30 εντυπωσιακά σχέδια για φούξια νύχια

Φούξια νύχια (1)

Μια από τις αγαπημένες επιλογές των γυναικών για το ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό μανικιούρ είναι τα φούξια νύχια. Βέβαια υπάρχουν και εκείνες που φορούν το συγκεκριμένο χρώμα στα νύχια τους καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, συνδυάζοντας το με άλλες σκούρες αποχρώσεις, όπως τα μαύρα νύχια.

► Δείτε περισσότερες ιδέες για μανικιούρ με μαύρα νύχια

Το φούξια χρώμα στα βερνίκια είναι στην ουσία μια σκούρα ροζ απόχρωση σε διάφορους όμορφους τόνους. Διαλέξτε την ιδανική για εσάς και δημιουργήστε εκπληκτικά σχέδια στα νύχια σας που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Προτάσεις με σχέδια για φούξια νύχια:

Πέρα από τα μονόχρωμα φούξια νύχια, μπορείτε να κάνετε εντυπωσιακά σχέδια με γραμμές οριζόντιες, κάθετες ή διαγώνιες, είτε με πουά. Συνδυάστε το φούξια μανό σας με λευκό, μαύρο ή μωβ και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

Εξίσου όμορφη ιδέα στα νύχια φούξια με σχέδια είναι τα floral nails. Πρόκειται για τα σχέδια μανικιούρ με λουλούδια κάθε λογής. Τα πιο κλασσικά άνθη στα νύχια είναι τα τριαντάφυλλα και οι μαργαρίτες, ωστόσο εντυπωσιακές είναι και οι τουλίπες, οι ορχιδέες κλπ. Αν λοιπόν το χέρι σας δεν πιάνει και δεν σας είναι εύκολο να σχεδιάσετε όμορφα λουλούδια, μπορείτε να τα κάνετε με τη βοήθεια των αυτοκόλλητων για νύχια που θα βρείτε στο εμπόριο σε πολλά διαφορετικά και όμορφα σχέδια.

► Δείτε περισσότερες προτάσεις για floral nails

Εναλλακτικά, δοκιμάστε να κάνετε ένα γαλλικό με νύχια φούξια και χρωματιστή γραμμή ή φούξια γραμμή και άβαφα νύχια.

Αν ωστόσο προτιμάτε ένα πιο λαμπερό μανικιούρ, δοκιμάστε να κάνετε φούξια νύχια με στρας. Στολίστε λοιπόν ένα από τα νύχια σας με 2-3 μικρά στρασάκια ή κολλήστε τα σε όλη την επιφάνεια ενός νυχιού για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

► Μερικές ακόμη ιδέες για νύχια με στρας

Ενδιαφέρουσα ιδέα αποτελούν και τα φούξια νύχια με χρυσόσκονη ή γκλίτερ. Επιλέξτε το χρώμα της χρυσόσκονης που σας αρέσει και προσθέστε τη σε ένα μέρος του νυχιού, κάνοντας όμπρε, γαλλικό ή διάφορα σχέδια όπως γραμμές, πουά κλπ. Εναλλακτικά, καλύψτε με την χρυσόσκονη όλη την επιφάνεια ενός ή περισσοτέρων νυχιών, συνδυάζοντας τα με φούξια στα υπόλοιπα νύχια.

► Ανακαλύψτε περισσότερα σχέδια με χρυσόσκονη για τα νύχια σας