Εύκολα χτενίσματα για το σχολείο: 25+1 υπέροχες προτάσεις

Χτενίσματα για το σχολείο (1)

Η καθημερινή πρωινή προετοιμασία για το σχολείο αποτελεί πολλές φορές ρουτίνα. Υπάρχουν μέρες που καταλήγουμε σε ένα χτένισμα με τον ίδιο τρόπο γιατί βαριόμαστε, δεν έχουμε χρόνο ή δεν ξέρουμε πως να φτιάξουμε τα μαλλιά για το σχολείο. Γιατί λοιπόν να μην δοκιμάσετε μια ανανέωση παίρνοντας ιδέες από τις προτάσεις χτενισμάτων για κορίτσια που ακολουθούν;

Εύκολα χτενίσματα για το σχολείο:

Πρόκειται για όμορφα χτενίσματα για το σχολείο για παιδιά και όχι μόνο, βασισμένα και στις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά. Είναι προτάσεις που αποτελούν διαχρονικές ιδέες για τα μαλλιά. Μπορούν να φορεθούν από κορίτσια του δημοτικού, του γυμνασίου και του λυκείου, αλλά και μεγαλύτερες κοπέλες στη σχολή. Μαλλιά φτιαγμένα με εύκολο και όμορφο τρόπο που μπορούν να γίνουν από γυναίκες κάθε ηλικίας. Χτενίσματα απλά και καθημερινά που μπορούν να κάνουν τις εμφανίσεις σας άκρως εντυπωσιακές χωρίς ιδιαίτερο κόπο και χρόνο.

Δοκιμάστε για παράδειγμα να κάνετε μια παραλλαγή της κλασσικής αλογοουράς, έναν κότσο, ένα half-up ή μια περίτεχνη πλεξούδα. Ενδιαφέρουσα ιδέα αποτελούν επίσης τα topdo. Επίσης, αλλάζοντας απλά την μεριά της χωρίστρας σας μπορείτε να μεταμορφώσετε πλήρως το χτένισμα σας με μια απλή κίνηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αλογοουρά σας μπορεί να είναι ψηλή ή χαμηλή ασχέτως με το αν έχετε κοντά, μακριά ή μεσαίου μήκους μαλλιά.

Και βέβαια μην ξεχνάτε τα υπέροχα beachy waves ή τα σπαστά μαλλιά και τις φυσικές μπούκλες. Τα δυο αυτά απλά χτενίσματα είναι η πιο εύκολη επιλογή που μπορείτε να κάνετε, απλά λουστείτε και στεγνώστε τα. Εναλλακτικά, δοκιμάστε να τα πιάσετε πλεξούδες, να κοιμηθείτε και το πρωί να τα λύσετε.

Εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα μαλλιά τοστιέρα που έκαναν δυναμικό come back από την δεκαετία του ’80. Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι πολύ ιδιαίτερο, αλλά μπορεί να αποτελέσει την τέλεια λύση για τα μαλλιά του σχολείου. Κάντε τα μαλλιά σας κυματιστά με την ειδική πρέσα ή με μικρά πλεξουδάκια και στη συνέχεια αφήστε τα ανέμελα να πέφτουν κάτω ή δημιουργήστε απλά, εύκολα και γρήγορα χτενίσματα για το σχολείο.

Βίντεο με χτενίσματα για το σχολείο:

Στο Internet υπάρχουν αμέτρητα παιδικά χτενίσματα σε video. Δείτε παρακάτω υπέροχα χτενίσματα για το σχολείο για κοντά, μεσαίου μήκος (μέχρι τους ώμους) και μακριά μαλλιά, καθώς και βήμα βήμα τον τρόπο δημιουργίας τους.

20 εύκολα χτενίσματα για το σχολείο για μακριά μαλλιά χωρίς θερμότητα:

10 εύκολα χτενίσματα για το σχολείο για κοντά – μεσαίου μήκους μαλλιά:

Δείτε μερικές ακόμη υπέροχες προτάσεις με χτενίσματα για το σχολείο:

Χτενίσματα για το σχολείο (2)

Χτενίσματα για το σχολείο (3)

Χτενίσματα για το σχολείο (4)

Χτενίσματα για το σχολείο (5)

Χτενίσματα για το σχολείο (6)

Χτενίσματα για το σχολείο (7)

Χτενίσματα για το σχολείο (8)

Χτενίσματα για το σχολείο (9)

Χτενίσματα για το σχολείο (10)

Χτενίσματα για το σχολείο (11)

Χτενίσματα για το σχολείο (12)

Χτενίσματα για το σχολείο (13)

Χτενίσματα για το σχολείο (14)

Χτενίσματα για το σχολείο (15)

Χτενίσματα για το σχολείο (16)

Χτενίσματα για το σχολείο (17)

Χτενίσματα για το σχολείο (18)

Χτενίσματα για το σχολείο (19)

Χτενίσματα για το σχολείο (20)

Χτενίσματα για το σχολείο (21)

Χτενίσματα για το σχολείο (22)

Χτενίσματα για το σχολείο (23)

Χτενίσματα για το σχολείο (24)

Χτενίσματα για το σχολείο (25)

Χτενίσματα για το σχολείο (26)

Χτενίσματα για το σχολείο (27)