30 όμορφα σχέδια στα νύχια για τον Μάιο 2018

Σχέδια στα νύχια για το Μάιο 2018 (1)

Ένας νέος μήνας ξεκινάει και τι καλύτερο από το να τον υποδεχθούμε με υπέροχες ιδέες για σχέδια στα νύχια. Μανικιούρ βασισμένα στα χρώματα και τις τάσεις στα νύχια για την εποχή, που θα σας κάνουν να λάμψετε σε κάθε σας εμφάνιση.

Τα κορυφαία χρώματα στα βερνίκια νυχιών για τη σεζόν είναι το κόκκινο, ροζ, μπλε, μαύρο και οι παστέλ αποχρώσεις. Πέρα όμως από τα κλασσικά αυτά χρώματα, θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους οι πιο ιδιαίτεροι χρωματισμοί σε neon, γκλίττερ, μεταλλικά opaque και ματ έντονα μανό.

Φορέστε τα σκέτα δημιουργώντας μοντέρνα μονόχρωμα νύχια, κολλήστε στην επιφάνεια τους διακοσμητικά στοιχεία (στρας, πέρλες, μεταλλικά στοιχεία) ή ζωγραφίστε ότι σας αρέσει, κάνοντας μοντέρνα σχέδια μανικιούρ.

Προτάσεις για σχέδια στα νύχια για το μανικιούρ του Μαΐου 2018:

Ενδιαφέρουσα επιλογή για τα νύχια του Μαΐου είναι η παραλλαγή του γαλλικού μανικιούρ. Δοκιμάστε να κάνετε μια χρωματιστή γραμμή, να δώσετε χρώμα στη βάση ή να κάνετε μια δίχρωμη γραμμή. Πρόκειται για εντυπωσιακά μανικιούρ που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε με τον πιο απλό τρόπο.

Εξίσου όμως εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια για τον Μάιο είναι και τα floral nails. Μανικιούρ στολισμένα με λουλούδια κάθε λογής που εναρμονίζονται με την εποχή και δίνουν υπέροχο χρώμα στα νύχια.

► Δείτε περισσότερες ιδέες για floral nails

Επίσης, θα φορεθούν πολύ τα παστέλ νύχια και τα ροζ σε όλες τις αποχρώσεις μανικιούρ. Νύχια μονόχρωμα ή σε συνδυασμό με άλλα χρώματα μπορούν να αποτελέσουν την καλύτερη ιδέα για το επόμενο μανικιούρ σας.

Δοκιμάστε την τεχνική των ombre nails ή στολίστε τα παστέλ – ροζ νύχια σας με στρας και μεταλλικά στοιχεία. Εναλλακτικά δοκιμάστε να κάνετε πουά νύχια ή μανικιούρ με γραμμές βάφοντας την βάση των νυχιών σας με όποιο χρώμα μανό σας αρέσει.

► Ανακαλύψτε περισσότερες προτάσεις για ροζ νύχια

Τα κλασσικά κόκκινα νύχια δεν θα μπορούσαν να μην αποτελούν μια εντυπωσιακή ιδέα για το μαγιάτικο μανικιούρ σας. Επιλέξτε όποια κόκκινη απόχρωση θέλετε και δημιουργήστε υπέροχα σχέδια στα νύχια σας. Συνδυάστε το κόκκινο βερνίκι με μαύρο ή λευκό και εντυπωσιάστε τα πλήθη.

Το μαύρο μανό όμως, πέρα από το κόκκινο, συνδυάζεται υπέροχα με το γαλάζιο, αλλά και το ροζ. Δοκιμάστε λοιπόν να κάνετε έναν τέτοιο συνδυασμό και δημιουργήστε ένα ξεχωριστό σχέδιο στα νύχια σας.

► Δείτε ακόμη περισσότερα σχέδια για μαύρα νύχια

Από τα νύχια για Μάιο δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι nude αποχρώσεις, αλλά και τα έντονα ματ μανικιούρ. Βάλτε λοιπόν την φαντασία σας να δουλέψει και να δημιουργήσει μονόχρωμα ή περίτεχνα σχέδια στα νύχια με αυτά τα χρώματα.