Νύχια για γάμο: 40+ εντυπωσιακά σχέδια μανικιούρ

Νύχια για γάμο (1)

Είστε καλεσμένη, συγγενής της νύφης ή του γαμπρού, κουμπάρα, είτε η ίδια η νύφη και ψάχνετε για το ιδανικό σχέδιο στα νύχια για γάμο; Οι συλλογές που θα δείτε στη συνέχεια παρουσιάζουν προτάσεις και φωτογραφίες με νύχια για γάμο που θα σας κάνουν να λάμψετε.

Με κορυφαίες αποχρώσεις στα νύχια τα νούντ, ροζ και απαλά χρωματικά βερνίκια μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά σχέδια στα νύχια για να πάτε σε έναν γάμο.

Επιλέξτε ανάμεσα στα νύχια με γαλλικό για γάμο και τις παραλλαγές του, αλλά και τα όμορφα ombre nails. Ζωγραφίστε φλοράλ σχέδια, γραμμές και οτιδήποτε θέλετε πάνω στην επιφάνεια των νυχιών σας, κάνοντας ακόμη πιο ξεχωριστά και εντυπωσιακά σχέδια νυχιών. Ενώ για πιο λαμπερά μανικιούρ, διαλέξτε διακοσμημένα με στρας ή γκλίτερ νύχια.

Δείτε λοιπόν μια συλλογή με 40+ εντυπωσιακά νύχια για γάμο και επιλέξτε το ιδανικό για να ολοκληρώστε το ντύσιμο σας.

Σχέδια με γαλλικό στα νύχια για γάμο:

Νύχια για γάμο (4)

Νύχια για γάμο (8)

Νύχια για γάμο (9)

Το γαλλικό μανικιούρ αποτελεί μια από τις κλασσικές επιλογές των γυναικών για όλες τις περιστάσεις. Είναι κομψό και όμορφο και συνδυάζεται εκπληκτικά με κάθε ντύσιμο. Αν μάλιστα επιλέξετε έναν από τους κλασσικούς χρωματισμούς του, όπως είναι το ροζ, νουντ ή γαλακτερό στη βάση με λευκή γραμμή, τότε σίγουρα μπορείτε να το φορέσετε με οτιδήποτε κι αν επιλέξετε.

Νύχια για γάμο (15)

Νύχια για γάμο (3)

Νύχια για γάμο (14)

Νύχια για γάμο (2)

Νύχια για γάμο (13)

Νύχια για γάμο (10)

Αν ψάχνετε εντυπωσιακά νύχια για γάμο ως καλεσμένη ή ακόμα και αν είστε η ίδια η νύφη, μπορείτε να κάνετε πιο λαμπερά νύχια γαλλικό. Στολίστε τα λοιπόν με στρας ή γκλίτερ στη γραμμή και την επιφάνεια του νυχιού. Εναλλακτικά, δοκιμάστε να κάνετε τη γραμμή με ένα μεταλλικό χρώμα μανό.

Εξίσου όμορφα είναι και τα νύχια γαλλικό με πλάγια γραμμή. Πρόκειται για ένα πιο ξεχωριστό σχέδιο στα νύχια που δείχνει επίσης τέλειο για έναν γάμο.

Νύχια για γάμο (7)

Νύχια για γάμο (6)

Νύχια για γάμο (12)

Νύχια για γάμο (5)

Νύχια για γάμο (11)

Νύχια για γάμο (16)

Εντυπωσιακά νύχια για καλεσμένη σε γάμο είναι όμως και τα ombre nails με τα χρώματα του γαλλικού στα νύχια. Εναλλακτικά μπορείτε να δοκιμάστε μια νουντ βάση και όμπρε σχέδιο με γκλίτερ βερνίκι.

