Νυφικά νύχια: 50+ εντυπωσιακές προτάσεις για να λάμψετε στον γάμο

Νυφικά νύχια (1)

Κάθε νύφη θέλει να κάνει μια λαμπερή και εντυπωσιακή εμφάνιση την ημέρα του γάμου της. Αρχικά θα βρει το ιδανικό νυφικό που θα την κάνει να κλέψει τις εντυπώσεις. Για να ολοκληρώσει όμως την εμφάνιση της θα χρειαστεί ένα υπέροχο νυφικό μακιγιάζ, χτένισμα και βέβαια περιποιημένα και κομψά νυφικά νύχια.

Η πιο κλασσική επιλογή στα νύχια για γάμο είναι το γαλλικό. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές ακόμη υπέροχες ιδέες για νυφικά νύχια που θα τραβήξουν τα βλέμματα και θα αναδείξουν την βέρα σας.

Οι αποχρώσεις που συνήθως χρησιμοποιούνται στο νυφικό μανικιούρ είναι nude, γαλακτερό, ροζ και ροδακινί. Βέβαια υπάρχουν και γυναίκες που επιλέγουν να φορέσουν άλλα παστέλ χρώματα όπως φιστικί, γαλάζιο, λιλά κλπ.

Δείτε μια συλλογή με 50+ υπέροχες φωτογραφίες – προτάσεις για νυφικά νύχια που καλύπτουν όλα τα γούστα. Ορισμένα σχέδια είναι απλά, διακριτικά και κομψά, ενώ άλλα διαθέτουν πιο παιχνιδιάρικη και λαμπερή όψη.

Επιλέξτε το ιδανικό για τη νυφική εμφάνιση που θέλετε να πετύχετε και δοκιμάστε το. Καλό θα είναι βέβαια να κάνετε τα νυφικά νύχια με τζελ ή ημιμόνιμο βερνίκι, έτσι ώστε να μην έχετε φόβο να σας χαλάσει το μανικιούρ την σημαντικότερη μέρα της ζωής σας.

Πριν δείτε όμως τις προτάσεις και φωτογραφίες με νυφικά νύχια, να σας πούμε πως τα συγκεκριμένα σχέδια μανικιούρ μπορούν να φορεθούν εξίσου από την κουμπάρα, την μαμά της νύφης ή του γαμπρού, όπως και από οποιαδήποτε καλεσμένη στο γάμο.

Γαλλικό νυφικό μανικιούρ:

Νυφικά νύχια (2)

Νυφικά νύχια (7)

Νυφικά νύχια (6)

Νυφικά νύχια (4)

Νυφικά νύχια (3)

Νυφικά νύχια (5)

Η πιο κλασσική επιλογή για νυφικά νύχια είναι το γαλλικό μανικιούρ. Είναι κομψό και ταιριάζει υπέροχα με ένα νυφικό. Με γαλακτερή ή ροζ βάση και άσπρη γραμμή, τα νύχια με γαλλικό είναι εντυπωσιακά και απαλά, ιδανικά για την ξεχωριστή ημέρα.

Αν όμως επιθυμείτε να κάνετε ένα πιο ιδιαίτερο σχέδιο για το νυφικό μανικιούρ σας, μπορείτε να επιλέξετε μια παραλλαγή του κλασσικού γαλλικού. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορείτε να προσθέσετε σε ένα ή και περισσότερα νύχια ένα διακριτικό και όμορφο σχέδιο με λουλούδια. Επίσης, μπορείτε να κάνετε τη γραμμή με ένα λευκό glitter βερνίκι ή να επιλέξετε ένα πιο ιδιαίτερο σχέδιο στη γραμμή σας. Μπορείτε ακόμη να βάψετε μια λεπτή γραμμή γαλλικού με ένα opaque χρυσό ροζ μανό. Ότι κι αν επιλέξετε το αποτέλεσμα θα είναι ένα εντυπωσιακό γαλλικό μανικιούρ για νύφη.

Γαλλικό ombre σχέδιο στα νυφικά νύχια:

Νυφικά νύχια (12)

Νυφικά νύχια (13)

Νυφικά νύχια (11)

Νυφικά νύχια (8)

Νυφικά νύχια (10)

Νυφικά νύχια (9)

Μια ακόμη πιο ιδιαίτερη παραλλαγή για νυφικά νύχια με γαλλικό είναι και αυτή του ombre μανικιούρ. Πρόκειται για ένα σχέδιο στα νύχια που διαθέτει μια διαβάθμιση χρώματος. Η γραμμή του γαλλικού δεν ξεχωρίζει από την βάση, αλλά αφομοιώνεται σε αυτή.

Επιλέξτε λοιπόν να κάνετε ένα υπέροχο ombre nails με λευκό και γαλακτερό ή ροζ βερνίκι. Μπορείτε αν θέλετε να επιλέξετε ένα περλέ μανό για την μέρα εκείνη. Αυτό θα οδηγήσει σε ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό νυφικό μανικιούρ.

Για πιο ξεχωριστό ή λαμπερό αποτέλεσμα μπορείτε να προσθέσετε ένα σχέδιο σε κάποιο από τα νυφικά νύχια σας. Εναλλακτικά διακοσμήστε τα νύχια σας με διακριτικά στρας, swarovski, glitter ή μικροσκοπικές πέρλες.

Ροζ νυφικά νύχια:

Νυφικά νύχια (14)

Νυφικά νύχια (17)

Νυφικά νύχια (15)

Νυφικά νύχια (19)

Νυφικά νύχια (18)

Νυφικά νύχια (16)

Το ροζ, όπως και το ροδακινί είναι αποχρώσεις που θα κάνουν το νυφικό μανικιούρ πιο γλυκό και ρομαντικό. Πέρα από την χρήση αυτών των δυο χρωμάτων σε ένα γαλλικό ή ombre γαλλικό σχέδιο στα νύχια, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με πολλούς ακόμη τρόπους και να δημιουργήσετε εντυπωσιακά νυφικά νύχια.

Δοκιμάστε να βάψετε μερικά ροζ νύχια και να τα συνδυάσετε με λευκά σε διάφορες υφές, πχ sugar nails. Εξάλλου τα ροζ – άσπρα νύχια είναι ένας εντυπωσιακός, κομψός και υπέροχος συνδυασμός, ειδικά για μια νύφη.

Εναλλακτικά μπορείτε να προσθέσετε μερικές διακριτικές ασημί γραμμές σε κάποιο από τα νύχια σας και να δημιουργήσετε ένα υπέροχο ριγέ σχέδιο. Επίσης, τα στρας και γενικότερα τα 3D διακοσμητικά στοιχεία ή το glitter βερνίκι είναι εξίσου μια υπέροχη ιδέα για να απογειώσετε τα νυφικά νύχια σας.

Σχέδια δαντέλας στα νύχια:

Νυφικά νύχια (24)

Νυφικά νύχια (22)

Νυφικά νύχια (20)

Νυφικά νύχια (23)

Νυφικά νύχια (25)

Νυφικά νύχια (21)

Η δαντέλα, που αποπνέει ρομαντισμό, είναι συνυφασμένη με έναν γάμο. Αποτελεί πολλές φορές το βασικό ύφασμα του νυφικού, αλλά και της διακόσμησης. Επίσης, ένα υπέροχο δαντελένιο φόρεμα είναι ιδανικό για την κουμπάρα, τη μαμά της νύφης ή του γαμπρού. Γιατί λοιπόν να μην ολοκληρώσετε αυτό το υπέροχο σύνολο με νυφικά νύχια με δαντέλα.

Με γαλακτερή ή ροζ βάση, τα σχέδια της δαντέλας θα κοσμούν με υπέροχο και ιδιαίτερο τρόπο τα νυφικά νύχια. Για να πετύχετε αυτό το σχέδιο θα χρειαστείτε τη βοήθεια μιας σφραγίδας – στάμπας μανικιούρ. Η τεχνική Konad, όπως ονομάζεται, είναι ένας πολύ απλός και γρήγορος τρόπος για να δημιουργήσετε περίτεχνα σχέδια στα νύχια σας με μια κίνηση. Δείτε στο σχετικό άρθρο πως γίνεται η χρήση της σφραγίδας μανικιούρ και πως δημιουργούνται τα νύχια με δαντέλα.

Διακοσμητικά στρας σε νυφικό μανικιούρ:

Νυφικά νύχια (26)

Νυφικά νύχια (29)

Νυφικά νύχια (31)

Νυφικά νύχια (30)

Νυφικά νύχια (27)

Νυφικά νύχια (28)

Αν αναζητάτε κάτι πιο λαμπερό για την ημέρα του γάμου σας, τα νυφικά νύχια με στρας ή swarovski είναι ιδανικά για εσάς. Δημιουργήστε ένα απλό μονόχρωμο ή γαλλικό νυφικό μανικιούρ και ολοκληρώστε το με την προσθήκη στρας σε ένα ή περισσότερα από τα νύχια σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό ή περισσότερα στρασάκια, είτε να επιλέξετε κάποιο μεγαλύτερο για να κολλήσετε στα νύχια σας.

Αν θέλετε, συνδυάστε τα διακοσμημένα με swarovski νύχια σας με glitter βερνίκια για ακόμη πιο λαμπερό αποτέλεσμα. Εναλλακτικά επιλέξτε να κάνετε ένα πιο ρομαντικό νυφικό μανικιούρ σε μονόχρωμα νύχια με σχέδια δαντέλας και διακριτικά μικρά στρας στην βάση του νυχιού.

Glitter nail για λαμπερές νύφες:

Νυφικά νύχια (32)

Νυφικά νύχια (37)

Νυφικά νύχια (35)

Νυφικά νύχια (34)

Νυφικά νύχια (36)

Νυφικά νύχια (33)

Εξίσου λαμπερό αποτέλεσμα στα νύχια, όπως το στρας, προσδίδει και ένα μανό με glitter. Οι πιο συνηθισμένες αποχρώσεις που χρησιμοποιούνται από τις νύφες είναι το ασημί, το χρυσό και το ροζ χρυσό.

Αν επιλέξετε λοιπόν να προσθέσετε glitter βερνίκι στα νυφικά νύχια σας, μπορείτε να το κάνετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Η μια εκδοχή είναι αυτό του ombre nails. Προσθέστε λοιπόν το glitter μανό της αρεσκείας σας στη βάση ή την άκρη του νυχιού και απλώστε το σβήνοντας το προς την άλλη μεριά.

Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μανό με glitter στην απόχρωση που θέλετε για να κάνετε την γραμμή του γαλλικού μανικιούρ, διατηρώντας την βάση σας σε ένα απαλό ροζ, nude ή γαλακτερό χρώμα.

Τέλος, μπορείτε να βάψετε όλα σας τα νύχια με ένα βερνίκι με γκλίτερ. Επιλέξτε μια απόχρωση του λευκού με διακριτική χρυσόσκονη. Έτσι θα κάνετε τα νυφικά νύχια σας να λάμψουν με τον πιο απλό τρόπο. Αν όμως θέλετε κάτι πιο έντονα λαμπερό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ροζ χρυσό μανό με glitter και να βάψετε όλα τα νύχια με αυτό. Ιδανική και διακριτική είναι και η απόχρωση του ροζ χρυσού σε opaque μεταλλικό βερνίκι.

Chic και αρχοντικά νυφικά νύχια με πέρλες:

Νυφικά νύχια (42)

Νυφικά νύχια (41)

Νυφικά νύχια (43)

Νυφικά νύχια (40)

Νυφικά νύχια (39)

Νυφικά νύχια (38)

Έκτος από την δαντέλα, ένα ακόμη στοιχείο που παραπέμπει σε μανικιούρ για γάμο είναι οι πέρλες. Μπορείτε επομένως να διακοσμήσετε τα νυφικά νύχια με διακριτικές πέρλες που αποπνέουν πολυτέλεια και κομψότητα. Ένα κόσμημα που θα κάνει τα νύχια σας να κλέψουν τις εντυπώσεις.

Οι πέρλες μπορούν να συνδυαστούν με γαλλικό νυφικό μανικιούρ, half moon ή με μονόχρωμα νύχια σε αποχρώσεις του ροζ, γαλακτερού, λευκού ή nude. Επίσης, ταιριάζουν υπέροχα με ένα ombre μανικιούρ, όπως και με διακριτικά σχέδια δαντέλας.

Μεταλλικές διακοσμητικές λεπτομέρειες για εντυπωσιακά και πρωτότυπα νυφικά μανικιούρ:

Νυφικά νύχια (48)

Νυφικά νύχια (47)

Νυφικά νύχια (45)

Νυφικά νύχια (46)

Νυφικά νύχια (44)

Νυφικά νύχια (49)

Ενδιαφέρουσα επιλογή για 3D κοσμήματα στα νυφικά νύχια αποτελούν και τα μεταλλικά στοιχεία. Πρόκειται για μεταλλικά σχήματα σε διάφορα μεγέθη που κολλάνε στην επιφάνεια του νυχιού και τους δίνουν τρισδιάστατη λαμπερή όψη.

Επιλέξτε λοιπόν μεταλλικά διακοσμητικά στοιχεία σε χρυσό, ροζ χρυσό, ασημί ή οποιαδήποτε άλλη μεταλλική απόχρωση θέλετε. Στη συνέχεια κολλήστε τα στα νύχια σας με τη βοήθεια διάφανου βερνικιού και είστε έτοιμη.

Διάφορα σχέδια για νυφικά νύχια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις:

Νυφικά νύχια (53)

Νυφικά νύχια (50)

Νυφικά νύχια (52)

Νυφικά νύχια (51)

Νυφικά νύχια (54)

Νυφικά νύχια (55)

Πέρα από τις κλασσικές επιλογές του γαλλικού, του μονόχρωμου ή του διακοσμημένου με glitter, στρας, πέρλες κλπ νυφικού μανικιούρ, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε ένα πιο ιδιαίτερο σχέδιο.

Δοκιμάστε για παράδειγμα ένα σχέδιο με νύφη και γαμπρό. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό και πολύ παιχνιδιάρικο μανικιούρ που θα τραβήξει τα βλέμματα.