Μαλλιά τοστιέρα – Crimped hair: Ένα ιδιαίτερο top trend στα μαλλιά

Μαλλιά τοστιέρα - Crimped hair (1)

Τα μαλλιά τοστιέρα, γνωστά και ως crimped hair, κάνουν δυναμικό come back από την δεκαετία του ’80. Πρόκειται για τα κυματιστά μαλλιά που αγαπήθηκαν πολύ από μικρές και μεγάλες γυναίκες. Φέτος όμως ανανεώνονται και χρησιμοποιούνται ως βάση για την δημιουργία πολλών διαφορετικών και εντυπωσιακών χτενισμάτων.

Κάντε λοιπόν μια απλή ανανέωση στα μαλλιά σας.

Η δημιουργία αυτού του κορυφαίου για την εποχή hair trend μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους. Το κύμα μπορεί να είναι μικροσκοπικό, αλλά και μεγαλύτερο. Το χαρακτηριστικό βέβαια μέγεθος των κυμάτων για τα chimped hair είναι το μικροσκοπικό κύμα.

Μέθοδοι δημιουργίας μαλλιών τοστιέρα:

Η πιο απλή μέθοδος για να κάνετε τα μαλλιά τοστιέρα είναι η χρήση του ειδικού σίδερου μαλλιών με την κυματιστή πλάκα, αντί για την ίσια. Υπάρχουν πολλά μεγέθη κυματιστών πλακών. Ορισμένες κάνουν πολύ μικρά κύματα και άλλες μεγαλύτερα. Επιλέξτε αυτή που σας αρέσει περισσότερο και δημιουργήστε υπέροχα chimped hairstyles.

Αν δεν έχετε σίδερο με κυματιστή πλάκα, αλλά έχετε αυτό που ισιώνετε τα μαλλιά σας μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μεγαλύτερα κύματα – ζιγκ ζαγκ στα μαλλιά. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να περνάτε κάθε τούφα μαλλιών με κινήσεις ζιγκ ζαγκ. Η συγκεκριμένη μέθοδος χρειάζεται λίγη εξάσκηση για να πετύχει. Όταν όμως βρείτε τον τρόπο, το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

Εναλλακτικά, μπορείτε να πιάσετε τα μαλλιά σας σε μικροσκοπικές ή μεγαλύτερες πλεξούδες και να περάσετε το ίσιο σίδερο από πάνω τους. Μετά τις λύνετε και τα μαλλιά τοστιέρα είναι έτοιμα για να τα διαμορφώσετε όπως θέλετε.

Τέλος, μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα μαλλιά τοστιέρα χωρίς την βοήθεια θερμότητας. Πως θα το πετύχετε αυτό; Απλά πιάστε τα μαλλιά σας πλεξούδες, μεγάλες ή μικρές, ανάλογα με το μέγεθος των κυμάτων που θέλετε να πετύχετε και αφήστε τα να σταθούν όλο το βράδυ. Το πρωί που θα ξυπνήσετε, λύστε τις πλεξούδες και απολαύστε τα υπέροχα chimped hair σας.

Χτενίσματα με μαλλιά τοστιέρα:

Αφού λοιπόν κάνετε τοστιέρα τα μαλλιά σας μπορείτε να δημιουργήσετε αμέτρητα χτενίσματα, όπως ακριβώς θα κάνατε και με τα ίσια ή σγουρά μαλλιά.

Μπορείτε να τα αφήσετε εντελώς κάτω, να πιάσετε με διάφορους τρόπους την φράντζα σας μόνο ή να δημιουργήσετε εκπληκτικές αλογοουρές.

Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε πλεξούδες όλων των ειδών. Γαλλικές, ολλανδικές, αλλά και πιο απλές πλεξούδες που πέφτουν στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας ή στο πλάι.

Δοκιμάστε επίσης να δημιουργήσετε υπέροχο half up, πιάνοντας τα μισά μαλλιά σας πίσω με μια μικρή πλεξούδα ή χωρίς αυτήν.

Αν έχετε αφέλειες, είναι προτιμότερο να κάνετε τοστιέρα σε όλα σας τα μαλλιά και να αφήσετε τις αφέλειες ίσιες. Εκτός αν πρόκειται να τις πιάσετε ψηλά.

Παίξτε με τα μαλλιά σας και φτιάξτε υπέροχα updo ή topdo, με πλεξούδες ή κότσους και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Δείτε περισσότερες ιδέες για χτενίσματα τοστιέρα στο φωτογραφικό αφιέρωμα που ακολουθεί.

Μαλλιά τοστιέρα - Crimped hair (2)

Μαλλιά τοστιέρα - Crimped hair (3)

Μαλλιά τοστιέρα - Crimped hair (4)

Μαλλιά τοστιέρα - Crimped hair (5)

Μαλλιά τοστιέρα - Crimped hair (6)

Μαλλιά τοστιέρα - Crimped hair (7)

Μαλλιά τοστιέρα - Crimped hair (8)

Μαλλιά τοστιέρα - Crimped hair (9)

Μαλλιά τοστιέρα - Crimped hair (10)

Μαλλιά τοστιέρα - Crimped hair (11)

Μαλλιά τοστιέρα - Crimped hair (12)

Μαλλιά τοστιέρα - Crimped hair (13)

Μαλλιά τοστιέρα - Crimped hair (14)

Μαλλιά τοστιέρα - Crimped hair (15)

Μαλλιά τοστιέρα - Crimped hair (16)

Μαλλιά τοστιέρα - Crimped hair (17)

Μαλλιά τοστιέρα - Crimped hair (18)

Μαλλιά τοστιέρα - Crimped hair (19)

Μαλλιά τοστιέρα - Crimped hair (20)

Μαλλιά τοστιέρα - Crimped hair (21)

Μαλλιά τοστιέρα - Crimped hair (22)

Μαλλιά τοστιέρα - Crimped hair (23)

Μαλλιά τοστιέρα - Crimped hair (24)

Μαλλιά τοστιέρα - Crimped hair (25)

Μαλλιά τοστιέρα - Crimped hair (26)

Μαλλιά τοστιέρα - Crimped hair (27)

Μαλλιά τοστιέρα - Crimped hair (28)

Μαλλιά τοστιέρα - Crimped hair (29)

Μαλλιά τοστιέρα - Crimped hair (30)

Μαλλιά τοστιέρα - Crimped hair (31)

Μαλλιά τοστιέρα - Crimped hair (32)