45 υπέροχα μανικιούρ για να δοκιμάσετε το Σεπτέμβριο 2017

Υπέροχα μανικιούρ για να δοκιμάσετε το Σεπτέμβριο 2017 (1)

Νέος μήνας ξεκίνησε και μαζί του φέρνει τη νέα εποχή του Φθινοπώρου, καθώς και τις νέες κορυφαίες τάσεις στα νύχια.

Ποια είναι τα χρώματα και ποια τα σχέδια που θα φορεθούν αυτή τη σεζόν; Ανακαλύψτε τα μέσα από μια υπέροχη συλλογή με μανικιούρ για να δοκιμάσετε το Σεπτέμβριο 2017.

Προτάσεις για υπέροχα μανικιούρ:

Τα χρώματα που θα έχουν την τιμητική τους τόσο το Φθινόπωρο, όσο και το Χειμώνα είναι οι nude, γκρι, taupe και κόκκινες αποχρώσεις, καθώς και το μαύρο. Όλοι αυτοί οι χρωματισμοί μπορούν να φορεθούν τόσο σε μονόχρωμα μανικιούρ, όσο και σε σχέδια ή συνδυασμούς χρωμάτων.

Αγαπημένα για την εποχή nail art σχέδια θα είναι τα color block nails, τα τρισδιάστατα κοσμήματα και τα half moon μανικιούρ, γνωστά και ως ανάποδο γαλλικό. Όπως επίσης και τα Bare nails, δηλαδή τα άβαφα νύχια συνδυασμένα με χρώμα σε κάποια από τα δάχτυλα.

Ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον σχέδιο στα νύχια θα αποτελέσει και φέτος το μανικιούρ με γραμμές ή βούλες. Η δημιουργία του είναι πάρα πολύ εύκολη και μπορεί να γίνει ακόμη και από την πιο αρχάρια στον τομέα του μανικιούρ.

Τέλος, δώστε λάμψη στα νύχια σας με glitter, στρας, swarovski, χρυσές πινελιές ή επιλέξτε μια opaque μεταλλική απόχρωση.

Πως θα δημιουργήσετε κάποιες από τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια;

Τα σχέδια με γραμμές μπορείτε να τα δημιουργήσετε με δυο τρόπους. Είτε να χρησιμοποιήσετε ένα λεπτό πινελάκι για να τις σχεδιάσετε, είτε απλά να κολλήσετε αυτοκόλλητες ταινίες μανικιούρ σε όποιο χρώμα θέλετε. Οι γραμμές μπορεί να είναι οριζόντιες, κάθετες ή να τέμνονται μεταξύ τους. Παίξτε λοιπόν μαζί τους και δημιουργήστε υπέροχα σχέδια.

Από την άλλη μεριά, το πουά μανικιούρ χρειάζεται ένα ειδικό εργαλείο μανικιούρ για τελείες. Αυτό μπορείτε να το αγοράσετε ή να φτιάξετε μόνη σας. Αν το έχετε, η δημιουργία αυτού του nail art σχεδίου είναι παιχνιδάκι. Απλά επιλέξτε το χρώμα ή τα χρώματα που θέλετε να έχουν οι βούλες σας και ξεκινήστε να τις φτιάχνετε. Οι τελείες μπορούν να έχουν διαφορετικό ή ίδιο μέγεθος μεταξύ τους, να είναι διάσπαρτες ή να καλύπτουν ένα σημείο του νυχιού. Η επιλογή είναι στο χέρι σας.

Προκειμένου να δημιουργήσετε ένα όμορφο color block manicure θα χρειαστεί να επιλέξετε δυο ή και περισσότερες αποχρώσεις βερνικιών της αρεσκείας σας. Στη συνέχεια, θα πρέπει να τις εφαρμόσετε πάνω στα νύχια σας σχηματίζοντας γεωμετρικά σχήματα. Πιο συγκεκριμένα θα πρέπει να χωρίσετε τα νύχια σας σε τετράγωνα, ορθογώνια ή τρίγωνα και να τα βάψετε με παρόμοια ή και αντίθετα χρώματα. Συνδυάστε το κόκκινο με το μπλε και το καφέ με το μπεζ και δημιουργήστε εκπληκτικά color block σχέδια στα νύχια σας.

Για το half moon μανικιούρ θα χρειαστεί να επιλέξετε δυο αποχρώσεις ή να αφήσετε το ένα μέρος του νυχιού σας άβαφο και να βάψετε με χρώμα το υπόλοιπο, δηλαδή την γραμμή του ανάποδου γαλλικού σας.

Αν πάλι σας αρέσουν τα στολίδια στα νύχια σας, φέτος είναι η κατάλληλη στιγμή να το αναδείξετε. Προμηθευτείτε λοιπόν πέρλες, στρας, μεταλλικά σχήματα και γενικότερα διάφορα τρισδιάστατα κοσμήματα για τα νύχια σας και εφαρμόστε τα. Διακοσμήστε με αυτό τον τρόπο το μανικιούρ σας πριν την εφαρμογή του top coat.

Δείτε 45 υπέροχες ιδέες μανικιούρ για να δοκιμάσετε το Σεπτέμβριο 2017: