Ανακαλύψτε το καλύτερο σουτιέν για κάθε τύπο μπλούζας

Ανακαλύψτε το καλύτερο σουτιέν για κάθε τύπο μπλούζας

Υπάρχουν ένα σωρό τύποι στις μπλούζες! Απλές, τύπου t-shirt, στράπλες, με έναν ώμο, χιαστή, που δένουν στο λαιμό, εξώπλατες, με βαθύ ντεκολτέ και άλλες πολλές. Ποιο είναι όμως το καταλληλότερο σουτιέν για κάθε τύπο μπλούζας; Αυτό που δεν θα φαίνεται και δεν θα δημιουργεί ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα;

Για όλα υπάρχει λύση, αρκεί να την ανακαλύψετε. Δείτε 15 έξυπνους τρόπους για να φοράτε πάντα το σουτιέν σας και να στηρίζετε το στήθος σας σωστά, χωρίς αυτό να συνεπάγεται πως θα πρέπει να έχετε ένα σωρό διαφορετικά είδη σουτιέν.

Αν βέβαια σας αρέσει η ποικιλία, αυτό είναι ένα άλλο θέμα!

Δείτε τη λίστα με τους βασικούς τύπους σουτιέν που κάθε γυναίκα θα πρέπει να έχει:

1. Απλό σουτιέν χωρίς αποσπώμενες τιράντες

Πρόκειται για το κλασσικό σχέδιο στηθόδεσμου που φοράμε πιο συχνά απ’ όλους. Οι τιράντες του είναι σταθερές και πιάνουν στους ώμους. Μπορεί να φορεθεί με μπλούζες ή φορέματα που έχουν κανονικό μανίκι και όχι βαθύ ντεκολτέ.

Αν όμως θελήσετε να το φορέσετε με ένα top που η πλάτη του ή και το μπροστινό του μέρος είναι παρτά, θα χρειαστείτε έναν συνδετήρα ή ένα ειδικό κλιπ. Πιάστε τις τιράντες και ενώστε τις στο πίσω μέρος, έτσι ώστε να μην φαίνονται.

2. Σουτιέν με αποσπώμενες τιράντες

Στα σουτιέν αυτά μπορούν να ξεκουμπώσουν οι τιράντες και να δημιουργήσουν χιαστή πλάτη ή μπούστο, έτσι ώστε να μπορούν να φορεθούν με τα αντίστοιχα μπλουζάκια σας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να φορεθούν και ως κανονικό σουτιέν. Επίσης, μπορείτε να φορέσετε μόνο την μία του τιράντα αν το top σας έχει έναν ώμο. Ίσως αυτό το είδος να είναι ένα από τα καλύτερα σουτιέν για κάθε τύπο μπλούζας.

Τέλος, το συγκεκριμένο είδος σουτιέν είναι ιδανικό και για τις μπλούζες με ανοιχτή πλάτη που δένουν στον λαιμό σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βγάλετε τελείως την μια τιράντα και χρησιμοποιώντας μόνο την άλλη, να την περάσετε γύρω από το λαιμό σας και να την δέσετε μπροστά.

3. Στηθόδεσμος για βαθύ ντεκολτέ

Υπάρχουν σουτιέν ιδανικά για τις μπλούζες, τα φορέματα ή και τα jumpsuits που έχουν βαθύ ντεκολτέ. Αν λοιπόν σκοπεύετε να φορέσετε κάτι τέτοιο, θα πρέπει να προμηθευτείτε και το κατάλληλο σουτιέν.

Το συγκεκριμένο στυλ στηθόδεσμου μπορεί να έχει σταθερές ή αποσπώμενες τιράντες για να μπορέσετε να τις κάνετε χιαστή κλπ.

4. Μετατροπέας σουτιέν

Αγοράστε ή φτιάξτε μόνη σας έναν μετατροπέα σουτιέν για να φορέσετε με τα ρούχα σας που έχουν πολύ ανοιχτή πλάτη. Πρόκειται για ένα μακρύ λάστιχο με το κούμπωμα του σουτιέν στο τελείωμα του, το οποίο βοηθάει στο να κάνετε την πλάτη του σουτιέν σας να κουμπώσει πολύ πιο χαμηλά από το συνηθισμένο. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να φοράτε τα εξώπλατα ρούχα σας με σουτιέν, χωρίς αυτό να έχει πλάτη σιλικόνης, η οποία μπορεί να φαίνεται ελάχιστα, αλλά σας κάνει να ιδρώνετε πιο εύκολα.

Έτσι μπορείτε να κάνετε κατάλληλο οποιοδήποτε σουτιέν για κάθε τύπο μπλούζας.

5. Κλασσικό στράπλες σουτιέν

Το στράπλες σουτιέν είναι ιδανικό για τα ρούχα χωρίς ή με πολύ λεπτές τιράντες. Για να ενισχύσετε το κράτημα του, μπορείτε να βάλετε μια τιράντα και να την περάσετε από πίσω προς τα εμπρός και πάλι πίσω, περνώντας την κάτω από το στήθος σας.

6. Σουτιέν με επίπεδο πάνω μέρος που δεν ανεβαίνει πολύ ψηλά

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο κόψιμο σουτιέν για κάθε τύπο μπλούζας. Μπορεί να φορεθεί πολύ εύκολα με τα μπλουζάκια σας που δεν έχουν βαθύ, αλλά έχουν χαμηλό ντεκολτέ.

7. Αυτοκόλλητο σουτιέν

Ένα παράξενο κι όμως αποτελεσματικό σουτιέν που δεν σας περιορίζει ούτε στην πλάτη, ούτε στο μπούστο και τους ώμους. Το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν ενδείκνυται για γυναίκες με μεγάλο και βαρύ στήθος, διότι υπάρχει ο φόβος να ξεκολλήσει.

8. Αυτοκόλλητα στήθους

Μια ακόμη πιο extreme επιλογή είναι τα αυτοκόλλητα στήθους που καλύπτουν μόνο το επίμαχο σημείο. Αυτά είναι ιδανικά για τις γυναίκες με στητό και ωραίο στήθος.

9. Μονωτική ταινία αντί για σουτιέν

Μια παράξενη ιδέα που έχουν αγαπήσει πολλές διάσημες του Hollywood είναι η μονωτική ταινία αντί για σουτιέν. Είναι ένα από τα ιδανικά αυτοσχέδια σουτιέν για κάθε τύπο μπλούζας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κολλήσετε με μονωτική ταινία το ρούχο πάνω στο στήθος σας έτσι ώστε να μην ανοίξει και γίνουν αποκαλυπτήρια.

► Δείτε μερικά ακόμη μυστικά των σταρ για τέλειο μπούστο.

10. Σουτιέν με παρτή πλάτη

Αν θέλετε να φορέσετε ένα μπλουζάκι, φόρεμα κλπ που η πλάτη του στενεύει και περιορίζεται στη μέση, μπορείτε να προμηθευτείτε το αντίστοιχο σουτιέν με το ίδιο ακριβώς κόψιμο.

11. Σουτιέν που αξίζει να φαίνονται

Υπάρχουν σουτιέν που το σχέδιο τους είναι τέτοιο που τα κάνει κατάλληλα για να φαίνονται. Πρόκειται για τα λεγόμενα bralette. Μπορούν να συνδυαστούν με φούστες ή παντελόνια και να φορεθούν αντί για μπλούζα. Επίσης, μπορούν να φορεθούν μέσα από ζακέτες, σακάκια ή άλλα top και να τα αφήσετε να φαίνονται, δημιουργώντας υπέροχα σύνολα.

Ανακαλύψτε το καλύτερο σουτιέν για κάθε τύπο μπλούζας μέσα από το παρακάτω βίντεο: