Παιδικά χτενίσματα για κορίτσια: Προτάσεις για το σχολείο, την βόλτα και επίσημες περιστάσεις

Παιδικά χτενίσματα για κορίτσια (2)

Ένα υπέροχο και εντυπωσιακό χτένισμα μπορεί να κάνει την μικρή σας να νιώθει πριγκίπισσα. Για να το πετύχετε αυτό δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε περίτεχνα και περίεργα πιασίματα στα μαλλιά. Εξάλλου, υπάρχουν τόσο πολλά παιδικά χτενίσματα για κορίτσια που μπορείτε να δοκιμάσετε. Ακόμη κι ένας απλός κότσος μπαλαρίνας, μια πλεξούδα ή ένα half up χτένισμα μπορεί να κάνει την διαφορά.

Παίξτε λοιπόν με τα μαλλιά ενός κοριτσιού και εξωτερικεύστε την δημιουργικότητα σας, κάνοντας υπέροχα χτενίσματα για το σχολείο, την γυμναστική, αλλά και τις βόλτες.

Ανεξάρτητα με το μήκος τους, τα μαλλιά ενός κοριτσιού μπορούν να πιαστούν με διάφορους τρόπους.

Ακολουθούν μερικά βιντεάκια με βήματα για να δημιουργήσετε υπέροχα παιδικά χτενίσματα για κορίτσια, καθώς και μερικές ακόμη υπέροχες προτάσεις.

14 απλά παιδικά χτενίσματα για κορίτσια χωρίς την χρήση θερμότητας:

Δείτε βήμα βήμα την δημιουργία υπέροχων κότσων, περίτεχνων αλογοουρών, εντυπωσιακών half up και άλλων πολλών χτενισμάτων ιδανικών για το σχολείο, αλλά και κάθε εμφάνιση ενός κοριτσιού. Η διαδικασία είναι συνήθως απλή, αλλά το αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό.

32 εκπληκτικές ιδέες χτενισμάτων για κορίτσια στο σχολείο:

Ούτε ένα, ούτε δυο, ούτε τρία, αλλά 32 διαφορετικά παιδικά χτενίσματα για κορίτσια παρουσιάζονται στο παρακάτω βίντεο. Half up, πλεξούδες, κοτσιδάκια, αλογοουρές κλπ που θα κάνουν τις εμφανίσεις τους εκθαμβωτικές.

Υπέροχα παιδικά χτενίσματα για μικρά κοριτσάκια:

Δημιουργήστε με πολύ απλό τρόπο όμορφα παιδικά χτενίσματα για κορίτσια που θέλουν να λάμπουν. Ακόμη κι αν το μήκος των μαλλιών τους δεν είναι μακρύ, μπορείτε να παίξετε και να φτιάξετε υπέροχα, παιχνιδιάρικα χτενίσματα. Δείτε τον τρόπο στο βίντεο που ακολουθεί.

3 μοντέρνα και όμορφα παιδικά χτενίσματα για κορίτσια με ιδιαίτερο στυλ:

Αν σας αρέσει η μικρή σας να έχει μοντέρνο και όμορφο στυλ, δοκιμάστε ένα από τα τρία παιδικά χτενίσματα που θα δείτε στο συγκεκριμένο βίντεο. Πρόκειται για υπέροχες trendy προτάσεις χτενισμάτων ιδανικές για κάθε ηλικία και μήκος μαλλιών. Πιάσιμο μοϊκάνα, space buns και πιάσιμο της φράντζας με πλεξούδα σχοινί, κάνοντας απλά βήματα.

Δείτε 18 ακόμη υπέροχα παιδικά χτενίσματα για κορίτσια: