55 παραλλαγές σε μπορντό νύχια με σχέδια για τέλειο μανικιούρ

Μπορντό νύχια (1)

Μια από τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις μανικιούρ που επιλέγουν οι γυναίκες είναι τα μπορντό νύχια. Πρόκειται για ένα σκούρο κόκκινο χρώμα που φοριέται κυρίως το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα, ωστόσο λόγω της ποικιλίας στις αποχρώσεις του, πολλές είναι και εκείνες που συνεχίζουν να το προτιμούν σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Βάφοντας τα νύχια μπορντό μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά σχέδια μανικιούρ, ιδανικά για κάθε περίσταση. Από τα απλά μονόχρωμα μέχρι τα διακοσμημένα με στρας, τα σχέδια στα νύχια με μπορντό βερνίκι έχουν αμέτρητες παραλλαγές.

Πέρα όμως από τα διακοσμητικά τρισδιάστατα στοιχεία που μπορείτε να προσθέσετε στα μπορντό νύχια σας, μπορείτε να κάνετε εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς. Το μπορντό είναι ένα χρώμα που ταιριάζει υπέροχα με το μαύρο, το χρυσό, το ασημί και το άσπρο. Πέρα όμως από αυτά τα μανό, εντυπωσιακό είναι και το αποτέλεσμα του συνδυασμού μπορντό με ροζ χρυσό ή απλό ροζ στα νύχια. Αρκετές γυναίκες επίσης συνδυάζουν το μπορντό βερνίκι με γκρι ανοιχτό ή μωβ.

Δείτε μια συλλογή από φωτογραφίες με σχέδια για νύχια μπορντό και βρείτε το ιδανικό για εσάς!

Μπορντό νύχια με σχέδια:

Μπορντό νύχια (11)

Μπορντό νύχια (14)

Μπορντό νύχια (4)

Μπορντό νύχια (9)

Μπορντό νύχια (5)

Μπορντό νύχια (15)

Δημιουργήστε εντυπωσιακά νύχια μπορντό με σχέδια και λευκό, ροζ ή nude βερνίκι. Βάψτε κάποια νύχια με το σκούρο κόκκινο-καφέ χρώμα και τα υπόλοιπά με την απαλή απόχρωση της αρεσκείας σας. Σχεδιάστε ένα όμορφο λευκό μπορντό half moon μανικιούρ ή ζωγραφίστε λουλούδια στην επιφάνεια των νυχιών, κάνοντας εντυπωσιακά floral nails.

Αν η ζωγραφική δεν είναι το δυνατό σας σημείο, μην ανησυχείτε. Υπάρχει και εναλλακτική λύση. Χρησιμοποιήστε αυτοκόλλητα νυχιών σε σχήματα λουλουδιών ή οποιουδήποτε μοτίβου επιθυμείτε.

Μπορντό νύχια (17)

Μπορντό νύχια (16)

Μπορντό νύχια (6)

Μπορντό νύχια (3)

Μπορντό νύχια (18)

Μπορντό νύχια (10)

Για πιο λαμπερά μπορντό μανικιούρ προσθέστε σχέδια με γκλίτερ βερνίκια σε αποχρώσεις ροζ, ροζ χρυσό, χρυσό, μαύρο ή ασημί. Με μια απλή κίνηση μπορείτε να μεταμορφώσετε πλήρως το απλό κατά τα άλλα σχέδιο για μπορντό νύχια.

► Ανακαλύψτε περισσότερα σχέδια για νύχια με γκλίτερ

Μπορντό νύχια (8)

Μπορντό νύχια (2)

Μπορντό νύχια (13)

Μπορντό νύχια (12)

Μπορντό νύχια (19)

Μπορντό νύχια (7)

Επίσης, μπορείτε να παίξετε με τις υφές του γυαλιστερού ή ματ φινιρίσματος και να δημιουργήσετε εντυπωσιακό negative space nails, νύχια δηλαδή που έχουν άβαφα σημεία. Ζωγραφίστε γεωμετρικά σχήματα και κάντε πανέμορφα νύχια μπορντό με σχέδια.

