35+1 υπέροχα χτενίσματα για μεγάλο μέτωπο

Χτενίσματα για μεγάλο μέτωπο (1)

Υπάρχουν πολλά χτενίσματα που μπορεί να κάνει μια γυναίκα στην καθημερινότητα της ή στις επίσημες εμφανίσεις της. Ωστόσο, όπως κάθε σχήμα προσώπου, έτσι και αυτό με το μεγάλο κούτελο, έχει το ιδανικά χτενίσματα που θα το κολακεύσουν και θα κάνουν την εμφάνιση σας άκρως εντυπωσιακή. Πριν προχωρήσουμε όμως στην λίστα με τα 35+1 υπέροχα χτενίσματα για μεγάλο μέτωπο, ας δούμε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βρείτε το τέλειο hairstyling για τα μαλλιά.

Συμβουλές για να επιλέξετε τα ιδανικά χτενίσματα για μεγάλο μέτωπο:

Προκειμένου να δημιουργήσετε ένα όμορφο και μοντέρνο χτένισμα που θα σας κάνει να κλέψετε τις εντυπώσεις, θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας τα παρακάτω. Τα ίδια βέβαια ισχύουν και για την επιλογή νυφικού χτενίσματος.

1. Επιλέγοντας ένα χτένισμα με αφέλεια σε όλα τα μήκη και τα σχέδια μπορείτε να κολακεύσετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Επιλέξτε λοιπόν τις ιδανικές αφέλειες για το σχήμα προσώπου σας και πιάστε τα μαλλιά σας όπως θέλετε, αρκεί να αφήσετε τις αφέλειες κάτω. Παίξτε με τις πλεξούδες, τα updo, τους κότσους και τα ανάλαφρα χτενίσματα και κάντε εντυπωσιακές εμφανίσεις κάθε στιγμή.

2. Όπως με τις αφέλειες, έτσι και με την πλάγια φράντζα μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά χτενίσματα. Επιλέξτε αυτό που σας αρέσει ανάμεσα στους διάφορους τύπους χτενισμάτων (updo, half up, πλεξούδα, αλογοουρά κλπ) και στολίστε το με μια ανάλαφρη πλάγια φράντζα που χαϊδεύει απαλά το μέτωπο σας.

3. Ενδιαφέρουσα επιλογή, που αποτελεί και ένα από τα κορυφαία γυναικεία κουρέματα για το 2018 είναι οι curtain bangs. Οι αφέλειες δηλαδή που χωρίζονται στην μέση και πέφτουν δεξιά και αριστερά καλύπτοντας ένα μικρό κομμάτι του μετώπου. Επιλέξτε αυτό το χτένισμα στις αφέλειες και συνδυάστε το με οποιοδήποτε άλλο πιάσιμο μαλλιών επιθυμείτε.

4. Η χωρίστρα είναι επίσης ένα από τα πιο δυνατά όπλα στο hairstyling. Επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει πιο πολύ και υιοθετήστε τη. Μια από τις κορυφαίες επιλογές χτενίσματος για μεγάλο κούτελο είναι και η βαθιά πλάγια χωρίστρα που καλύπτει ελαφρώς το ένα μέρος του. Όπως επίσης, και η ακανόνιστη χωρίστρα με φράντζες που πλαισιώνουν το πρόσωπο.

5. Δοκιμάστε επίσης τα boho χτενίσματα με μικρές πλεξούδες ή υπέροχες κορδέλες να περνούν μπροστά από το κούτελο και να το στολίζουν.

6. Τέλος, αποφύγετε τα χτενίσματα με όλα τα μαλλιά πιασμένα πάνω και τραβηγμένα προς τα πίσω, όπως οι κλασσικές αλογοουρές.

Δείτε 35+1 υπέροχες προτάσεις με χτενίσματα για μεγάλο μέτωπο και πάρτε ιδέες: