Fashion trends 2017 που δίνουν την θέση τους σε νέα του 2018

Fashion trends 2017 που δίνουν την θέση τους σε νέα του 2018 (1)

Η νέα χρονιά πλησιάζει και η μόδα προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα της εποχής. Οι τάσεις αλλάζουν σε όλους τους τομείς εκτοπίζοντας τα περσινά fashion trends του 2017 και αντικαθιστώντας τα με καινούρια.

Τα εντυπωσιακά και μεγάλα κοσμήματα, το cowboy style και το total white look είναι μόνο μερικές από τις κυρίαρχες επιλογές της μόδας για το 2018. Στην κορυφή θα είναι επίσης τα ανέμελα χτενίσματα και το φυσικό βάψιμο.

Τι θα φορεθεί το 2018 και τι θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας με την αλλαγή του χρόνου; Δείτε τη λίστα με τα fashion trends 2017 vs 2018 και πάρτε μια ιδέα για την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας.

Μπλουζάκια με σλόγκαν και μηνύματα αντικαθιστούν τα T-shirt με αστείες φράσεις:

Fashion trends 2017 που δίνουν την θέση τους σε νέα του 2018 (2)

Το 2018 μπορείτε να εκφράσετε τις απόψεις και τις σκέψεις σας, όσο προκλητικές κι αν είναι, φορώντας μια μπλούζα που γράφει αυτό ακριβώς που σας αντιπροσωπεύει. Συνδυάστε την με jean, κολάν ή δερμάτινο παντελόνι, είτε δημιουργήστε εκπληκτικά σύνολα με φούστες σε όλα τα μήκη.

Τα μεγάλα και εντυπωσιακά κολιέ παίρνουν την θέση των choker:

Fashion trends 2017 που δίνουν την θέση τους σε νέα του 2018 (3)

Τα choker που αγαπήθηκαν πολύ την χρονιά που τελειώνει, θα δώσουν την θέση τους σε εντυπωσιακά και μεγάλα κοσμήματα στο λαιμό, αλλά και στα χέρια. Τα statement κολιέ ή βραχιόλια λοιπόν θα αποτελέσουν κορυφαία τάση για το 2018. Οι πέρλες και οι χρυσές αλυσίδες θα είναι επίσης must τόσο στα κοσμήματα, όσο και στα αξεσουάρ όπως ζώνες, τσάντες, πορτοφόλια και παπούτσια.

Το boho style δίνει τη θέση του στο cowboy look:

Fashion trends 2017 που δίνουν την θέση τους σε νέα του 2018 (5)

Η επιλογή του boho style μπορεί να ήταν στα top fashion trends 2017, αλλά θα σταματήσει να είναι στην κορυφή στις αρχές του 2018. Την θέση του θα πάρει το cowboy look με μια διάθεση Άγριας Δύσης. Jean, καρό πουκάμισο, δερμάτινα μπουφάν με κρόσσια και βέβαια οι πολυαγαπημένες καουμπόικες μπότες θα είναι must για την εποχή.

Το λευκό κυριαρχεί εκτοπίζοντας τα έντονα χρώματα:

Fashion trends 2017 που δίνουν την θέση τους σε νέα του 2018 (6)

Το total white look θα αντικαταστήσει τα έντονα χρώματα όπως το κίτρινο, το μπλε, το σμαραγδί και το καφεκόκκινο για το 2018. Αν βέβαια το ολόλευκο σύνολο είναι too much για τα γούστα σας, μπορείτε απλά να υιοθετήσετε το λευκό χρώμα στα αξεσουάρ.

Ανέμελα χτενίσματα αντί για συμμετρικά:

Fashion trends 2017 που δίνουν την θέση τους σε νέα του 2018 (7)

Το 2018 δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για τα τέλεια χτενισμένα μαλλιά. Τα ανέμελα χτενίσματα, οι ανταύγειες με την τεχνική balayage και οι ασύμμετρες τούφες θα κάνουν τα μαλλιά σας στυλάτα και υπέροχα.

Τα γεμισμένα φρύδια δίνουν τη θέση τους στα φυσικά:

Fashion trends 2017 που δίνουν την θέση τους σε νέα του 2018 (8)

Τα φρύδια δεν θα χρειάζεται πλέον να είναι βαμμένα έντονα, αλλά να έχουν φυσική όψη. Για να το πετύχετε αυτό χρησιμοποιήστε μολύβι φρυδιών έναν τόνο πιο ανοιχτό από το συνηθισμένο. Έπειτα, γεμίστε τα φρύδια σας σχηματίζοντας λεπτές και κοντές γραμμές.

No makeup αντί για έντονο μακιγιάζ:

Fashion trends 2017 που δίνουν την θέση τους σε νέα του 2018 (9)

Το 2018 αποτελεί μια χρονιά που οι γυναίκες θα μπορέσουν να χαλαρώσουν αφού το φυσικό look στα μαλλιά, αλλά και το μακιγιάζ θα αποτελεί κορυφαία επιλογή. Ξεχάστε λοιπόν τα έντονα χρώματα κραγιόν και σκιών. Υιοθετήστε τον μινιμαλισμό. Απαλές σκιές ματιών, nude χείλη και ελαφρύ μακιγιάζ θα είναι must για την εποχή. Αν ωστόσο θελήσετε να βάλετε χρώμα στα βλέφαρα σας, να ξέρετε πως οι 2 αποχρώσεις σκιών είναι το όριο για τη νέα χρονιά. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να κάνετε οποιοδήποτε makeup σας αρέσει.