Έντονα ματ νύχια μέσα από 25+ ιδέες για εντυπωσιακά μανικιούρ

Έντονα ματ νύχια (1)

Τα έντονα χρωματικά νύχια είναι μια πολύ ωραία ιδέα για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως κάποιες αποχρώσεις δεν μπορούν να φορεθούν εξίσου και τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου.

Συνδυάστε λοιπόν αυτά τα ζωηρά χρώματα με ένα ματ φινίρισμα και δημιουργήστε εκπληκτικά μανικιούρ.

Ακολουθούν 3 συλλογές με απλές μονόχρωμες προτάσεις, σχέδια και διακοσμημένα με 3D στοιχεία μανικιούρ που θα σας βοηθήσουν να πάρετε ιδέες για να βάψετε τα νύχια σας με εντυπωσιακούς τρόπους.

Μονόχρωμα μανικιούρ με έντονα ματ νύχια:

Για να δημιουργήσετε αυτή την εντυπωσιακή και χρωματιστή τάση στα νύχια θα χρειαστείτε ένα έντονο χρωματικά βερνίκι νυχιών και ένα ματ top coat.

Έντονα ματ νύχια (20)

Έντονα ματ νύχια (3)

Έντονα ματ νύχια (29)

Επιλέξτε λοιπόν neon αποχρώσεις όπως το κίτρινο, το πράσινο, το ροζ, το πορτοκαλί κλπ, βάψτε κανονικά τα νύχια σας και ολοκληρώστε με το ειδικό βερνίκι φινιρίσματος που δημιουργεί την ματ υφή.

Έντονα ματ νύχια (17)

Έντονα ματ νύχια (31)

Έντονα ματ νύχια (4)

Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε ένα έντονο κόκκινο, μωβ, κοραλί ή μπλε ελεκτρίκ χρώμα και να το μετατρέψετε σε ματ.

Έντονα ματ νύχια (26)

Έντονα ματ νύχια (24)

Έντονα ματ νύχια (8)

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν και μανό σε διάφορα χρώματα που έχουν την ματ υφή από μόνα τους. Ωστόσο, και σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε το μανικιούρ σας με matte top coat. Αν χρησιμοποιήσετε ένα απλό γυαλιστερό στεγνωτικό θα μετατρέψετε το ματ βερνίκι σε glossy.

Έντονα ματ νύχια με 3D διακοσμητικά στοιχεία και glitter:

Αν το μονόχρωμο μανικιούρ σας φαίνεται πολύ απλό και θέλετε κάτι πιο εντυπωσιακό, μπορείτε να προσθέσετε τρισδιάστατα διακοσμητικά στοιχεία. Με την απλή αυτή κίνηση μπορείτε να απογειώσετε το μανικιούρ σας και να το μεταμορφώσετε πλήρως.

Έντονα ματ νύχια (5)

Έντονα ματ νύχια (9)

Έντονα ματ νύχια (13)

Δοκιμάστε λοιπόν να προσθέσετε μεταλλικά διακοσμητικά, στρας, swarovski ή πέρλες στα νύχια σας. Κολλήστε τα σε ένα ή περισσότερα νύχια και το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

Έντονα ματ νύχια (21)

Έντονα ματ νύχια (10)

Έντονα ματ νύχια (15)

Εναλλακτικά, μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα έντονα ματ νύχια με glitter λεπτομέρειες. Πρόκειται για μια υπέροχη και λαμπερή ιδέα μανικιούρ ιδανική για glamorous πρωινές ή βραδινές εμφανίσεις.

Έντονα ματ νύχια (7)

Έντονα ματ νύχια (11)

Έντονα ματ νύχια (25)

Σχέδια με ζωηρά ματ χρώματα βερνικιών:

Για όσες γυναίκες δεν θέλουν να προσθέσουν τρισδιάστατα διακοσμητικά, αλλά προτιμούν να ζωγραφίσουν πάνω στα νύχια τους, υπάρχουν πολλές υπέροχες ιδέες για έντονα ματ νύχια.

Έντονα ματ νύχια (22)

Έντονα ματ νύχια (27)

Έντονα ματ νύχια (12)

Βάψτε τα σε διαφορετικά ζωηρά ματ χρώματα και δημιουργήστε πολύχρωμες τελείες ή πιτσιλιές στο ένα εξ αυτών. Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε να σχεδιάσετε ένα γαλλικό μανικιούρ σε έντονη χρωματικά βάση με μαύρες τελείες και μαύρη γραμμή διακοσμημένη με τελείες στο χρώμα της βάσης.

Έντονα ματ νύχια (28)

Έντονα ματ νύχια (2)

Έντονα ματ νύχια (19)

Ενδιαφέρουσα είναι και η πρόταση του λεοπάρ σχεδίου νυχιών με ροζ έντονο μανό, όπως και η ιδέα του σχεδίου μανικιούρ με νερό.

Τι θα λέγατε όμως και για ένα πολύχρωμο ματ neon nails δημιουργημένο με σφουγγάρι; Είναι εξίσου εντυπωσιακό και εύκολο να δημιουργηθεί.

Έντονα ματ νύχια (14)

Έντονα ματ νύχια (6)

Έντονα ματ νύχια (23)

Επίσης, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα υπέροχο neon matte ombre μανικιούρ που θα κλέψει τις εντυπώσεις ή να κάνετε πολύχρωμες έντονες ματ γραμμές σε γραμμικά σχέδια.