική επιλογή μανικιούρ για τις γυναίκες. Πρόκειται για ένα χρώμα που λατρεύουν οι άνδρες και που έχει συνδεθεί με τις γιορτινές περιόδους των Χριστουγέννων, αλλά και του Πάσχα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως τα κόκκινα νύχια δεν φοριούνται κατά κόρον και τον υπόλοιπο χρόνο. Επιλέξτε την απόχρωση του κόκκινου που ταιριάζει με το χρώμα του δέρματος σας και παίξτε με τα σχέδια για να δημιουργήσετε πρωτότυπα και εντυπωσιακά nail art.

Φθινοπωρινά χρώματα μανό (9)

Φθινοπωρινά χρώματα μανό (10)

Φθινοπωρινά χρώματα μανό (11)

Μπλε αποχρώσεις

Φθινοπωρινά χρώματα μανό (12)

Οι αποχρώσεις του μπλε θα είναι και πάλι στην κορυφή των επιλογών για το φθινοπωρινό σας μανικιούρ. Από το γαλάζιο μέχρι το σκούρο blue black τα μπλε νύχια θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Επιλέξτε λοιπόν την αγαπημένη σας απόχρωση και φορέστε την σκέτη ή σε συνδυασμό με άλλες αποχρώσεις του μπλε ή άλλα χρώματα.

Φθινοπωρινά χρώματα μανό (13)

Φθινοπωρινά χρώματα μανό (14)

Φθινοπωρινά χρώματα μανό (15)

Μαύρο

Φθινοπωρινά χρώματα μανό (16)

Το μαύρο στα νύχια είναι ένα χρώμα που έχει διχάσει τις απόψεις. Άλλες γυναίκες το θεωρούν εκπληκτικό και άλλες το θεωρούν πολύ σκούρο και άγριο. Αν λοιπόν είστε από τις γυναίκες που πιστεύετε πως το μαύρο παρά είναι σκούρο, συνδυάστε το με άλλα χρώματα και δώστε του μια πιο παιχνιδιάρικη όψη. Ο ιδανικός συνδυασμός είναι το ασπρόμαυρο μανικιούρ. Πρόκειται για το μανικιούρ που συνδυάζει τα δυο βασικά χρώματα, το άσπρο και το μαύρο.

Φθινοπωρινά χρώματα μανό (17)

Nude

Φθινοπωρινά χρώματα μανό (18)

Οι nude χρωματισμοί είναι ιδανικοί για όλες τις ώρες και όλες τις περιστάσεις. Είναι κομψοί, όμορφοι και ακόμη κι αν χαλάσουν λίγο δεν φαίνονται από μακριά. Η παλέτα των nude χρωμάτων έχει μεγάλο εύρος. Από τα πολύ ανοιχτόχρωμα σχεδόν διάφανα μπεζ μέχρι τα σκούρα μανό του σάπιου μήλου. Επιλέξτε λοιπόν το αγαπημένο σας nude χρώμα και παίξτε με τα σχέδια και τις υφές, δημιουργώντας εκπληκτικά nude μανικιούρ.

Φθινοπωρινά χρώματα μανό (19)

Φθινοπωρινά χρώματα μανό (20)

Φθινοπωρινά χρώματα μανό (21)

Φθινοπωρινά χρώματα μανό (22)

Φθινοπωρινά χρώματα μανό (23)

Ματ μεταλλικές αποχρώσεις

Φθινοπωρινά χρώματα μανό (24)

Οι μεταλλικές αποχρώσεις έχουν πάρει κορυφαία θέση στη λίστα των χρωμάτων μανό τα τελευταία χρόνια. Χρησιμοποιούνται τόσο μόνες τους όσο και σε συνδυασμό με άλλα χρώματα. Φέτος όμως την τιμητική τους θα έχουν οι ματ μορφές τους. Δοκιμάστε λοιπόν να αποκτήσετε ένα ματ ασημί, χρυσό, μπρονζέ ή οποιοδήποτε άλλο μεταλλικό μανικιούρ και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Μπορντό

Φθινοπωρινά χρώματα μανό (25)

Το μπορντό είναι μια πιο σκούρα απόχρωση του κόκκινου που όμως έχει γίνει must για τους φθινοπωρινούς και όχι μόνο μήνες. Είναι υπέροχο και πολύ εντυπωσιακό. Μπορεί να φορεθεί σκέτο ή σε συνδυασμό με μεταλλικές αποχρώσεις όπως το χρυσό, το ασημί ή το μπρονζέ. Παίξτε λοιπόν μαζί του και δημιουργήστε εκπληκτικά nail art.

► Ανακαλύψτε εντυπωσιακά σχέδια με μπορντό νύχια.

Καφέ

Φθινοπωρινά χρώματα μανό (26)

Όλες οι αποχρώσεις του καφέ θυμίζουν φθινόπωρο. Πρόκειται για τα χρώματα των πεσμένων φύλλων των δέντρων ή των γυμνών κορμών τους. Επομένως οι αποχρώσεις αυτές είναι ιδανικές για το Φθινόπωρο. Από το πολύ σκούρο μπεζ μέχρι το βαθύ καφέ και το σοκολατί οι επιλογές είναι αμέτρητες.

Burgundy

Φθινοπωρινά χρώματα μανό (27)

Από τα φθινοπωρινά χρώματα μανό δεν θα μπορούσε να λείπει ένα ακόμη από τα αγαπημένα χρώματα των γυναικών, το burgundy. Η απόχρωση του βαθιού κόκκινου χρώματος, του κρασιού ή του αίματος είναι και πάλι στην κορυφή. Φορέστε το σκέτο ή σε συνδυασμό με άλλα χρώματα και κάντε τα νύχια σας να δείχνουν υπέροχα.

Μωβ

Φθινοπωρινά χρώματα μανό (28)

Ένα χρώμα που προέρχεται από τον συνδυασμό του μπλε και του κόκκινου είναι το μωβ. Άλλοτε πιο βαθύ και άλλοτε πιο απαλό, το μωβ δείχνει υπέροχα στα νύχια μας. Επιλέξτε την απόχρωση που σας αρέσει περισσότερο και που κολακεύει την επιδερμίδα σας και φορέστε την, μόνη της ή σε συνδυασμό με άλλα χρώματα.

Φθινοπωρινά χρώματα μανό (29)

Χακί

Φθινοπωρινά χρώματα μανό (30)

Τέλος, την λίστα με τα φθινοπωρινά χρώματα μανό ολοκληρώνει το χακί. Μια πιο ελαιώδης απόχρωση του πράσινου που φοριέται πολύ αυτή την εποχή. Μπορεί να είναι σε γενικές γραμμές ένα χρώμα που θυμίζει στρατό και παραλλαγή, αλλά δεν το βλέπουμε μόνο εκεί. Είναι ένα χρώμα που είναι λίγο μουντό και ταιριάζει απόλυτα με την ατμόσφαιρα του Φθινοπώρου.