Προτάσεις και εντυπωσιακοί συνδυασμοί με λευκό παντελόνι

Λευκό παντελόνι (40)

Ένα από τα κομμάτια της γυναικείας ντουλάπας που δεν πρέπει να λείπει από καμία μας είναι το λευκό παντελόνι. Πρόκειται για ένα ρούχο που μπορεί να φορεθεί όλο το χρόνο, αν και είναι ιδανικό για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, που οι αποχρώσεις γίνονται πιο ανοιχτόχρωμες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να φορέσετε άνετα λευκό και τον Χειμώνα.

Στυλιστικές συμβουλές για να φορέσετε ένα λευκό παντελόνι

1. Το βασικότερο είναι η σωστή επιλογή εσωρούχου που δεν θα διαγράφει μέσα από το λευκό παντελόνι. Το ιδανικό είναι το εσώρουχο στο χρώμα του δέρματος.

2. Είναι προτιμότερο να βλέπετε ένα λευκό παντελόνι σε φυσικό φως πριν το αγοράσετε, έτσι ώστε να γνωρίζετε το πόσο φεγγίζει.

3. Η πιο καλή και κλασσική επιλογή στο άσπρο παντελόνι είναι το 100% βαμβακερό τζιν, που είναι λίγο πιο χοντρό και δεν διαγράφει.

4. Φορώντας ένα λευκό παντελόνι το βράδυ φαίνεται λιγότερο διάφανο απ’ όταν το χτυπάει το φως της ημέρας.

5. Πέρα από το total white και το ασπρόμαυρο look, υπάρχουν πολλοί εντυπωσιακοί συνδυασμοί με λευκό παντελόνι. Συνδυάστε το άσπρο χρώμα του παντελονιού με υπέροχα φωτεινά και έντονα χρώματα, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό ντύσιμο. Οι συνδυασμοί με άσπρο παντελόνι και nude μπλούζες είναι πιο απαλοί και κομψοί, ενώ με top σε έντονες αποχρώσεις είναι πιο girly και παιχνιδιάρικοι.

Λευκό παντελόνι (41)

6. Αν θέλετε μπορείτε βέβαια να επιλέξετε ένα ολόλευκο σύνολο που θα το απογειώσετε με χρωματιστά αξεσουάρ ή παπούτσια. Δοκιμάστε πχ να φορέσετε ένα τζιν μπουφάν, ένα σακάκι με χρώμα ή να προσθέσετε χρωματιστά κοσμήματα. Εξίσου όμορφες ιδέες για να συνδυάσετε το λευκό παντελόνι είναι βέβαια τα παπούτσια ή η τσάντα σε έντονους χρωματισμούς.

► Ανακαλύψτε 15+1 σύνολα για εντυπωσιακές εμφανίσεις με total white look

7. Αν διαθέτετε μια χυμώδη σιλουέτα, δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να βάλετε άσπρο παντελόνι. Συνδυάστε το με μια μπλούζα ή πουκαμίσα με χρώμα και τραβήξτε την προσοχή στο επάνω μέρος του σώματος. Ιδανικοί συνδυασμοί με άσπρο παντελόνι για παχουλές γυναίκες αποτελούν οι παστέλ μπλούζες, αλλά και τα πιο έντονα χρώματα (φούξια, σμαραγδί, κίτρινο κλπ).

8. Το λευκό παντελόνι φοριέται όλες τις ώρες, ανάλογα με το στυλ του. Για παράδειγμα ένα άσπρο τζιν φοριέται από το πρωί ως το βράδυ, όχι όμως σε μια επίσημη εκδήλωση. Αντίθετα μια λευκή παντελόνα, φοριέται παντού αν συνδυαστεί με τα σωστά ρούχα και αξεσουάρ.

