Οι κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018

Οι κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (1)

Τα αξεσουάρ αποτελούν ένα κομμάτι του συνόλου που μπορεί να το απογειώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ένα μακρύ κολιέ απλό ή με στρας και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια είναι must για την τέλεια εμφάνιση.

Τι αξεσουάρ όμως θα φορεθούν φέτος; Ποια θα είναι τα στυλ που θα πρέπει να επιλέξετε στα κολιέ, τα σκουλαρίκια, τα βραχιόλια και τις ζώνες σας για να είστε In και να κλέψετε τις εντυπώσεις; Και πως θα προστατευτείτε από το κρύο της σεζόν με βάση τα accessories trends;

Ανακαλύψτε τις κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018 και ολοκληρώστε το σύνολο σας με τον πιο μοντέρνο τρόπο.

Κλειδαριές και κλειδιά:

Οι κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (2)

Τα κοσμήματα σε σχήμα κλειδαριάς και κλειδιών θα αποτελέσουν μια από τις κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018. Φορέστε λοιπόν κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια σε αυτό το σχήμα και κλέψτε τις εντυπώσεις. Σκέτα ή διακοσμημένα με στρας, τα συγκεκριμένα αξεσουάρ θα απογειώσουν την εμφάνιση σας.

Ποικιλία στα choker:

Οι κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (3)

Τα choker παραμένουν και φέτος στην κορυφή των επιλογών, με την διαφορά ότι ανανεώνονται και γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέροντα. Φορώντας τα μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά σύνολα.

Κοσμήματα φυλακτά που αποκρούουν την αρνητική ενέργεια:

Οι κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (4)

Μια ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα τάση για την περίοδο που διανύουμε είναι και τα κοσμήματα φυλακτά που αποκρούουν την αρνητική ενέργεια. Άλλα διακοσμημένα με καρφιά, αλλά με φτερά ή με κοράλλια, τα αξεσουάρ αυτού του τύπου θα κάνουν το σύνολο σας ξεχωριστό.

Στρας παντού:

Οι κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (5)

Ακόμη μια από τις κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018 είναι και τα κοσμήματα που είναι διακοσμημένα με στρας. Ορισμένα με λίγα, άλλα με πολλά, τα στρας ή τα swarovski θα κάνουν το σύνολο σας λαμπερό και εκθαμβωτικό. Αυτού του είδους τα κοσμήματα είναι ιδανικά για τα πάρτι της εποχής, αλλά όχι μόνο. Περιδέραια, βραχιόλια, σκουλαρίκια και όποιο άλλο αξεσουάρ μπορείτε να φανταστείτε αν είναι στολισμένο με στρας είναι must για την εποχή.

Διαφορετικό σκουλαρικί σε κάθε αυτί:

Οι κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (6)

Αν δεν ξέρετε πιο σκουλαρίκι να φορέσετε ή απλά έχετε χάσει το ένα από τα δυο του ζευγαριού μην σκάτε. Το νέο top trend της εποχής θέλει διαφορετικό σκουλαρίκι σε κάθε αυτί. Απλά διαλέξτε τον συνδυασμό που σας αρέσει και φορέστε τον. Έτσι απλά με μια τόσο μικρή ή μεγάλη πινελιά, ανάλογα με το μέγεθος του σκουλαρικιού, μπορείτε να απογειώσετε το σύνολο σας.

Πέρλες παντού:

Οι κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (7)

Για κάποιους οι πέρλες θεωρούνται παλιομοδίτικες, όμως μια από τις νέες κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018 τις φέρνει και πάλι στο προσκήνιο. Κοσμήματα με πέρλες στο λαιμό, το χέρι ή τα αυτιά θα αποτελέσουν must επιλογή για ένα ρομαντικό και όχι μόνο σύνολο. Μην διστάσετε να το δοκιμάσετε. Σκέτες, είτε σε συνδυασμό με στρας ή άλλα κρύσταλλα, τα αξεσουάρ που είναι διακοσμημένα με πέρλες θα είναι η κορυφαία σας επιλογή.

