Μπλε νύχια: Αποχρώσεις και εντυπωσιακά σχέδια μανικιούρ

Μπλε νύχια

Το μπλε στα χρώματα της θάλασσας, αλλά και στις υπόλοιπες αποχρώσεις του είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή για να βάψετε τα νύχια σας. Επιλέξτε τον τόνο του βερνικιού που σας αρέσει και δημιουργήστε εκπληκτικά σχέδια με μπλε νύχια.

Πρόκειται για ένα χρώμα που φοριέται πολύ από όλες τις γυναίκες κάθε ηλικίας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή κάνοντας εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς με άλλα χρώματα μανό, όπως νουντ αποχρώσεις και παστέλ χρώματα. Το μπλε στα νύχια ταιριάζει πολύ και με το λευκό, αλλά και με όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου ή του ροζ.

Ακολουθούν μερικές εντυπωσιακές προτάσεις για όμορφα μπλε νύχια που μπορείτε να δοκιμάσετε, ας δούμε όμως πρώτα μερικές αποχρώσεις του μπλε στα νύχια.

Αποχρώσεις στα μπλε νύχια:

Μπλε νύχια (49)

Ρίξτε μια ματιά στις διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε που μπορείτε να επιλέξτε για τα νύχια σας. Από το απαλό παστέλ γαλάζιο και το έντονο γαλαζοπράσινο μέχρι το μπλε ηλεκτρίκ, σκούρο navy και blue black, τα χρώματα στα βερνίκια για τα μπλε νύχια είναι αμέτρητα.

Μπλε νύχια (50)

Επιλέξτε μία ή περισσότερες αποχρώσεις και δημιουργήστε εντυπωσιακά μπλε μανικιούρ που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Σχέδια σε μπλε νύχια:

Μπλε νύχια (3)

Μπλε νύχια (2)

Μπλε νύχια (1)

Μπλε νύχια (12)

Μπλε νύχια (11)

Μπλε νύχια (10)

Μπλε νύχια (9)

Μπλε νύχια (8)

Μπλε νύχια (6)

Μπλε νύχια (7)

Μπλε νύχια (5)

Μπλε νύχια (4)

Αν σας αρέσει να δημιουργείτε εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια σας, τότε η συλλογή που θα δείτε παραπάνω θα σας δώσει υπέροχες προτάσεις για μπλε νύχια που καλύπτουν όλα τα γούστα.

Τα πιο δημοφιλή σχέδια στα μπλε νύχια είναι το ναυτικό – navy, που διαθέτει γραμμές, πουά και ζωγραφιστές άγκυρες ή τιμόνια καραβιού.

► Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες για νύχια με άγκυρες

Από εκεί και πέρα υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικές προτάσεις για εντυπωσιακά μπλε νύχια. Τα πουά, οι γραμμές και τα ombre nails είναι στις κορυφαίες επιλογές. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε εξίσου εντυπωσιακά floral nails με μπλε βερνίκια.

► Δείτε περισσότερα σχέδια για floral nails

Μπλε ηλεκτρίκ νύχια:

Μπλε νύχια (16)

Μπλε νύχια (14)

Μπλε νύχια (13)

Μπλε νύχια (18)

Μπλε νύχια (17)

Μπλε νύχια (15)

Το μπλε ηλεκτρίκ είναι ένα έντονο και φωτεινό μπλε χρώμα που βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών των γυναικών. Ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, το χρώμα αυτό αναδεικνύει την μαυρισμένη επιδερμίδα και δημιουργεί ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Βάψτε τα νύχια σας μονόχρωμα με ένα μπλε ηλεκτρίκ μανό και ολοκληρώστε το μανικιούρ σας με γυαλιστερό ή ματ top coat. Εναλλακτικά, δοκιμάστε μπλε νύχια στην απόχρωση του ηλεκτρίκ διακοσμημένα με στρας ή γκλίτερ, είτε σχεδιάστε οτιδήποτε σας αρέσει πάνω στην επιφάνεια τους.

Νύχια μπλε σκούρο:

Μπλε νύχια (19)

Μπλε νύχια (24)

Μπλε νύχια (23)

Μπλε νύχια (22)

Μπλε νύχια (21)

Μπλε νύχια (20)

Επιλέξτε μια από τις σκούρες αποχρώσεις του μπλε και δοκιμάστε ένα μονόχρωμο ή με σχέδια μπλε μανικιούρ.

Οι σκούρες αποχρώσεις κυμαίνονται από το κλασσικό μπλε – navy μέχρι το σκούρο μπλε που φτάνει σχεδόν στο μαύρο. Πρόκειται για τόνους του μπλε στα νύχια που συνήθως φοριούνται το Φθινόπωρο και το Χειμώνα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορείτε να τις επιλέξετε και για τον υπόλοιπο χρόνο.

Νύχια σε μπλε άσπρο:

Μπλε νύχια (25)

Μπλε νύχια (30)

Μπλε νύχια (29)

Μπλε νύχια (28)

Μπλε νύχια (27)

Μπλε νύχια (26)

Ένας από τους κλασσικούς συνδυασμούς χρωμάτων στα μπλε νύχια είναι με το λευκό. Η φωτεινότητα του άσπρου μπορεί να κάνει ακόμη και την πιο σκούρα απόχρωση του μπλε να δείχνει πιο ανοιχτόχρωμη και εντυπωσιακή.

Τα πιο αγαπημένα σχέδια στα μπλε νύχια με λευκό μανό είναι τα navy και τα ombre. Στην πρώτη περίπτωση, το λευκό με το μπλε βερνίκι δημιουργούν γραμμές ή σχέδια το ένα πάνω στο άλλο. Ενώ στην δεύτερη πρόταση, με τα όμπρε νύχια, υπάρχει μια διαβάθμιση χρώματος μεταξύ μπλε και άσπρου.

► Δείτε περισσότερα σχετικά με τα ombre νύχια, όπως την τεχνική δημιουργίας του και υπέροχες προτάσεις μανικιούρ

Μπλε νύχια με χρυσό:

Μπλε νύχια (31)

Μπλε νύχια (36)

Μπλε νύχια (35)

Μπλε νύχια (34)

Μπλε νύχια (33)

Μπλε νύχια (32)

Το μπλε με το χρυσό είναι δυο χρώματα που μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα και να δημιουργήσουν εντυπωσιακά σχέδια με μπλε νύχια.

Η πιο απλή εκδοχή είναι αυτή του μονόχρωμου μπλε μανικιούρ με ένα νύχι βαμμένο με χρυσή χρυσόσκονη.

Από εκεί και πέρα τα πουά και οι γραμμές αποτελούν υπέροχες ιδέες για εύκολα σχέδια σε μπλε νύχια με χρυσό.

Νύχια μπλε γαλλικό:

Μπλε νύχια (37)

Μπλε νύχια (42)

Μπλε νύχια (41)

Μπλε νύχια (40)

Μπλε νύχια (39)

Μπλε νύχια (38)

Μια όμορφη παραλλαγή του γαλλικού στα νύχια είναι και αυτή του χρωματιστού. Επιλέξτε λοιπόν μια μπλε απόχρωση για την βάση του νυχιού και σχεδιάστε την γραμμή του γαλλικού με ένα άλλο χρώμα, έναν άλλο τόνο του μπλε ή με βερνίκι από γκλίτερ. Μπορείτε επίσης να διατηρήσετε την βάση του νυχιού σε νουντ απόχρωση και να κάνετε μια μπλε γραμμή γαλλικού.

Εναλλακτικά μπορείτε να δοκιμάσετε μια παραλλαγή γαλλικού με τριγωνική και δίχρωμη γραμμή.

Ματ μπλε νύχια:

Μπλε νύχια (43)

Μπλε νύχια (48)

Μπλε νύχια (46)

Μπλε νύχια (45)

Μπλε νύχια (44)

Μπλε νύχια (47)

Αν θέλετε να απογειώσετε ένα μονόχρωμο ή με σχέδιο μπλε νύχι, μπορείτε απλά να του χαρίσετε ένα ματ φινίρισμα, χρησιμοποιώντας το ειδικό top coat. Το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό και πρωτότυπο σε όλες τις αποχρώσεις των μπλε νυχιών.

► Δείτε πως μπορείτε να κάνετε τα νύχια ματ με ατμό, χωρίς να έχετε matte top coat