9. Ένα άσπρο παντελόνι δημιουργεί την ψευδαίσθηση πως έχετε μακριά και λεπτά πόδια. Αν μάλιστα το συνδυάσετε με ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα, το εφέ θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Όσον αφορά το πλύσιμο ενός λευκού παντελονιού, καλό θα είναι να χρησιμοποιείτε λευκαντικό σε κάθε πλύση για να διατηρήσετε φωτεινό και καθαρό το άσπρο χρώμα του παντελονιού σας. Προσοχή όμως, μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη στα λευκά τζιν καθώς με τον καιρό θα προκαλέσει κιτρινίλα.

Γυναικείο λευκό παντελόνι

Λευκό παντελόνι (36)
Λευκό παντελόνι (38)
Λευκό παντελόνι (35)
Λευκό παντελόνι (34)
Λευκό παντελόνι (39)
Λευκό παντελόνι (37)

Το λευκό παντελόνι είναι ένα πασπαρτού κομμάτι για τις γυναίκες, αφού μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με όλα τα χρώματα και να δημιουργήσει εντυπωσιακά ντυσίματα τόσο για το πρωί, όσο και για το βράδυ.

Συνδυάστε το άσπρο παντελόνι ή παντελόνα με αέρινες μπλούζες, πουκάμισα ή crop top και θα κλέψετε τις εντυπώσεις. Οι αποχρώσεις που ταιριάζουν με το λευκό είναι τόσο οι απαλές παστέλ και νουντ, όσο και τα πιο έντονα και neon χρώματα.

Εξίσου εντυπωσιακοί είναι και οι συνδυασμοί άσπρου μαύρου και λευκού με μπλε σκούρο. Ειδικά το μπλε με το λευκό μπορούν να δημιουργήσουν εντυπωσιακά navy ντυσίματα.

Λευκό παντελόνι καμπάνα

Λευκό παντελόνι (1)
Λευκό παντελόνι (2)
Λευκό παντελόνι (3)

Εφαρμοστό ή φαρδύ σε όλο το μπατζάκι, το παντελόνι καμπάνα δημιουργεί μια εντυπωσιακή εικόνα όταν το φοράμε. Υπάρχουν λευκά παντελόνια καμπάνα χαμηλοκάβαλα, αλλά και ψηλόμεσα. Βρείτε το ιδανικό για τον σωματότυπο σας και δημιουργήστε εντυπωσιακά ντυσίματα.

Με ένα άσπρο παντελόνι καμπάνα δημιουργούνται εντυπωσιακοί συνδυασμοί για τις πρωινές σας βόλτες, αλλά και για τις βραδινές ή επίσημες εξόδους σας.

► Δείτε πως να φορέσετε ένα παντελόνι καμπάνα, καθώς και μερικά στυλιστικά μυστικά

Λευκό ψηλόμεσο παντελόνι

Λευκό παντελόνι (9)
Λευκό παντελόνι (4)
Λευκό παντελόνι (5)
Λευκό παντελόνι (8)
Λευκό παντελόνι (7)
Λευκό παντελόνι (6)

Ένα ψηλόμεσο λευκό παντελόνι μπορεί να δημιουργήσει ένα εκπληκτικό επίσημο ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση, αλλά και όμορφα business look για το γραφείο ή τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Επιλέξτε το ιδανικό για την κάθε περίσταση και απογειώστε το με ένα ολόλευκο σύνολο ή φωτίζοντας το με ένα έντονο χρώμα.

Λευκό τζιν παντελόνι

Λευκό παντελόνι (11)
Λευκό παντελόνι (10)
Λευκό παντελόνι (14)
Λευκό παντελόνι (13)
Λευκό παντελόνι (15)
Λευκό παντελόνι (12)

Το άσπρο τζιν είναι ένα από τα πιο δημοφιλή γυναικεία παντελόνια. Φοριέται από το πρωί ως το βραδύ κάνοντας μια γυναίκα σαγηνευτική και εντυπωσιακή.

