Μαγιό για μεγάλο στήθος: Tips για ιδανική επιλογή & προτάσεις για το Καλοκαίρι 2020

Μαγιό για μεγάλο στήθος (24)

Η φύση σας έχει προικίσει με πλούσιο μπούστο; Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε για την εμφάνιση σας στην παραλία.

Στα καταστήματα θα βρείτε πολλά διαφορετικά σχέδια από μοντέρνα και νεανικά μαγιό για μεγάλο στήθος σε μπικίνι ή ολόσωμο.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να εντοπίσετε το ιδανικό για εσάς, λαμβάνοντας υπόψιν τα παρακάτω μυστικά και είναι βέβαιο πως θα κερδίσετε τις εντυπώσεις με το καλοκαιρινό σας λουκ σε κάθε επίσκεψη στην παραλία.

Προκειμένου να κάνετε την καλύτερη επιλογή, ρίξτε μια ματιά και στις κορυφαίες τάσεις στα μαγιό για το Καλοκαίρι 2020.

Μυστικά για την ιδανική επιλογή μαγιό για μεγάλο στήθος

1. Το No 1 στοιχείο που πρέπει να έχει ένα μαγιό για μια γυναίκα με μεγάλο στήθος είναι η πολύ καλή στήριξη. Προτιμήστε λοιπόν κάποιο μαγιό με μπανέλα, σε κόψιμο κλασσικού σουτιέν ή με τετράγωνο κόψιμο στο λαιμό.

Μαγιό για μεγάλο στήθος (21)

2. Αν πάρετε ένα μαγιό που να δένει στο λαιμό, προτιμήστε καλύτερα κάποιο με φαρδιά τιράντα.

3. Είναι προτιμότερο να επιλέγετε μονόχρωμα σουτιέν και σκούρα, συνδυάζοντας τα με ένα σλιπ με σχέδια ή σε έντονους χρωματισμούς για να τραβήξετε τα βλέμματα στο κάτω μέρος του σώματος σας, μακριά από το μεγάλο στήθος σας. Εκτός αν σας αρέσει να αναδεικνύετε το μπούστο σας ή αν έχετε μεγάλη περιφέρεια και δεν θέλετε να τονιστεί. Στην περίπτωση της μεγάλης περιφέρειας διαλέξτε κάποιο μπικίνι για μεγάλο στήθος που να είναι μονόχρωμο και σκούρο.

4. Αν αποφασίσετε να φορέσετε ολόσωμο, η ενδεδειγμένη επιλογή είναι και πάλι κάποιο με στήριξη στο στήθος. Ιδανικό κόψιμο στην λαιμόκοψη του ολόσωμου μαγιό για μια γυναίκα με μεγάλο στήθος είναι η κανονική ή ψηλή. Σε περίπτωση όμως που θέλετε κάτι πιο εντυπωσιακό, προτιμήστε μια λαιμόκοψη καρδιά ή ίσια.

Δείτε επίσης ποιο είναι το ιδανικό μαγιό για κάθε σωματότυπο.

Τι πρέπει να αποφύγετε σε ένα μαγιό αν έχετε μεγάλο στήθος

Μαγιό για μεγάλο στήθος (22)

1. Τα μαγιό σε κόψιμο τριγωνάκι δεν συνίστανται για μεγάλο στήθος, διότι δημιουργούν καμπύλες (κάτι που ήδη έχετε πλούσιο) και δεν προσφέρουν καλή στήριξη.

2. Είναι προτιμότερο να αποφύγετε τα μαγιό με διακοσμητικά στοιχεία όπως βολάν, κρόσσια κλπ στο σημείο του στήθους, διότι προσδίδουν έξτρα όγκο. Εκτός αν θέλετε να κάνετε το στήθος σας να δείχνει ακόμη μεγαλύτερο.

3. Τα μεγάλα και φωτεινά prints στο σημείο του στήθους προσθέτουν επίσης όγκο. Προτιμήστε καλύτερα κάτι μονόχρωμο ή με διακριτικό print.

4. Τα μαγιό που επιλέγετε δεν θα πρέπει να στερούνται στήριξης, για να μην φαίνεται πεσμένο το στήθος σας.

5. Το βαθύ ντεκολτέ σε ένα ολόσωμο μαγιό κρύβει κινδύνους. Τι σημαίνει αυτό; Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε «αποκαλύψεις» αν το στήθος σας είναι μεγάλο.

Προτάσεις με εντυπωσιακά μπικίνι ή ολόσωμα μαγιό για μεγάλο στήθος