Maroon χείλη και απαλά μάτια: Μια από τις κορυφαίες τάσεις της εποχής

Maroon χείλη και απαλά μάτια (1)

Μια από τις κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για το Φθινόπωρο / Χειμώνα είναι τα maroon χείλη και απαλά μάτια. Πρόκειται για ένα άκρως εντυπωσιακό και σαγηνευτικό μακιγιάζ που θα αναδείξει την θηλυκότητα σας και θα σας κάνει εκθαμβωτική.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την κατάλληλη maroon απόχρωση για τα δικά σας χείλη. Αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο χρώμα της επιδερμίδας σας και να την συνδυάσετε με απαλές σκιές και nude μακιγιάζ στα μάτια σας.

Τι μακιγιάζ ματιών να κάνετε με τα maroon χείλη;

Η πιο εύκολη και εντυπωσιακή επιλογή για απαλά μάτια είναι η μαύρη γραμμή eyeliner. Απλά σχηματίστε μια γραμμή με ένα μαύρο eyeliner στο πάνω βλέφαρο και είστε έτοιμη. Αξίζει να σημειωθεί πως η γραμμή αυτή μπορεί να έχει οποιοδήποτε σχήμα θέλετε, μιας κι έτσι προστάζουν οι φετινές τάσεις στο μακιγιάζ.

Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε μια απαλή nude σκιά ματιών σε ματ ή ιριδίζουσα υφή και να κάνετε το βλέμμα σας εκθαμβωτικό. Ή να φορέσετε μια απαλή ροζ σκιά ματιών στο χρώμα του ρουζ, που είναι επίσης μια κορυφαία τάση για την εποχή.

Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορείτε να παίξετε με τις ψεύτικες βλεφαρίδες. Φορώντας τις μπορείτε να κάνετε το βλέμμα σας πιο γεμάτο και εντυπωσιακό. Βρείτε λοιπόν τις κατάλληλες και φορέστε τις.

Αν θέλετε μπορείτε να δοκιμάσετε και ένα απαλό Negative Space Eye Makeup. Ένα πρωτότυπο και εντυπωσιακό μακιγιάζ ματιών που θέλει μέρος του βλεφάρου να μένει άβαφο. Είναι μια ιδιαίτερη, αλλά πολύ εντυπωσιακή πρόταση.

Βέβαια, οι διάσημοι οίκοι πρότειναν για φέτος το φυσικό μακιγιάζ και μάλιστα αυτό που γίνεται με όσο πιο λίγα καλλυντικά γίνεται. Απέφυγαν την χρήση του makeup, της μάσκαρας, του κραγιόν, του γεμίσματος των φρυδιών και του contour. Επομένως, θα μπορούσατε απλά να εφαρμόσετε λίγη πούδρα, να φορέσετε το maroon κραγιόν σας και να είστε έτοιμη!

Δείτε 20 υπέροχες προτάσεις μακιγιάζ με maroon χείλη και απαλά μάτια:

Maroon χείλη και απαλά μάτια (21)

Maroon χείλη και απαλά μάτια (20)

Maroon χείλη και απαλά μάτια (19)

Maroon χείλη και απαλά μάτια (18)

Maroon χείλη και απαλά μάτια (17)

Maroon χείλη και απαλά μάτια (16)

Maroon χείλη και απαλά μάτια (15)

Maroon χείλη και απαλά μάτια (14)

Maroon χείλη και απαλά μάτια (13)

Maroon χείλη και απαλά μάτια (12)

Maroon χείλη και απαλά μάτια (11)

Maroon χείλη και απαλά μάτια (10)

Maroon χείλη και απαλά μάτια (9)

Maroon χείλη και απαλά μάτια (8)

Maroon χείλη και απαλά μάτια (7)

Maroon χείλη και απαλά μάτια (6)

Maroon χείλη και απαλά μάτια (5)

Maroon χείλη και απαλά μάτια (4)

Maroon χείλη και απαλά μάτια (3)

Maroon χείλη και απαλά μάτια (2)