Για τις πρωινές σας βόλτες συνδυάστε το λευκό τζιν με απλά μπλουζάκια και σανδάλια, σαγιονάρες, εσπαντρίγιες ή sneakers. Για τις βραδινές σας όμως εξόδους υπάρχουν μοντέρνοι συνδυασμοί με άσπρο τζιν παντελόνι και πουκάμισα, crop top ή αέρινα μπλουζάκια, οι οποίοι ολοκληρώνονται ιδανικά με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες.

Λευκό παντελόνι με σκισίματα

Λευκό παντελόνι (18)
Λευκό παντελόνι (16)
Λευκό παντελόνι (21)
Λευκό παντελόνι (20)
Λευκό παντελόνι (19)
Λευκό παντελόνι (17)

Τα παντελόνια με σκισίματα στα γόνατα, αλλά και σε όλο το μήκος του ποδιού έχουν γίνει δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Αν μάλιστα μιλήσουμε για το λευκό παντελόνι με σκισίματα, τότε θα πρέπει να αναφέρουμε πως κατέχει μια από τις κορυφαίες θέσεις στις επιλογές των γυναικών.

Φοριέται τόσο το πρωί, όσο και το βραδύ και είναι άκρως εντυπωσιακό. Επιλέξτε το για να κάνετε ένα σπορ, casual, σπορ σικ ή βραδινό ντύσιμο συνδυάζοντας το με ένα όμορφο τοπ και τα ανάλογα παπούτσια.

Λευκό λινό παντελόνι

Λευκό παντελόνι (22)
Λευκό παντελόνι (23)
Λευκό παντελόνι (24)

Το λινό είναι ένα κατεξοχήν ανοιξιάτικο – καλοκαιρινό ύφασμα που το βλέπουμε συχνά σε παντελόνες και μάλιστα λευκές.

Μπορεί να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις, αρκεί να κάνετε τους σωστούς συνδυασμούς. Φορέστε το λευκό λινό παντελόνι σας τόσο το πρωί στις βόλτες, το γραφείο και κάθε δραστηριότητα σας, αλλά σε ένα εντυπωσιακό ντύσιμο για βάπτιση ή καλοκαιρινό γάμο.

Άσπρο παντελόνι με σχέδια

Λευκό παντελόνι (28)
Λευκό παντελόνι (26)
Λευκό παντελόνι (29)
Λευκό παντελόνι (25)
Λευκό παντελόνι (27)
Λευκό παντελόνι (30)

Πέρα από τα μονόχρωμα λευκά παντελόνια, υπάρχουν και τα διακοσμημένα με διάφορα μοτίβα. Στην κορυφή των επιλογών είναι τα ριγέ άσπρο μπλε ή ασπρόμαυρα παντελόνια, τα φλοράλ, αλλά και τα πουά.

Δημιουργήστε εντυπωσιακούς συνδυασμούς με ένα λευκό παντελόνι με σχέδια, επιλέγοντας ιδανικά κάτι μονόχρωμο από πάνω, σε άσπρο ή άλλο χρώμα.

Δείτε ακόμη: Οι πιο εντυπωσιακοί συνδυασμοί με παντελόνι ανάλογα με το χρώμα του.

Λευκό παντελόνι τον Χειμώνα

Λευκό παντελόνι (33)
Λευκό παντελόνι (32)
Λευκό παντελόνι (31)

Το λευκό, αν και είναι ένα ανοιχτόχρωμο παντελόνι που φοριέται κατεξοχήν την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, μπορεί κάλλιστα να φορεθεί τον Χειμώνα.

► Ανακαλύψτε 15 τρόπους για να φορέσετε λευκό το Χειμώνα

Υπέροχοι χειμωνιάτικοι συνδυασμοί με άσπρο παντελόνι είναι αυτοί με το ανοιχτό γκρι, το μαύρο, το μπλε αλλά και το κόκκινο. Από εκεί και πέρα μπορείτε επίσης να το φορέσετε με πράσινο, καφέ κλπ.

► Δείτε επίσης πως να φορέσετε το λευκό φόρεμα