Ροκ και twisted κοσμήματα:

Οι κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (8)

Ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ αξεσουάρ που θα κάνει αισθητή την παρουσία του είναι τα ροκ και twisted κοσμήματα. Πρόκειται για βραχιόλια, σκουλαρίκια ή κολιέ που έχουν ένα πολύ καλλιτεχνικό ακανόνιστο και στριφογυριστό σχήμα σε ποικιλία μετάλλων. Απλά ή διακοσμημένα, τα συγκεκριμένα κοσμήματα θα φορεθούν πάρα πολύ.

Βραχιόλια με ανατολίτικο στυλ:

Οι κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (9)

Κοσμήματα εμπνευσμένα από την Ανατολή θα αποτελέσουν φέτος βασική επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να ακολουθούν τις τάσεις της εποχής. Υπέροχα και ιδιαίτερα σχέδια κοσμημάτων με αλυσίδες, πέτρες και κρόσσια, αλλά και συνδυασμούς δέρματος με μέταλλο θα κυκλοφορήσουν στους δρόμους σε μεγάλο βαθμό.

Εντυπωσιακά μονά σκουλαρίκια:

Οι κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (10)

Δεν χρειάζεται πλέον να φοράτε τα σκουλαρίκια σας σαν ζευγάρι. Αν δεν θέλετε να κάνετε έναν συνδυασμό διαφορετικών σχεδίων, μπορείτε πολύ απλά να φορέσετε μόνο ένα εντυπωσιακό σκουλαρίκι. Απογειώστε λοιπόν την εμφάνιση σας στολίζοντας μόνο το ένα σας αυτί με ένα πολύ ιδιαίτερο και εκθαμβωτικό κόσμημα.

Πολλαπλά δαχτυλίδια που καλύπτουν όλα τα δάχτυλα:

Οι κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (11)

Λατρέψτε τα πρωτότυπα πολλαπλά δαχτυλίδια που είναι ενωμένα μεταξύ τους και στολίζουν ταυτόχρονα όλα σας τα δάχτυλα. Πρόκειται για μια ακόμη από τις κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018 που δεν πρέπει να παραβλέψετε. Κυκλοφορούν σε πολλά σχέδια και στυλ για να βρείτε το ιδανικό για εσάς.

Punk style:

Οι κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (12)

Για τις γυναίκες που λατρεύουν το punk outfit, αυτή η κορυφαία τάση της εποχής είναι ιδανική. Κολιέ και κοσμήματα με καρφιά, αλυσίδες, δέρμα και τρουκς είναι must για να την ακολουθήσετε, συνδυάζοντας τα με δερμάτινα μπουφάν και ρούχα, μια εκ των κορυφαίων τάσεων της μόδας.

Εντυπωσιακές καρφίτσες:

Οι κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (13)

Οι μεγάλες και εντυπωσιακές καρφίτσες σε μπλούζες, παλτό και σακάκια επιστρέφουν το Φθινόπωρο και το Χειμώνα και απογειώνουν το σύνολο σας με τον πιο όμορφο τρόπο. Καρφίτσες με φτερά, στρας και ότι μπορείτε να φανταστείτε είναι ιδανικά για να ακολουθήσετε την συγκεκριμένη τάση.

Ρούχα με διακοσμητικά στοιχεία σαν κοσμήματα:

Οι κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (14)

Η υπερβολή στα κοσμήματα είναι μια ακόμη από τις κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018. Φορέστε μπλούζες ή φορέματα με πλούσια διακοσμητικά στοιχεία στη λαιμόκοψη. Πέτρες, στρας, μεταλλικά στοιχεία και ότι άλλο μπορεί να φανεί εντυπωσιακό, θα κάνει must το outfit σας. Αν θέλετε μάλιστα μπορείτε να φορέσετε και επιπλέον κολιέ, αν και είναι κάτι που δεν συνίσταται.

Κρίκοι σε πολλά σχέδια:

Οι κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (15)

Οι κρίκοι σε διάφορα μεγέθη και ποικιλία σχεδίων απλών ή διακοσμημένων με ότι μπορείτε να φανταστείτε αποτέλεσαν κορυφαία επιλογή των διάσημων οίκων μόδας. Άλλοι προτίμησαν σκέτους κρίκους σε ιδιαίτερα σχήματα και άλλοι τους διακόσμησαν με στρας, φτερά, πέρλες κλπ, συνδυάζοντας το συγκεκριμένο trend με τις υπόλοιπες κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018. Ιδανικοί για κάθε περίσταση, οι κρίκοι δίνουν στο σύνολο σας κίνηση και υπέροχο στυλ.