► Βρείτε εντυπωσιακά νυφικά νύχια για να λάμψετε στο γάμο σας

Ροζ νύχια για γάμο:

Νύχια για γάμο (22)

Νύχια για γάμο (19)

Νύχια για γάμο (21)

Νύχια για γάμο (17)

Νύχια για γάμο (20)

Νύχια για γάμο (18)

Το ροζ είναι ένα χρώμα πολύ θηλυκό, girly, αλλά κυρίως ρομαντικό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για νύχια γαλλικό ή για ombre nails. Υπάρχει πάντα βέβαια και το κλασσικό μονόχρωμο μανικιούρ σε ροζ αποχρώσεις.

Επίσης, κάνοντας την βάση των νυχιών σας ροζ, μπορείτε να σχεδιάσετε πάνω της οτιδήποτε επιθυμείτε. Οι γραμμές και τα floral nails είναι οι πιο δημοφιλείς επιλογές που κάνουν οι γυναίκες.

Αν όμως θέλετε να κάνετε πιο λαμπερά και αστραφτερά σχέδια στα νύχια για γάμο, μπορείτε να προσθέσετε γκλίτερ μανό ή στρας.

► Δείτε περισσότερες προτάσεις για ροζ νύχια

Κόκκινα νύχια για γάμο:

Νύχια για γάμο (36)

Νύχια για γάμο (35)

Νύχια για γάμο (37)

Νύχια για γάμο (39)

Νύχια για γάμο (40)

Νύχια για γάμο (38)

Το κόκκινο χρώμα βερνικιού είναι εξίσου μια από τις δημοφιλείς επιλογές στα νύχια για μια γυναίκα. Τα κόκκινα νύχια εξάλλου φοριούνται τόσο στην καθημερινότητα, όσο και στις επίσημες ή βραδινές εξόδους.

Επιλέξτε την απόχρωση του κόκκινου που σας ταιριάζει στα νύχια και συνδυάστε τη με μαύρο, λευκό ή ροζ βερνίκι για να δημιουργήσετε εντυπωσιακά νύχια για γάμο και όχι μόνο.

Νύχια για γάμο (41)

Νύχια για γάμο (42)

Νύχια για γάμο (43)

Παίξτε με τα σχέδια, κάνοντας γραμμές, λουλούδια, half moon nails και negative space nails και κλέψτε τις εντυπώσεις ως καλεσμένη. Βέβαια υπάρχουν και οι νύφες που δεν φοβούνται να τολμήσουν κάτι πιο ξεχωριστό, επιλέγοντας κόκκινα νύχια για την ημέρα του γάμου τους.

► Ανακαλύψτε μερικές ακόμη ιδέες για κόκκινα νύχια

Σχέδια στα νύχια για γάμο:

Νύχια για γάμο (23)

Νύχια για γάμο (26)

Νύχια για γάμο (34)

Νύχια για γάμο (33)

Νύχια για γάμο (31)

Νύχια για γάμο (30)

Αν δεν θέλετε να κάνετε μια κλασσική επιλογή μονόχρωμου ή γαλλικού μανικιούρ για γάμο, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια. Ζωγραφίστε γραμμές, λουλούδια ή πουά σχέδια, συνδυάζοντας διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος ή και διαφορετικούς χρωματισμούς μεταξύ τους.

Δημιουργήστε διαφορετικές υφές όπως γυαλιστερά, ματ, sugar nails κλπ και κάντε νύχια γάμου που θα εντυπωσιάσουν τους πάντες.

Νύχια για γάμο (32)

Νύχια για γάμο (29)

Νύχια για γάμο (28)

Νύχια για γάμο (27)

Νύχια για γάμο (25)

Νύχια για γάμο (24)

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως πέρα από τις κλασσικές επιλογές με γαλλικό μανικιούρ, nude, ροζ και κόκκινα νύχια, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα. Βρείτε το ιδανικό χρώμα μανό για τις αποχρώσεις που έχετε επιλέξει στο ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση και χρησιμοποιήστε το για να κάνετε εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια σας.