Σπιτικό λάδι αδυνατίσματος με έλαιο μαύρου πιπεριού

Σπιτικό λάδι αδυνατίσματος με έλαιο μαύρου πιπεριού

Αν ψάχνετε φυσικούς τρόπους για να αδυνατίσετε ή να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα, το σπιτικό λάδι αδυνατίσματος με έλαιο μαύρου πιπεριού θα σας δώσει την λύση. Η δημιουργία του συγκεκριμένου ελαίου είναι πολύ εύκολη και οι ευεργετικές του ιδιότητες πολύ σημαντικές για την επιδερμίδα και το σώμα σας.

Το λιποδιαλυτικό αυτό λάδι βασίζεται σε διάφορα είδη πιπεριού (μαύρο, κόκκινο, ροζ και πράσινο πιπέρι). Διαθέτει σημαντικά συστατικά που θα σας βοηθήσουν να κάψετε το λίπος, να χάσετε βάρος και πιο συγκεκριμένα να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά στην περιοχή των γλουτών και της κοιλιάς.

Πέρα από την απώλεια κιλών, θα σας βοηθήσει να ενυδατώσετε σε βάθος την επιδερμίδα σας χάρη στο ελαιόλαδο που περιέχει, κάνοντας την απαλή και λαμπερή.

Συνταγή για σπιτικό λάδι αδυνατίσματος:

Αν αναζητάτε τον τρόπο για το πως να φτιάξετε λάδι για την κυτταρίτιδα το οποίο θα σας βοηθήσει και στην απώλεια βάρους, δείτε παρακάτω τον τρόπο δημιουργίας ενός φυσικού θαυματουργού προϊόντος.

Θα χρειαστείτε:

– 250 γραμμάρια ελαιόλαδο
– 1/2 ποτηράκι του κρασιού μαύρο πιπέρι σε σκόνη
– 1/2 ποτηράκι του κρασιού σε κόκκους
– 1/2 ποτηράκι του κρασιού κόκκινο πιπέρι σε σκόνη
– 1/2 ποτηράκι του κρασιού σε κόκκους
– 1/2 ποτηράκι του κρασιού πράσινο πιπέρι σε σκόνη
– 1/2 ποτηράκι του κρασιού σε κόκκους
– 1/2 ποτηράκι του κρασιού ροζ πιπέρι σε σκόνη
– 1/2 ποτηράκι του κρασιού σε κόκκους

Τρόπος παρασκευής:

Αρχικά πάρτε ένα γυάλινο μπουκάλι που να κλείνει με πώμα ή καπάκι. Το πώμα θα διατηρήσει όλες τις μυρωδιές του λαδιού και δεν θα αφήσει τη σπιρτάδα των πιπεριών να ξεθυμάνει.

Βάλτε λοιπόν μέσα στο γυάλινο μπουκάλι όλα τα παραπάνω υλικά και κλείστε το καλά. Αφήστε το μείγμα να σταθεί λίγο έχοντας πάντα μέσα τα πιπέρια, μέχρι να αφομοιώσει τις ευεργετικές ιδιότητες των πιπεριών.

Προσοχή, τα πιπέρια δεν πρέπει να αφαιρεθούν μέχρι να τελειώσει εντελώς το μείγμα.

Τρόπος εφαρμογής:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σπιτικό λάδι αδυνατίσματος με έλαιο μαύρου πιπεριού σε καθημερινή βάση μετά το μπάνιο σας. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε πιο καλά και γρήγορα αποτελέσματα. Φροντίστε όμως πριν την χρήση να ανακινήσετε κατά το μπουκαλάκι.

Πάρτε μια ποσότητα από το μείγμα και απλώστε τη στο σώμα σας κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις μασάζ. Έπειτα αφήστε το λάδι αδυνατίσματος να δράσει όσο πιο πολύ μπορείτε. Εξάλλου, όσο περιμένετε να λειτουργήσει μπορείτε να κάνετε δουλειές του σπιτιού, να γυμναστείτε ή να χαλαρώσετε στον καναπέ σας μετά από μια δύσκολη μέρα.