Ζώνη πάνω από το παλτό:

Οι κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (17)

Τα παλτό αποτελούν ένα από τα βασικότερα κομμάτια της σεζόν αυτής. Για να απογειώσετε την εμφάνιση σας με αυτά φορέστε από πάνω μια ζώνη. Αυτό το τόσο απλό αξεσουάρ θα τονίσει με ωραίο τρόπο την μέση σας και θα σας κάνει εκθαμβωτική. Άλλωστε αυτό προστάζει και μια ακόμη από τις κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018.

Όσο πιο μεγάλη η ζώνη, τόσο το καλύτερο:

Οι κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (18)

Αν πάλι επιλέξετε μια φαρδιά ζώνη, τόσο το καλύτερο. Είναι ακόμη προτιμότερο για την εποχή. Θα φαίνεται σα να φοράτε έναν κορσέ που θα απογειώσει το σύνολο σας, προσθέτοντας μια πολύ θηλυκή νότα στον κορμό σας.

Ζώνες – κοσμήματα:

Οι κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (19)

Πέρα από την πρακτική αξία μιας ζώνης, υπάρχει και η διακοσμητική. Επιλέξτε μια ζώνη στολισμένη με στρας ή με μια εντυπωσιακή αγκράφα και ολοκληρώστε το σύνολο σας με τον πιο όμορφο τρόπο. Πρόκειται για ένα trend που θα φορεθεί πολύ.

Κασκόλ από γούνα:

Οι κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (20)

Ξεχάστε τα απλά και αδιάφορα πλεκτά κασκόλ και απογειώστε την εμφάνιση σας, διατηρώντας παράλληλα το λαιμό σας ζεστό με ένα κασκόλ από γούνα. Σε πολλά χρώματα και animal print, τα συγκεκριμένα κασκόλ είναι πολύ εντυπωσιακά και αποτελούν ένα αξεσουάρ που δίνει μια υπέροχη νότα στο outfit σας.

Γάντια σε νέον αποχρώσεις:

Οι κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (21)

Δώστε στο σύνολο σας έναν έντονο και παιχνιδιάρικο τόνο με ένα ζευγάρι γάντια σε νέον αποχρώσεις. Μονόχρωμα ή με σχέδια, κοντά ή πιο μακριά, τα neon γάντια είναι ο ιδανικός τρόπος για να δώσετε χρώμα στο φθινοπωρινό, χειμωνιάτικο σύνολο. Αυτό προστάζει και μια ακόμη από τις κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018.

Μακριά δερμάτινα γάντια που φτάνουν πάνω από τον αγκώνα:

Οι κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (22)

Ένα ακόμη ιδιαίτερο trend για την σεζόν είναι τα μακριά δερμάτινα γάντια σε αποχρώσεις του μαύρου και του καφέ που ξεπερνούν τους αγκώνες και φτάνουν ως το μπράτσο. Το στυλ αυτό δημιουργεί ένα αυστηρό look, αλλά και ένα στυλ εμπνευσμένο από το vampire look.

Γάντια με κόψιμο:

Οι κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (23)

Τα γάντια με ανοιχτά δάχτυλα ή με κοψίματα θα αποτελέσουν μια ακόμη από τις κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 – 2018. Επιλέξτε το χρώμα που σας αρέσει και το κόψιμο και φορέστε τα με οποιοδήποτε σύνολο.

Διχτυωτά καλσόν:

Οι κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (24)

Τα προκλητικά και σαγηνευτικά διχτυωτά καλσόν θα φορεθούν πάρα πολύ με τις φούστες, τα φορέματα ή τα σορτς σας. Επιλέξτε όποιο χρώμα θέλετε και όποιο μέγεθος διχτυού και δημιουργήστε υπέροχα, σαγηνευτικά σύνολα.

Καλσόν με σχέδια:

Οι κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 - 2018 (25)

Ξεχάστε τα απλά μονόχρωμα καλσόν σε μαύρο ή μπεζ και δοκιμάστε αυτά που διαθέτουν σχέδια και prints. Πρόκειται για ένα κομμάτι που θα δώσει μια χαρούμενη και ιδιαίτερη νότα στο outfit σας.