Νύχια μπορντό με στρας:

Μπορντό νύχια (20)

Μπορντό νύχια (27)

Μπορντό νύχια (22)

Μπορντό νύχια (62)

Μπορντό νύχια (58)

Μπορντό νύχια (57)

Ένας ακόμη απλός και εντυπωσιακός τρόπος για να απογειώσετε τα βαμμένα μπορντό νύχια σας είναι τα στρας. Πρόκειται για τα μικρά διαμαντάκια σε διάφορα μεγέθη, χρώματα, αλλά και σχέδια που κολλάμε με την βοήθεια διάφανου βερνικιού στην επιφάνεια του νυχιού και το κάνουν πιο λαμπερό.

Επιλέξτε λοιπόν τα στρας που σας αρέσουν και προσθέστε τα στο μανικιούρ σας με μπορντό μανό δημιουργώντας ότι σχήμα θέλετε. Μπορείτε να περιορίσετε το σχέδιο με στρας στο ένα νύχι ή να κάνετε ένα πιο διακριτικό στόλισμα σε περισσότερα δάχτυλα.

Μπορντό νύχια (24)

Μπορντό νύχια (26)

Μπορντό νύχια (25)

Μπορντό νύχια (23)

Μπορντό νύχια (28)

Μπορντό νύχια (21)

Αν θέλετε να κάνετε ακόμη πιο εντυπωσιακό το σχέδιο των νυχιών σας με μπορντό βερνίκι προσθέστε ένα ματ φινίρισμα ή ένα επιπλέον χρώμα στο μανικιούρ σας.

► Μερικές ακόμη εντυπωσιακές προτάσεις για νύχια με στρας σε διάφορες αποχρώσεις

Ματ μπορντό νύχια:

Μπορντό νύχια (37)

Μπορντό νύχια (35)

Μπορντό νύχια (36)

Μπορντό νύχια (34)

Μπορντό νύχια (33)

Μπορντό νύχια (32)

Για να ξεφύγετε λίγο από τα συνηθισμένα γυαλιστερά νύχια μπορντό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα top coat με ματ υφή και να το απογειώσετε.

Επιλέξτε λοιπόν να κάνετε νύχια μπορντό με σχέδια και να τελειώσετε το μανικιούρ με ένα ματ – θαμπό φινίρισμα. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

Μπορντό νύχια (31)

Μπορντό νύχια (30)

Μπορντό νύχια (29)

Νύχια μπορντό με χρυσό:

Μπορντό νύχια (44)

Μπορντό νύχια (43)

Μπορντό νύχια (42)

Μπορντό νύχια (41)

Μπορντό νύχια (40)

Μπορντό νύχια (39)

Όπως ήδη έχουμε αναφέρει, ο συνδυασμός μπορντό νυχιών με χρυσό βερνίκι, glitter ή μεταλλικά χρυσά διακοσμητικά στοιχεία είναι πολύ όμορφος.

Βάλτε λοιπόν την φαντασία σας να δημιουργήσει εντυπωσιακά σχέδια με μπορντό νύχια!

Χρησιμοποιήστε το χρυσό βερνίκι με γκλίτερ για να κάνετε ένα όμπρε σχέδιο ή να βάψετε πλήρως ένα – δυο νύχια. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε την τεχνική konad, γνωστή και ως στάμπα μανικιούρ, για να κάνετε εντυπωσιακά χρυσά σχέδια στα μπορντό νύχια σας με μια απλή κίνηση.

Μπορντό νύχια (38)

Μπορντό νύχια (49)

Μπορντό νύχια (48)

Μπορντό νύχια (47)

Μπορντό νύχια (46)

Μπορντό νύχια (59)

Μπορντό νύχια (60)

Μπορντό νύχια (64)

Μπορντό νύχια (56)

Νύχια μπορντό με μαύρο:

Μπορντό νύχια (52)

Μπορντό νύχια (50)

Μπορντό νύχια (53)

Μπορντό νύχια (55)

Μπορντό νύχια (61)

Μπορντό νύχια (51)

Ένας ακόμη εντυπωσιακός χρωματικός συνδυασμός στα νύχια είναι το μπορντό με το μαύρο. Χρησιμοποιήστε τα δυο αυτά χρώματα βερνικιών για να κάνετε όμπρε νύχια με γυαλιστερό ή ματ φινίρισμα. Εναλλακτικά, δημιουργήστε εντυπωσιακά μπορντό νύχια γαλλικό ή επιλέξτε μπορντό χρώμα στα νύχια με μαύρα σχέδια.

Τέλος, μπορείτε να δοκιμάσετε τον συνδυασμό μαύρου, χρυσού και μπορντό χρώματος στο μανικιούρ σας, κάνοντας σχέδια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.