30 απίθανες προτάσεις για καφέ νύχια με σχέδια

Καφέ νύχια (2)

Ένα ακόμη αγαπημένο χρώμα για τα νύχια του Χειμώνα, αλλά και των υπολοίπων εποχών είναι το καφέ.

Διαθέτει αρκετές διαφορετικές αποχρώσεις που κυμαίνονται από το πολύ ανοιχτό σχεδόν μπεζ μέχρι το πολύ σκούρο καφέ. Ενδιάμεσα υπάρχουν πολλοί χρωματισμοί που περιέχουν τόνους από κόκκινο ή γκρι, οι οποίοι είναι επίσης ιδιαίτερα εντυπωσιακοί στα καφέ νύχια.

Αν πάλι προτιμάτε τα σχέδια στα νύχια με βασικό μανό το καφέ, μπορείτε να συνδυάσετε την απόχρωση της αρεσκείας σας με ουδέτερα χρώματα όπως το μπεζ και το ροζ. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε πιο λαμπερά και αστραφτερά σχέδια με καφέ και χρυσό στα νύχια σας, δημιουργώντας μανικιούρ που θα τραβήξουν τα βλέμματα.

Επιλέξτε τον ιδανικό καφέ τόνο βερνικιού και παίξτε με τα σχήματα, τις τεχνικές, τις υφές και τα διακοσμητικά στοιχεία.

Ιδέες για καφέ νύχια με σχέδια

Από τα απλά μονόχρωμα μανικιούρ σε όλες τις αποχρώσεις του καφέ μανό μέχρι τα color block nails, οι επιλογές που μπορείτε να κάνετε είναι αμέτρητες.

Επιλέξτε τον τόνο που σας αρέσει και που ταιριάζει τόσο στην επιδερμίδα, όσο και στα ρούχα σας και βάψτε τα νύχια σας καφέ. Αν όμως θέλετε κάτι πιο παιχνιδιάρικο, μπορείτε να επιλέξετε περισσότερουες από έναν τόνους του συγκεκριμένου χρώματος και να περάσετε κάθε νύχι με διαφορετική απόχρωση, ξεκινώντας από το καφέ μπεζ και καταλήγοντας στο σκούρο καφέ. Η διαβάθμιση χρώματος με αυτό τον τρόπο, είναι πανεύκολη και δημιουργεί ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Καφέ νύχια (15)

Καφέ νύχια (7)

Ενδιαφέρουσα ιδέα για καφέ νύχια αποτελεί και η χρήση δυο διαφορετικών υφών. Δοκιμάστε λοιπόν να συνδυάσετε τα ματ νύχια με τα γυαλιστερά. Ένα όμορφο παράδειγμα αυτού του «παντρέματος» είναι το γαλλικό μανικιούρ με ματ βάση και γυαλιστερή γραμμή ή το αντίστροφο.

Καφέ νύχια (28)

Καφέ νύχια (9)

Ζωγραφίστε λουλούδια, γραμμές, τελείες ή ότι άλλο σας αρέσει πάνω σε μια καφέ βάση και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Εναλλακτικά μπορείτε να βάψετε καφέ τα περισσότερα νύχια και με κάποιο άλλο χρώμα όπως λευκό, ροζ ή μπεζ ένα εξ αυτών.

Καφέ νύχια (4)

Καφέ νύχια (5)

Καφέ νύχια (29)

Στολίστε τα νύχια σας με διακοσμητικά στοιχεία όπως πέρλες, μεταλλικές λεπτομέρειες, στρας ή swarovski και φτιάξτε υπέροχα λαμπερά μανικιούρ. Δοκιμάστε επίσης να προσθέσετε μεταλλικές πινελιές, glitter ή chunky nail polish. Έτσι, το καφέ μανικιούρ θα απογειώσει το look σας με τον πιο απλό τρόπο.

Καφέ νύχια (12)

Καφέ νύχια (19)

Καφέ νύχια (27)

Αυτές ήταν μόνο μερικές από τις προτάσεις για υπέροχα καφέ μανικιούρ, δείτε παρακάτω μερικές ακόμη.

Καφέ νύχια (3)

Καφέ νύχια (6)

Καφέ νύχια (8)

Καφέ νύχια (10)

Καφέ νύχια (11)

Καφέ νύχια (13)

Καφέ νύχια (14)

Καφέ νύχια (16)

Καφέ νύχια (17)

Καφέ νύχια (18)

Καφέ νύχια (20)

Καφέ νύχια (21)

Καφέ νύχια (22)

Καφέ νύχια (23)

Καφέ νύχια (24)

Καφέ νύχια (25)

Καφέ νύχια (26)

Καφέ νύχια (30)

Καφέ νύχια (31)

Καφέ νύχια (32)