Pull-Through Ponytail: Πως να φτιάξετε μια εύκολη εναλλακτική αλογοουρά

Pull-Through Ponytail (1)

Αναζητάτε κάτι καινούργιο και εντυπωσιακό για τα μαλλιά σας, το οποίο όμως να μην χρειάζεται πολύ χρόνο για να δημιουργηθεί; Η Pull-Through Ponytail είναι αυτό που ψάχνετε.

Πρόκειται για μια εύκολη εναλλακτική ψηλή αλογοουρά που δεν χρειάζεται να είστε ειδικός για να την φτιάξετε. Ακολουθώντας τα απλά βήματα δημιουργίας της μπορείτε να ανανεώσετε το look σας πάρα πολύ εύκολα.

Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι ιδανικό για κάθε ώρα και στιγμή. Μπορεί να αποτελέσει το χτένισμα για το σχολείο, την σχολή ή την δουλειά σας, είτε για μια πιο επίσημη εμφάνιση σας όπως ένας γάμος ή μια βάπτιση.

Αξίζει να σημειωθεί πως μαθαίνοντας την τεχνική της δημιουργίας της Pull-Through Ponytail θα μπορέσετε να φτιάξετε μόνη σας πάρα πολλά διαφορετικά χτενίσματα. Βάλτε λοιπόν την φαντασία σας να δημιουργήσει.

Τα βήματα για την δημιουργία της Pull-Through Ponytail:

1. Ξεκινήστε πιάνοντας μια μικρή τούφα μαλλιών από την κορυφή του κεφαλιού σας και ασφαλίζοντας την με ένα μικρό λαστιχάκι. Αν έχετε φύτρες, φροντίστε να ψεκάσετε λίγη λακ για να τις τιθασεύσετε. Επίσης, για να δώσετε λίγο όγκο στην εναλλακτική αλογοουρά σας, τραβήξτε ελαφρώς τα μαλλιά της τούφας προς τα πάνω για να φουσκώσει λίγο η κορυφή.

2. Φέρτε την τούφα που πιάσατε μπροστά και συνεχίστε πιάνοντας μια ακόμη μικρή αλογοουρά, κάτω από την πρώτη, παίρνοντας παράλληλα μαλλιά και από τις δυο μεριές του κεφαλιού σας. Ασφαλίστε και πάλι με ένα λαστιχάκι.

3. Φέρτε και πάλι προς τα πίσω την πρώτη αλογοουρά που είχατε πιάσει, χωρίστε την σε δυο μέρη και περάστε ανάμεσα την δεύτερη μικρή αλογοουρά σας, φέρνοντας την προς τα εμπρός.

4. Αφήστε τα δυο μέρη να πέσουν προς τα κάτω και δημιουργήστε μια τρίτη μικρή αλογοουρά παίρνοντας και πάλι μαλλιά από τα πλάγια, συμπεριλαμβανομένων και των δυο τουφών της πρώτης μικρής αλογοουράς σας. Ασφαλίστε την 3η αλογοουρά με λαστιχάκι.

5. Επαναλάβετε τα βήματα χωρίζοντας στα δυο την 2η αλογοουρά και δημιουργώντας μια 4η αλογοουρά.

6. Χωρίστε και πάλι στα δυο την 3η αλογοουρά και περάστε από μέσα της την 4η, την οποία θα φέρετε προς τα εμπρός.

7. Αφού λοιπόν έχετε φέρει μπροστά την 4η αλογοουρά, μαζέψτε όλα τα υπόλοιπα μαλλιά σας σε μια πολύ ψηλή αλογοουρά.

8. Φέρτε την 4η αλογοουρά προς τα πίσω, χωρίστε την και περάστε από μέσα την μεγάλη κοτσίδα σας, την οποία και θα ρίξετε μπροστά. Πιάστε τώρα με ένα λαστιχάκι τα δυο μέρη της 4ης αλογοουράς και ξαναφέρτε πίσω την κοτσίδα.

9. Τέλος, δώστε λίγο όγκο στην pull-through ponytail σας και είστε έτοιμη.

Όπως ήδη αναφέραμε, γνωρίζοντας την βασική τεχνική της, μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά διαφορετικά υπέροχα και εύκολα χτενίσματα.

Παραλλαγές για εντυπωσιακά χτενίσματα με Pull-Through Ponytail:

Pull-Through Ponytail (2)

Pull-Through Ponytail (3)

Pull-Through Ponytail (4)

Pull-Through Ponytail (5)

Pull-Through Ponytail (6)

Pull-Through Ponytail (7)

Pull-Through Ponytail (8)

Pull-Through Ponytail (9)

Pull-Through Ponytail (10)

Pull-Through Ponytail (11)

Pull-Through Ponytail (12)

Pull-Through Ponytail (13)

Pull-Through Ponytail (14)

Pull-Through Ponytail (15)

Pull-Through Ponytail (16)