24 όμορφα χτενίσματα για να δοκιμάσετε τον Μάρτιο 2018

Μαζί με τον ερχομό της Άνοιξης και το ξεκίνημα του νέου μήνα, έρχονται και οι νέες κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για την σεζόν. Τι καλύτερο λοιπόν από το να πάρουμε μια γεύση από τα top hair trends βλέποντας μια συλλογή από 24 όμορφες προτάσεις με χτενίσματα για να δοκιμάσετε τον Μάρτιο 2018!

Πάρτε λοιπόν ιδέες ανανέωσης με χτενίσματα βασισμένα στις τάσεις της εποχής…

Δοκιμάστε να δημιουργήσετε μια χαμηλή αλογοουρά που δένει στον σβέρκο. Πρόκειται για ένα πολύ απλό, αλλά κομψό χτένισμα που έχει πολλές υπέροχες παραλλαγές. Είναι ιδανικό τόσο για κοντά, όσο και για μακριά μαλλιά.

Πέρα από την κλασσική αλογοουρά με το λαστιχάκι, μπορείτε να δημιουργήσετε κάποια που το κρύβει με την βοήθεια μιας τούφας μαλλιών ή μια μικρής πλεξούδας. Εναλλακτικά μπορείτε να στολίσετε την κοτσίδα σας με μια κορδέλα, μετατρέποντάς την σε ένα πιο boho ή ρομαντικό χτένισμα.

► Δείτε μερικές ακόμη εντυπωσιακές προτάσεις για χαμηλή αλογοουρά σε κοντά μαλλιά ή σε μακριά μαλλιά.

Υπέροχη ιδέα αποτελεί επίσης η δημιουργία ενός ανέμελου και επιμελώς ατημέλητου κότσου με twisted τούφες ή πλεξούδες. Χρησιμοποιήστε λοιπόν τις τούφες των μαλλιών σας για να δημιουργήσετε υπέροχα σχέδια με twisted style σχήματα λουλουδιών, ή φτιάξτε μια σειρά από μικρές πλεξούδες που καταλήγουν σε ένα κότσο.

Επίσης, μπορείτε να επενδύσετε σε ένα wet hairstyle look ή στα slicked back hair. Είναι πολύ ιδιαίτερα χτενίσματα που όμως ολοκληρώνουν ένα επίσημο ντύσιμο με υπέροχο τρόπο.

Ενδιαφέροντα χτενίσματα για να δοκιμάσετε τον Μάρτιο 2018 είναι τα top knots και οι κότσοι μπαλαρίνας. Πρόκειται για χτενίσματα που δημιουργούνται πολύ εύκολα και είναι ιδανικά για όλες τις περιστάσεις. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια απλή εκδοχή τους ή να τα στολίσετε με μια πλεξούδα. Εναλλακτικά μπορείτε να προσθέσετε ένα όμορφο αξεσουάρ μαλλιών που θα το απογειώσει.

Τέλος, αφήστε τα μαλλιά σας στο φυσικό τους σγουρό ή σπαστό, είτε δημιουργήστε υπέροχα beachy waves.

Ακολουθεί μια φωτογραφική συλλογή με υπέροχες προτάσεις για χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε αυτόν τον μήνα: