36 εντυπωσιακά μακιγιάζ για να δοκιμάσετε το Δεκέμβριο 2017

Μακιγιάζ για να δοκιμάσετε το Δεκέμβριο 2017 (1)

Ο Δεκέμβριος έφτασε και μαζί του ήρθε, η νέα συλλογή με υπέροχες προτάσεις μακιγιάζ για να δοκιμάσετε αυτό το μήνα. Μακιγιάζ καθημερινά, αλλά και πιο επίσημα, ιδανικά για τις γιορτές και τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Τα εντυπωσιακά μακιγιάζ για να δοκιμάσετε το Δεκέμβριο 2017 που προτείνει το Beaute την Κυριακή καλύπτουν όλα τα γούστα και όλες τις περιστάσεις. Απαλά για τις πρωινές σας βόλτες, το γραφείο και τις χειμερινές σας εξορμήσεις, αλλά και πιο έντονα βραδινά και γιορτινά μακιγιάζ για τις πιο επίσημες εμφανίσεις. Όλα τους είναι βασισμένα στις κορυφαίες τάσεις της σεζόν.

Ιδέες μακιγιάζ για τον Δεκέμβρη:

Το φυσικό και no makeup μακιγιάζ που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά ενός προσώπου χωρίς να τα αλλάζει είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές της εποχής. Φροντίστε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν λιγότερα καλλυντικά για να το πετύχετε. Οι nude και γήινες αποχρώσεις στα μάτια είναι must για να πετύχετε το συγκεκριμένο look. Μπορείτε αν θέλετε να παραλείψετε ακόμη και την μάσκαρα ή το κραγιόν. Αν όμως επιθυμείτε να δώσετε λίγο χρώμα στα χείλη σας δοκιμάστε τις απαλές και nude αποχρώσεις. Εναλλακτικά, επενδύστε σε ένα κόκκινο, maroon, μωβ ή σοκολατί κραγιόν που θα κάνει τα χείλη σας σαγηνευτικά.

Το eyeliner σε διάφορες μορφές του μπορεί να ολοκληρώσει ένα υπέροχο μακιγιάζ ματιών. Η μαύρη όπως συνηθίζεται αυτή γραμμή μπορεί να κάνει το βλέμμα πολύ εντυπωσιακό, ακόμη κι αν πρόκειται για μια πολύ λεπτή γραμμή χωρίς τη δημιουργία winged eye. Αξίζει να σημειωθεί πως το eyeliner μπορεί να έχει και άλλες αποχρώσεις. Μπορεί να είναι καφέ, μπλε, ασημένιο glitter ή οποιοδήποτε χρώμα θελήσετε.

Ενδιαφέρουσα ιδέα είναι και η δημιουργία smokey eyes. Οι απαλές εκδοχές του συγκεκριμένου μακιγιάζ ματιών μπορούν να φορεθεί όλες τις ώρες, ενώ οι πιο έντονες παραπέμπουν συνήθως σε βραδινό ή επίσημο makeup.

Τέλος, οι μεταλλικές και με glitter σκιές ματιών μπορούν να δημιουργήσουν εξίσου υπέροχα μακιγιάζ για τις γιορτές, αλλά και τις βραδινές σας εξόδους.

Δείτε μια συλλογή με 36 εντυπωσιακά μακιγιάζ για να δοκιμάσετε το Δεκέμβριο 2017 και πάρτε ιδέες!