45 υπέροχα σχέδια νυχιών με γραμμές για εντυπωσιακό μανικιούρ

Σχέδια νυχιών με γραμμές για εντυπωσιακό μανικιούρ (1)

Ένα από τα πιο απλά σχέδια στο μανικιούρ που μπορεί να δημιουργηθεί με εύκολο τρόπο είναι οι γραμμές. Μπορούν να αποτελέσουν το μοναδικό σχέδιο που θα επιλέξετε για να τα διακοσμήσετε ή να συνδυαστούν με άλλα nail art σχέδια.

Ταιριάζουν υπέροχα με τα neagative space nails και τα 3d διακοσμητικά (στρας, swarovski, πέρλες). Επίσης, χρησιμοποιούνται στις παραλλαγές του γαλλικού μανικιούρ. Και τέλος, εντυπωσιακό αποτέλεσμα δημιουργεί και ο συνδυασμός τους με τα πιο σκούρα των σκούρων βερνικιών.

Ο πιο κλασσικός τρόπος δημιουργίας για σχέδια στα νύχια με γραμμές είναι με ένα λεπτό πινελάκι μανικιούρ. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε όμως είναι να έχετε σταθερό χέρι, ειδάλλως οι ευθείες σας δεν θα είναι και τόσο τέλειες.

Αν λοιπόν το χέρι σας δεν είναι πολύ σταθερό, μπορείτε να κάνετε νύχια με ρίγες χρησιμοποιώντας αυτοκόλλητες ταινίες μανικιούρ. Σε αυτή την περίπτωση απλά κόβετε τις ταινίες, τις κολλάτε πάνω στο νύχι, δημιουργώντας το σχέδιο που θέλετε και περνάτε το top coat. Οι αυτοκόλλητες ταινίες, που κυκλοφορούν σε μεγάλη ποικιλία χρώματα και πάχους, όπως και σε κυματιστή μορφή, θα στολίσουν με υπέροχο τρόπο τα νύχια σας.

4 εναλλακτικοί τρόποι για να κάνετε σχέδια νυχιών με γραμμές:

Πριν ξεκινήσετε να δημιουργείτε τις γραμμές στα νύχια, θα πρέπει να προετοιμάσετε την επιφάνεια τους. Αρχίστε εφαρμόζοντας μια θρεπτική βάση νυχιών. Προχωρήστε βάφοντας δυο στρώσεις από το χρώμα μανό που έχετε επιλέξει ως βάση. Μετά εφαρμόστε ένα top coat που στεγνώνει γρήγορα και αφήστε το να στεγνώσει καλά. Έπειτα επιλέξτε έναν από τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους και προχωρήστε.

Ο 1ος τρόπος για να κάνετε σχέδια νυχιών με γραμμές είναι με την βοήθεια των αυτοκόλλητων ταινιών μανικιούρ. Κολλήστε τις πάνω στο νύχι και χρησιμοποιήστε τις ως οδηγό – καλούπι για να σχεδιάσετε τις ευθείες. Αφού τις κολλήσετε με την φορά που θέλετε να έχουν τα ριγέ νύχια σας, εφαρμόστε το χρώμα βερνικιού της αρεσκείας σας. Αφήστε το μανό να στεγνώσει και αφαιρέστε τις αυτοκόλλητες ταινίες με προσοχή. Ολοκληρώστε με το top coat και το μανικιούρ σας είναι έτοιμο.

Ο 2ος τρόπος για να κάνετε ριγέ νύχια είναι με τα αυτοκόλλητα οδηγούς που διατίθενται σε πολλά πάχη. Απλά κολλήστε τα στο νύχι σας και περάστε ένα δεύτερο χρώμα μανό από πάνω. Μόλις στεγνώσει αφαιρέστε τα αυτοκόλλητα και περάστε το top coat.

Αυτοί είναι οι 2 εναλλακτικοί τρόποι για να δημιουργήσετε σχέδια στα νύχια με γραμμές. Δείτε τους αναλυτικότερα, καθώς και 2 ακόμη τρόπους στο βίντεο που ακολουθεί.

Ένα ακόμη μυστικό κόλπο για να κάνετε εύκολα νύχια με ρίγες:

Για να πετύχετε το συγκεκριμένο απλό κι όμως αποτελεσματικό κόλπο, θα χρειαστείτε σελοτέιπ, μαρκαδόρο και ψαλίδι.

Ξεκινήστε κόβοντας ένα κομμάτι σελοτέιπ. Στη συνέχεια, διπλώστε το στη μέση. Από τη μια μεριά θα είναι κολλημένες οι δυο άκρες και από την άλλη η μέση του αρχικού κομματιού του σελοτέιπ. Ξεκινήστε να δημιουργείτε γραμμές με το μαρκαδόρο στη μεριά που είναι η μέση. Μετά κόψτε με το ψαλίδι τις γραμμές που έχετε σχεδιάσει και ξεκολλήστε τις δυο άκρες του σελοτέιπ.

Με αυτές τις απλές κινήσεις θα έχετε δημιουργήσει ένα καλούπι με ρίγες που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τις τέλειες γραμμές στα νύχια σας. Κολλήστε το καλούπι, οριζόντια, κάθετα ή διαγώνια στην επιφάνεια του νυχιού σας και έπειτα χρωματίστε τις γραμμές είτε με βερνίκι νυχιών, είτε με μαρκαδόρο.

Δείτε αναλυτικότερα πως μπορείτε να δημιουργήσετε το καλούπι αυτό που θα σας βοηθήσει να κάνετε υπέροχα σχέδια νυχιών με γραμμές στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε μια συλλογή με 45 υπέροχα σχέδια νυχιών με γραμμές για εντυπωσιακό μανικιούρ: