70+ εντυπωσιακά σχέδια για πασχαλινά νύχια

Πασχαλινά νύχια (1)

Αν ψάχνετε τι πασχαλιά νύχια να κάνετε τις ημέρες των εορτών, οι φωτογραφίες με τα εντυπωσιακά σχέδια μανικιούρ που ακολουθούν θα σας δώσουν την λύση.

Πρόκειται για πασχαλινά σχέδια στα νύχια που μπορούν να φορεθούν εξίσου και τον υπόλοιπο χρόνο, αλλά και ιδιαίτερα μανικιούρ με χαρακτηριστικές παιχνιδιάρικες πασχαλινές φιγούρες.

Ανακαλύψτε μέσα από τις συλλογές που ακολουθούν το ιδανικό πασχαλινό σχέδιο για τα νύχια σας φέτος και ξεφύγετε λίγο από τα συνηθισμένα. Εξάλλου περίοδος εορτών είναι και μάλιστα ανοιξιάτικη. Γιατί λοιπόν να μην δώσετε μια όμορφη νότα στα νύχια σας με χρώματα ζωηρά και ανοιχτόχρωμα;

Πασχαλινά σχέδια για νύχια:

Πασχαλινά νύχια (16)

Πασχαλινά νύχια (2)

Πασχαλινά νύχια (14)

Τα πουά νύχια είναι μια πολύ καλή ιδέα για εντυπωσιακά και εύκολα πασχαλινά νύχια. Μπορείτε να επιλέξετε όποια χρώματα μανό θέλετε και να τα συνδυάσετε. Χρησιμοποιήστε ένα ως βάση και με τα υπόλοιπα σχεδιάστε βούλες σε διάφορα μεγέθη, διάσπαρτες ή σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο. Οι τελείες αυτές δημιουργούνται εύκολα με το ειδικό εργαλείο μανικιούρ για πουά νύχια.

Πασχαλινά νύχια (4)

Πασχαλινά νύχια (11)

Πασχαλινά νύχια (3)

Πασχαλινά νύχια (5)

Πασχαλινά νύχια (15)

Πασχαλινά νύχια (10)

Εναλλακτικά μπορείτε να δοκιμάσετε την εκδοχή των σχεδίων με γραμμές, ίσιες ή κυματιστές. Οι ευθείες γραμμές μπορούν να σχεδιαστούν με ένα λεπτό πινελάκι ή με τις ειδικές αυτοκόλλητες ταινίες. Από την άλλη μεριά οι κυματιστές γραμμές δημιουργούνται με την βοήθεια των ειδικών κυματιστών αυτοκόλλητων ταινιών.

Συνδυάστε τα σχέδια με γραμμές με πουά νύχια ή γκλίτερ βερνίκι και δημιουργήστε εκπληκτικά πασχαλινά νύχια.

Πασχαλινά νύχια (13)

Πασχαλινά νύχια (12)

Πασχαλινά νύχια (8)

Πασχαλινά νύχια (6)

Πασχαλινά νύχια (7)

Πασχαλινά νύχια (9)

Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε την δημιουργία ενός φλοράλ σχεδίου στα νύχια με λουλούδια κάθε λογής, μια χρωματιστή παραλλαγή του γαλλικού ή τα εντυπωσιακά ombre nails.

Κόκκινα πασχαλινά νύχια:

Πασχαλινά νύχια (25)

Πασχαλινά νύχια (20)

Πασχαλινά νύχια (19)

Τα κόκκινα νύχια αποτελούν μια κλασσική επιλογή για το μανικιούρ των γιορτών. Είναι ένα χρώμα που θυμίζει τα πασχαλινά αβγά, αλλά μπορεί εξίσου να χρησιμοποιηθεί ως βάση για την δημιουργία εντυπωσιακών σχεδίων στα πασχαλινά νύχια.

Πασχαλινά νύχια (21)

Πασχαλινά νύχια (23)

Πασχαλινά νύχια (17)

Το αποτέλεσμα του συνδυασμού ενός κόκκινου βερνικιού με ένα μαύρο μανό είναι εντυπωσιακό. Χρησιμοποιήστε τον συγκεκριμένο συνδυασμό χρωμάτων στα νύχια σας για να κάνετε εντυπωσιακές παραλλαγές του γαλλικού μανικιούρ, αλλά και floral nails. Το ίδιο εντυπωσιακό είναι και το σχέδιο στα νύχια όταν συνδυαστεί κόκκινο με λευκό βερνίκι.

Πασχαλινά νύχια (22)

Πασχαλινά νύχια (24)

Πασχαλινά νύχια (18)

Αν σας αρέσουν τα παιχνιδιάρικα πασχαλινά νύχια, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα σχέδιο πασχαλίτσα.

Πασχαλινά χρώματα για νύχια:

Πασχαλινά νύχια (29)

Πασχαλινά νύχια (34)

Πασχαλινά νύχια (27)

Τα χρώματα μανό που έχουν την τιμητική τους την περίοδο του Πάσχα είναι οι παστέλ αποχρώσεις, τα nude νύχια και φυσικά τα κόκκινα μανικιούρ.

Βάψτε λοιπόν τα νύχια σας σε παστέλ χρώματα όπως ροζ, γαλάζιο, φιστικί, ροδακινί, λιλά κλπ δημιουργώντας εντυπωσιακά μονόχρωμα μανικιούρ. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά χρώματα βερνικιών και να βάψετε κάθε σας νύχι σε μια ξεχωριστή παστέλ απόχρωση. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε τις αποχρώσεις αυτές για να κάνετε υπέροχα πασχαλινά σχέδια στα νύχια σας με πουά, ρίγες ή μια εντυπωσιακή παραλλαγή γαλλικού.

Πασχαλινά νύχια (26)

Πασχαλινά νύχια (36)

Πασχαλινά νύχια (33)

Πασχαλινά νύχια (37)

Πασχαλινά νύχια (32)

Πασχαλινά νύχια (31)

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τις νουντ αποχρώσεις, με κορυφαία χρώματα το nude μπεζ και το νουντ ροζ. Χρησιμοποιήστε τα για μονόχρωμα μανικιούρ, όσο και για σχέδια στα νύχια σας.

Από την άλλη μεριά, τα κόκκινα νύχια αποτελούν μια ιδέα που είναι πολύ εντυπωσιακή και γιορτινή. Επιλέξτε την ιδανική για εσάς απόχρωση και κάντε εντυπωσιακά πασχαλινά σχέδια στα νύχια.

Πασχαλινά νύχια (30)

Πασχαλινά νύχια (35)

Πασχαλινά νύχια (28)

Σχέδια στα νύχια με λαγουδάκια:

Πασχαλινά νύχια (42)

Πασχαλινά νύχια (38)

Πασχαλινά νύχια (39)

Χαρακτηριστικό σχέδιο στα πασχαλινά νύχια είναι αυτό του λαγού. Μπορείτε να δοκιμάσετε να τον σχεδιάσετε ολόκληρο ή να περιοριστείτε στα αυτιά του. Ότι κι αν επιλέξετε, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Πασχαλινά νύχια (48)

Πασχαλινά νύχια (47)

Πασχαλινά νύχια (50)

Πασχαλινά νύχια (51)

Πασχαλινά νύχια (46)

Πασχαλινά νύχια (44)

Συνδυάστε έναν λαγό με πουά νύχια, γραμμές ή negative space nails χρησιμοποιώντας αποχρώσεις μανό όπως λευκό, παστέλ, ροζ κλπ. Αν το χέρι σας δεν πιάνει και δεν μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά πασχαλινά σχέδια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα νυχιών με σχέδια λαγών. Η εφαρμογή τους είναι πάρα πολύ εύκολη και το αποτέλεσμα εντυπωσιακό με μια μόνο κίνηση.

Πασχαλινά νύχια (43)

Πασχαλινά νύχια (52)

Πασχαλινά νύχια (41)

Πασχαλινά νύχια (45)

Πασχαλινά νύχια (40)

Πασχαλινά νύχια (49)

Πασχαλινά νύχια με αβγά:

Πασχαλινά νύχια (54)

Πασχαλινά νύχια (61)

Πασχαλινά νύχια (59)

Τα πασχαλινά αβγά είναι σήμα κατατεθέν των ημερών και αποτελούν μια όμορφη ιδέα για εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια σας. Μπορείτε να σχεδιάσετε μικρά χρωματιστά αβγά στα νύχια ή να χρησιμοποιήσετε ολόκληρη την επιφάνεια του νυχιού ως ένα και μόνο αβγό που θα το στολίσετε.

Πασχαλινά νύχια (53)

Πασχαλινά νύχια (60)

Πασχαλινά νύχια (58)

Χρησιμοποιήστε βερνίκια νυχιών σε παστέλ αποχρώσεις, αλλά και σε όποιο χρώμα σας αρέσει και σχεδιάστε βούλες σε συνδυασμό με κυματιστές και ευθείες γραμμές. Εναλλακτικά μπορείτε να βάψετε σε διαφορετικές παστέλ αποχρώσεις τα νύχια σας και να τα περάσετε με ένα διάφανο Chunky nail polish που διαθέτει μαύρες ή χρυσές νιφάδες σε διάφορα σχέδια και μεγέθη.

Πασχαλινά νύχια (56)

Πασχαλινά νύχια (57)

Πασχαλινά νύχια (55)

Σχέδια στα νύχια με κοτοπουλάκια:

Πασχαλινά νύχια (70)

Πασχαλινά νύχια (69)

Πασχαλινά νύχια (65)

Ένα ακόμη από τα χαρακτηριστικά πασχαλινά σχέδια στα νύχια είναι το κοτοπουλάκι. Μπορεί να συνδυαστεί με το λαγουδάκι και να δημιουργήσουν άκρως πασχαλινά νύχια, αλλά και να σταθεί μόνο του σαν ένα εντυπωσιακό μανικιούρ για το Πάσχα.

Πασχαλινά νύχια (68)

Πασχαλινά νύχια (63)

Πασχαλινά νύχια (67)

Επίσης, εντυπωσιακή ιδέα είναι και ο συνδυασμός του με πουά νύχια ή κυματιστές γραμμές σε λευκό φόντο. Οι κυματιστές αυτές γραμμές μπορούν να είναι μονόχρωμες ή να έχουν σχεδιαστεί με την τεχνική του ombre. Για να επιτύχετε το κυματιστό σχέδιο θα χρειαστείτε τις ειδικές αυτοκόλλητες ταινίες μανικιούρ.

Πασχαλινά νύχια (62)

Πασχαλινά νύχια (66)

Πασχαλινά νύχια (64)

Πασχαλινά σχέδια για νύχια βήμα βήμα:

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν και ανακαλύψτε πως μπορείτε να κάνετε υπέροχα πασχαλινά σχέδια για τα νύχια σας ακολουθώντας απλά βήματα.