Floral nails: 45+ ιδέες για νύχια με λουλούδια

Floral nails (1)

Αν ψάχνετε πρωτότυπα σχέδια στα νύχια που θα σας κάνουν να κλέψετε τις εντυπώσεις, τότε τα floral nails είναι ιδανικά για εσάς. Μπορεί εκ πρώτης τα νύχια με λουλούδια να παραπέμπουν σε ανοιξιάτικα νύχια, όμως αυτό το σχέδιο στο μανικιούρ μπορεί να φορεθεί όλο το χρόνο.

Με ποιον τρόπο μπορείτε να κάνετε υπέροχα σχέδια μανικιούρ με λουλούδια;

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές ιδέες για σχέδια νυχιών με λουλούδια τα οποία δημιουργούνται με διάφορες τεχνικές. Μπορείτε να ζωγραφίσετε υπέροχα floral σχέδια με ένα λεπτό πινελάκι (όπως ένα τριαντάφυλλο). Επίσης, δοκιμάστε να κάνετε μαργαρίτες με ένα εργαλείο για πουά νύχια και τέλος να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα νυχιών με όποιο άνθος σας αρέσει.

Floral nails (2)

Τα πιο απλά floral nails που μπορείτε να κάνετε είναι αυτά με τα αυτοκόλλητα νυχιών. Δεν χρειάζεται να ξέρετε να ζωγραφίζετε καλά για να επιτύχετε ένα υπέροχο σχέδια με λουλούδια. Απλά επιλέξτε το χρώμα βάσης που θέλετε να έχετε. Στην συνέχεια κολλήστε ένα αυτοκόλλητο με σχέδιο τριαντάφυλλο στα νύχια σας ή μιας τουλίπας πχ και είστε έτοιμη. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την τεχνική Konad. Ποια είναι αυτή; Πρόκειται για τα σχέδια στα νύχια με την βοήθεια μιας στάμπας – σφραγίδας.

Παίξετε λοιπόν με τα χρώματα και βάλτε την φαντασία σας να δημιουργήσει συνδυάζοντας τα floral nails με άλλα σχέδια νυχιών όπως ρίγες, πουά κλπ.

Σχέδια μανικιούρ που συνδυάζονται υπέροχα με νύχια διακοσμημένα με λουλούδια;

Μπορείτε να βάψετε τα νύχια σας σε ένα ενιαίο χρώμα βάσης και να σχεδιάσετε πάνω του ένα ή περισσότερα τριαντάφυλλα, μαργαρίτες κλπ. Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε τα μονόχρωμα νύχια με άλλο χρώμα ως βάση – καμβά για τα λουλούδια σας και άλλη απόχρωση στα υπόλοιπα νύχια.

Floral nails (3)

Ενδιαφέρον έχουν και οι συνδυασμοί των φλοράλ νυχιών με πουά και ριγέ σχέδια μανικιούρ. Δημιουργήστε αυτά τα απλά nail art σχέδια στα νύχια και στολίστε τα με χρωματιστά άνθη.

Floral nails (4)

Μπορείτε επίσης, να παίξετε με τις υφές του μανό. Επιλέξτε βερνίκια ματ, glitter ή chunky nail polish και δημιουργήστε ξεχωριστά μανικιούρ με φλοράλ σχέδια.

Εξίσου, όμορφη είναι και η ιδέα των 3D διακοσμητικών στοιχείων. Κολλήστε στα νύχια σας μεταλλικά διακοσμητικά, στρας, πέρλες κλπ και κάντε τα floral nails σας ακόμη πιο λαμπερά και glamorous.

Τα negative space nails, τα nude νύχια, αλλά και οι διάφορες παραλλαγές του γαλλικού στα νύχια με σχέδια από λουλούδια είναι ακόμη μερικές από τις πρωτότυπες ιδέες για μανικιούρ που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

► Δείτε μια συλλογή με 45+ υπέροχες προτάσεις μανικιούρ για floral nails και πάρτε ιδέες!

Floral nails (5)

Floral nails (6)

Floral nails (7)

Floral nails (8)

Floral nails (9)

Floral nails (10)

Floral nails (11)

Floral nails (12)

Floral nails (13)

Floral nails (14)

Floral nails (15)

Floral nails (16)

Floral nails (17)

Floral nails (18)

Floral nails (19)

Floral nails (20)

Floral nails (21)

Floral nails (22)

Floral nails (23)

Floral nails (24)

Floral nails (25)

Floral nails (26)

Floral nails (27)

Floral nails (28)

Floral nails (29)

Floral nails (30)

Floral nails (31)

Floral nails (32)

Floral nails (33)

Floral nails (34)

Floral nails (35)

Floral nails (36)

Floral nails (37)

Floral nails (38)

Floral nails (39)

Floral nails (40)

Floral nails (41)

Floral nails (42)

Floral nails (43)

Floral nails (44)

Floral nails (45)

Floral nails (46)