16 ιδέες ανανέωσης για τα μαλλιά σας

Ιδέες ανανέωσης για τα μαλλιά σας (1)

Μια νέα εποχή ξεκίνησε και όπως κάθε νέα σεζόν η ανανέωση αποτελεί βασικό μέλημα. Ξεκινήστε λοιπόν αλλάζοντας τα μαλλιά σας!

Επιλέξτε την απόχρωση στα μαλλιά που σας αρέσει, το κούρεμα που σας κολακεύει και το χτένισμα που θα απογειώσει κάθε σας εμφάνιση και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Διαλέξτε χτενίσματα βασισμένα στις κορυφαίες τάσεις της εποχής με τις αλογοουρές κάθε είδους να κλέβουν την παράσταση. Επίσης, τα φυσικά μαλλιά, τα επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα και το καρέ κάθε μήκους θα είναι must επιλογές.

Δείτε λοιπόν 16 υπέροχες ιδέες ανανέωσης για τα μαλλιά σας και αλλάξτε look με τον πιο εύκολο τρόπο!

Ψηλή αλογοουρά
Ιδέες ανανέωσης για τα μαλλιά σας (2)

Μια από τις πιο απλές και κομψές ιδέες ανανέωσης για τα μαλλιά σας είναι και η ψηλή αλογοουρά. Πρόκειται για ένα γρήγορο και εύκολο χτένισμα που όμως μπορεί να κάνει την εμφάνισή σας άκρως εντυπωσιακή. Μπορεί να είναι εντελώς απλή και αθλητική ή να γίνει επίσημη με κάποιες μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν την διαφορά. Η πιο απλή ανανεωμένη όψη μιας ψηλής αλογοουράς είναι αυτή που το λαστιχάκι κρύβεται από μια τούφα μαλλιών που στριφογυρίζεται γύρω από αυτό. Η τούφα αυτή μπορεί να είναι απλή ή και πλεξούδα κάθε λογής.

Χαμηλή αλογοουρά
Ιδέες ανανέωσης για τα μαλλιά σας (3)

Όπως η ψηλή αλογοουρά, έτσι και η χαμηλή μπορεί να αποτελέσει ένα εκπληκτικό και απλό χτένισμα για γάμο ή βάφτιση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παίξετε λίγο με τις παραλλαγές της κλασσικής αλογοουράς και να αφήσετε την φαντασία σας να δημιουργήσει. Στολίστε την χαμηλή κοτσίδα σας με πλεξούδες, υπέροχα αξεσουάρ – κοκαλάκια και λάμψτε!

Κοντό bob (καρέ)
Ιδέες ανανέωσης για τα μαλλιά σας (4)

Το κοντό καρέ έχει αποτελέσει τα τελευταία χρόνια κορυφαία επιλογή στα γυναικεία κουρέματα. Πρόκειται για ένα χτένισμα που κολακεύει τον λαιμό και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Είναι κατάλληλο σχεδόν για όλα τα είδη μαλλιών, αλλά ιδανικό για τις γυναίκες με λεπτά, ολόισια ή σπαστά μαλλιά.

Φιλαριστό κυματιστό bob
Ιδέες ανανέωσης για τα μαλλιά σας (5)

Πρόκειται για ένα επιμελώς ατημέλητο χτένισμα που έχει αγαπηθεί πολύ τελευταία. Δεν είναι μόνο η υπέροχη όψη του που το κάνει εντυπωσιακό, αλλά και η ψευδαίσθηση των πυκνών και με όγκο μαλλιών.

Μακρύ καρέ – Lob
Ιδέες ανανέωσης για τα μαλλιά σας (6)

Το Lob είναι στην ουσία η μακρύτερη εκδοχή του καρέ και μια από τις κορυφαίες ιδέες ανανέωσης για τα μαλλιά σας. Είναι μεσαίου μήκους και τα μαλλιά φτάνουν μέχρι τον ώμο. Πρόκειται για ένα κούρεμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και κολακεύει κάθε πρόσωπο. Αφήστε τα ίσια ή σπαστά και δημιουργήστε εκπληκτικά χτενίσματα.

Φυσικές μπούκλες
Ιδέες ανανέωσης για τα μαλλιά σας (7)

Αν τα μαλλιά σας είναι σγουρά, ξεχάστε το σίδερο ιδιώματος και το πιστολάκι και αφήστε τα ανέμελα και φυσικά, ασχέτως με το μήκος τους. Είναι εξάλλου μια από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για τη σεζόν.

Beach waves
Ιδέες ανανέωσης για τα μαλλιά σας (8)

Τα beachy waves θα αποτελέσουν και πάλι μια από τις top ιδέες ανανέωσης για τα μαλλιά σας. Είναι ένα επιμελώς ατημέλητο χτένισμα που θυμίζει καλοκαίρι, αλλά φοριέται όλο το χρόνο. Κάντε λοιπόν τα μαλλιά σας ανέμελες μπούκλες είτε είναι μακριά, είτε πάρα πολύ κοντά. Το αποτέλεσμα σε κάθε μήκος μαλλιών είναι και πάλι εντυπωσιακό.

Μαλλιά τοστιέρα
Μαλλιά τοστιέρα - Crimped hair (20)

Μια πρωτότυπη και ιδιαίτερη ιδέα για μαλλιά που δεν είναι ίσια, είναι και αυτή της «τοστιέρας». Για την δημιουργία αυτού του extreme, αλλά και όμορφου χτενίσματος θα χρειαστείτε την ειδική πρέσα μαλλιών που έχει τις γραμμώσεις μιας κλασσικής τοστιέρας. Παίξτε λοιπόν και δημιουργήστε υπέροχα χτενίσματα με μαλλιά τοστιέρα. Κάντε όλα τα μαλλιά σας κυματιστά ή μέρος αυτών και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Ασύμμετρα χτενίσματα
Ιδέες ανανέωσης για τα μαλλιά σας (10)

Μια ακόμη από τις υπέροχες ιδέες ανανέωσης για τα μαλλιά σας είναι και τα ασύμμετρα χτενίσματα. Πρόκειται για κουρέματα που έχουν διαφορετικό μήκος σε κάθε πλευρά ή μπρος πίσω.

Μαλλιά με όγκο
Ιδέες ανανέωσης για τα μαλλιά σας (11)

Τα μαλλιά με όγκο εμπνευσμένα από την δεκαετία του ’60 είναι μια πάρα πολύ ωραία ιδέα για να αλλάξετε το look σας. Είτε τα αφήσετε κάτω, είτε τα πιάσετε σε κότσο ή αλογοουρά, το μόνο που θα πρέπει να φροντίσετε είναι να κρεπάρετε την κορυφή του κεφαλιού σας για να της δώσετε όγκο. Δοκιμάστε το!

Vintage waves
Ιδέες ανανέωσης για τα μαλλιά σας (12)

Τα vintage waves, γνωστά και ως vang αποτελούν μια ιδιαίτερη μορφή μπούκλας που θα σας χαρίσει τον αέρα μιας άλλης εποχής. Η κομψότητα και η ιδιαιτερότητα αυτού του χτενίσματος μπορεί να απογειώσει με τον πιο απλό τρόπο την εμφάνιση σας. Είναι ιδανικό για όλα τα μήκη μαλλιών, από τα κοντά καρέ μέχρι τα πολύ μακρυά και μπορεί να φορεθεί τόσο με τα μαλλιά κάτω, όσο και σε διάφορα updo.

Ολλανδικές πλεξούδες
Ιδέες ανανέωσης για τα μαλλιά σας (13)

Οι ιδέες ανανέωσης για τα μαλλιά θα ήταν κρίμα να μην περιέχουν τις υπέροχες ολλανδικές πλεξούδες σε πλεξουδάκια ή και άλλες μορφές. Είναι ένα από τα είδη πλεξούδας με εντυπωσιακό look που μπορεί να φορεθεί τόσο σε απλές πλεξούδες, όσο και σε κότσους.

Επιμελώς ατημέλητη πλεξούδα
Ιδέες ανανέωσης για τα μαλλιά σας (14)

Μια πλεξούδα για να είναι όμορφη δεν χρειάζεται να είναι στην εντέλεια. Φτιάξτε λοιπόν όποιο είδος πλεξούδας επιθυμείτε και φροντίστε να το κάνετε λίγο πιο ανέμελο και χαλαρό, σα να έχει αρχίσει να χαλάει. Το Boho style στα μαλλιά είναι μια πολύ ιδιαίτερη, αλλά όμορφη ιδέα για να ανανεώσετε το look σας.

Κότσος με πλεξούδα
Ιδέες ανανέωσης για τα μαλλιά σας (15)

Κάντε έναν κότσο, ψηλό ή χαμηλό, απλά φροντίστε να τον στολίσετε με μια πλεξούδα που θα τον τυλίγει ή θα αποτελεί η ίδια τον κότσο. Πρόκειται για μια υπέροχη ιδέα χτενίσματος που μπορεί να δημιουργηθεί πολύ εύκολα.

Δείτε ακόμη: 60 χτενίσματα με πλεξούδες για κάθε στυλ

Χαμηλός κότσος
Ιδέες ανανέωσης για τα μαλλιά σας (16)

Οι κότσοι είναι εύκολοι και ιδανικοί για να προσθέσετε όγκο στα λεπτά μαλλιά. Μπορούν να φορεθούν σε όλες τις περιστάσεις και η ποικιλία τους είναι πολύ μεγάλη. Δοκιμάστε λοιπόν έναν κότσο σε όποιο ύψος επιθυμείτε, απλά φροντίστε να τον κάνετε λίγο πιο ανέμελο και χαλαρό.

Pixie κούρεμα με μακριά πλάγια φράντζα
Ιδέες ανανέωσης για τα μαλλιά σας (17)

Το pixie κούρεμα είναι μια αρκετά τολμηρή επιλογή που όμως αναδεικνύει την γεμάτη αυτοπεποίθηση προσωπικότητα σας. Επιλέξτε λοιπόν αυτό το look για τα μαλλιά σας, προσθέτοντας του μια μακριά πλάγια φράντζα που θα κάνει το αποτέλεσμα πιο κομψό και όμορφο.