Παστέλ νύχια: 40 εντυπωσιακά σχέδια μανικιούρ σε όμορφες αποχρώσεις

Παστέλ νύχια (1)

Οι παστέλ αποχρώσεις στα νύχια αποτελούν μια πολύ δημοφιλή επιλογή καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ιδιαίτερα όμως τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες, τα παστέλ βερνίκια νυχιών έχουν την τιμητική τους.

Βάψτε λοιπόν τα νύχια σας στους απαλούς παστέλ χρωματισμούς και δημιουργήστε τόσο μονόχρωμα, όσο και εντυπωσιακά σχέδια με παστέλ νύχια.

Πρόκειται για αποχρώσεις που έχουν έναν απαλό και γλυκό τόνο χρώματος και συνδυάζονται εύκολα με όλα τα ρούχα.

Δείτε μια συλλογή από φωτογραφίες με εντυπωσιακές προτάσεις για παστέλ νύχια.

Παστέλ αποχρώσεις στα νύχια:

Παστέλ νύχια (3)

Παστέλ νύχια (4)

Παστέλ νύχια (2)

Παστέλ νύχια (5)

Παστέλ νύχια (6)

Παστέλ νύχια (7)

Με κορυφαίο το ροζ παστέλ μανό, τα νύχια αποκτούν ένα όμορφο και απαλό χρωματισμό που συνδυάζεται υπέροχα με κάθε ντύσιμο. Άλλες αποχρώσεις στα βερνίκια για να δημιουργήσετε εκπληκτικά παστέλ μανικιούρ είναι το κίτρινο, το μωβ – λιλά, το γαλάζιο, το ροδακινί το φιστικί κλπ.

Δοκιμάστε λοιπόν να κάνετε παστέλ νύχια σε ένα χρώμα ή να συνδυάσετε διαφορετικές αποχρώσεις. Εναλλακτικά, βάψτε με διαφορετικούς τόνους του ίδιου χρώματος τα νύχια σας και κάντε ένα εντυπωσιακό παστέλ σχέδιο μανικιούρ.

Ροζ παστελ νύχια:

Παστέλ νύχια (8)

Παστέλ νύχια (9)

Παστέλ νύχια (11)

Παστέλ νύχια (13)

Παστέλ νύχια (10)

Παστέλ νύχια (12)

Τα ροζ παστέλ νύχια μπορούν να δημιουργηθούν με βερνίκια σε πολλούς διαφορετικούς τόνους χρώματος. Επιλέξτε τον ιδανικό και χρησιμοποιήστε τον για να βάψετε τα νύχια σας ροζ παστέλ και στη συνέχεια να κάνετε εκπληκτικά σχέδια στην επιφάνεια τους.

Ενδιαφέρουσα ιδέα αποτελεί και ο συνδυασμός δύο ή περισσοτέρων ροζ παστέλ αποχρώσεων σε ένα μονόχρωμο κατά τα άλλα μανικιούρ. Βάψτε τα νύχια σας εναλλάξ με διαφορετικό τόνο του ροζ παστέλ μανό και δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό και πανεύκολο σχέδιο μανικιούρ.

Εξίσου απλές και εύκολες επιλογές είναι οι γραμμές και τα πουά σχέδια. Αφού χρωματίσετε με το ροζ βερνίκι της αρεσκείας σας την επιφάνεια του νυχιού, σχεδιάστε βούλες ή γραμμές δημιουργώντας το αποτέλεσμα που σας αρέσει.

Μπορείτε επίσης να κάνετε ροζ νύχια σε παστέλ χρώματα δημιουργώντας ένα ombre nails εφέ με διαβάθμιση χρώματος.

► Δείτε περισσότερες ιδέες για εντυπωσιακά ροζ νύχια

Σχέδια στα παστέλ νύχια:

Χρησιμοποιήστε τα παστέλ χρώματα στα νύχια σας συνδυάζοντας τα μεταξύ τους ή με άλλους χρωματισμούς και δημιουργήστε εντυπωσιακά παστέλ ντεγκραντέ νύχια. Τέλοιοι συνδυασμοί χρωμάτων για τα ombre nails είναι το πράσινο με το κίτρινο και το πορτοκαλί ή το μωβ με το γαλάζιο και το ροζ.

Αν θέλετε να κάνετε ένα παστέλ μανικιούρ που αποπνέει θάλασσα και καλοκαίρι, δοκιμάστε να κάνετε ένα navy manicure. Νύχια βαμμένα σε παστέλ γαλάζιο ή ροζ χρώμα, συνδυασμένα με πουά και ριγέ σχέδια που ολοκληρώνονται με ζωγραφιστές άγκυρες, τιμόνια κλπ. Αν το χέρι σας δεν πιάνει για να κάνετε ναυτικά έργα τέχνης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα νυχιών.

► Μάθετε περισσότερα για τα αυτοκόλλητα νυχιών

Παστέλ νύχια (40)

Παστέλ νύχια (39)

Παστέλ νύχια (29)

Παστέλ νύχια (27)

Παστέλ νύχια (17)

Παστέλ νύχια (14)

Παστέλ νύχια (15)

Παστέλ νύχια (25)

Παστέλ νύχια (23)

Επίσης, υπέροχη ιδέα για παστέλ νύχια την Άνοιξη, αλλά και όλο το χρόνο αποτελεί το φλοράλ σχέδιο. Βάψτε τα νύχια με παστέλ χρώματα και ζωγραφίστε στην επιφάνεια τους μαργαρίτες, τριαντάφυλλα και όποιο άλλο άνθος σας εμπνέει.

► Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες για floral nails

Παστέλ νύχια (20)

Παστέλ νύχια (36)

Παστέλ νύχια (34)

Παστέλ νύχια (33)

Παστέλ νύχια (18)

Παστέλ νύχια (35)

Παστέλ νύχια (37)

Παστέλ νύχια (28)

Παστέλ νύχια (16)

Εξίσου εύκολα και εντυπωσιακά είναι τα color block nails, δηλαδή τα νύχια που συνδυάζουν διαφορετικά χρώματα σε ένα σχέδιο με χωρισμένα γεωμετρικά σχήματα. Χωρίστε την επιφάνεια του νυχιού σε τετράγωνα, ορθογώνια ή τριγωνικά σχήματα και χρωματίστε κάθε σχήμα με άλλο χρώμα. Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Παστέλ νύχια (32)

Παστέλ νύχια (31)

Παστέλ νύχια (30)

Παστέλ νύχια (26)

Παστέλ νύχια (38)

Παστέλ νύχια (24)

Παστέλ νύχια (22)

Παστέλ νύχια (21)

Παστέλ νύχια (19)

Εναλλακτικά, δημιουργήστε μια παραλλαγή του γαλλικού στα νύχια με παστέλ χρώματα ή κάντε τα λαμπερά και αστραφτερά μανικιούρ με στρας ή glitter.