50 σχέδια πεντικιούρ για τέλεια νύχια ποδιών το Καλοκαίρι

Σχέδια για νύχια ποδιών - Καλοκαίρι

Το Καλοκαίρι, τα ανοιχτά παπούτσια, όπως τα πέδιλα, τα σανδάλια και οι σαγιονάρες, έχουν την τιμητική τους! Είναι λοιπόν όμορφο να περιποιούμαστε και να βάφουμε τα νύχια των ποδιών μας. Όχι μόνο απογειώνουν την εμφάνιση μας, αλλά τονίζουν και την μαυρισμένη μας επιδερμίδα.

Πέρα λοιπόν από την φροντίδα στις σκασμένες φτέρνες, τα απλά μονόχρωμα πεντικιούρ ή τα εντυπωσιακά καλοκαιρινά σχέδια για νύχια ποδιών θα σας κάνουν εντυπωσιακή στην παραλία, τις διακοπές και όχι μόνο.

Πως να φροντίσετε τις σκασμένες φτέρνες

Πάρτε ιδέες από τις φωτογραφίες με τα εντυπωσιακά και εύκολα σχέδια για καλοκαιρινό πεντικιούρ που ακολουθούν.

Καλοκαιρινά σχέδια για νύχια ποδιών

Σχέδια για νύχια ποδιών - Καλοκαίρι (21)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Καλοκαίρι (16)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Καλοκαίρι (13)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Καλοκαίρι (19)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Καλοκαίρι (18)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Καλοκαίρι (1)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Καλοκαίρι (20)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Καλοκαίρι (9)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Καλοκαίρι (7)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Καλοκαίρι (8)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Καλοκαίρι (5)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Καλοκαίρι (17)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Καλοκαίρι (12)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Καλοκαίρι (3)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Καλοκαίρι (2)

Υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικά καλοκαιρινά σχέδια για νύχια ποδιών που μπορείτε να δοκιμάσετε. Από τα πουά νύχια και τις γραμμές, μέχρι τους φοίνικες και τους αστερίες, οι ιδέες για εντυπωσιακά πεντικιούρ το Καλοκαίρι είναι αμέτρητες και ταιριάζουν με την παιχνιδιάρικη διάθεση μας.

Δοκιμάστε να κάνετε φλοράλ νύχια, γεωμετρικά σχέδια ή ναυτικά νύχια ποδιών. Επίσης, μπορείτε να ζωγραφίσετε ένα καρό καλοκαιρινό σχέδιο νυχιών στο μεγάλο σας δάχτυλο.

Τέλος, ένα από τα πιο εύκολα καλοκαιρινά σχέδια για νύχια ποδιών είναι το διακοσμημένο με βερνίκι από γκλίτερ. Μπορείτε να το κάνετε ακόμη και μόνη σας, είναι πολύ απλό. Βάψτε αρχικά τα νύχια των ποδιών σας με το καλοκαιρινό χρώμα της αρεσκείας σας και στολίστε τα χρησιμοποιώντας ένα μανό με χρυσόσκονη σε παρόμοια ή διαφορετική απόχρωση. Χρησιμοποιώντας το μανό με glitter μπορείτε να βάψετε όλη την επιφάνεια του νυχιού ή μέρος αυτής.

► Δείτε μια συλλογή από φωτογραφίες με καλοκαιρινά νύχια για να συνδυάσετε το μανικιούρ με το πεντικιούρ σας

Σχέδια για νύχια ποδιών με στρας το Καλοκαίρι

Σχέδια για νύχια ποδιών - Καλοκαίρι (30)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Καλοκαίρι (27)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Καλοκαίρι (29)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Καλοκαίρι (24)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Καλοκαίρι (31)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Καλοκαίρι (36)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Καλοκαίρι (32)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Καλοκαίρι (26)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Καλοκαίρι (25)

Ακόμη κι αν δεν θέλετε να κάνετε καλοκαιρινά σχέδια για νύχια ποδιών, μπορείτε να επιλέξετε ένα μονόχρωμο πεντικιούρ διακοσμημένο με στρας σε όποιο χρώμα, σχήμα και μέγεθος επιθυμείτε.

Αφού λοιπόν επιλέξετε την απόχρωση βάσης που θέλετε να κάνετε, είτε το γαλλικό ή φλοράλ σχέδιο, απλά προσθέστε τα μικρά διαμαντάκια. Μπορείτε να τα κολλήσετε διάσπαρτα στην επιφάνεια ή να δημιουργήσετε καλοκαιρινά σχέδια πεντικιούρ φτιάχνοντας σχήματα από στρας.

Γαλλικό πεντικιούρ με σχέδια για το Καλοκαίρι

Σχέδια για νύχια ποδιών - Καλοκαίρι (43)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Καλοκαίρι (41)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Καλοκαίρι (51)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Καλοκαίρι (50)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Καλοκαίρι (46)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Καλοκαίρι (45)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Καλοκαίρι (40)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Καλοκαίρι (39)
Σχέδια για νύχια ποδιών - Καλοκαίρι (38)

Το γαλλικό πεντικιούρ είναι επίσης πολύ αγαπητό στις γυναίκες. Ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, οι παραλλαγές του με τα εντυπωσιακά έντονα ή παστέλ χρώματα αποτελούν κορυφαία επιλογή.

Εξίσου αγαπητό όμως είναι και το καλοκαιρινό ναυτικό σχέδιο πεντικιούρ. Νύχια ποδιών διακοσμημένα με σχέδια από άγκυρες, σχοινιά, γραμμές και τελείες μπορούν να σας κάνουν να λάμψετε στην παραλία και όχι μόνο.

Και βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε τα εντυπωσιακά φλοράλ σχέδια για καλοκαιρινά νύχια ποδιών που μπορούν να συνδυαστούν εκπληκτικά με ένα κλασσικό γαλλικό πεντικιούρ. Σχεδιάστε λοιπόν λουλούδια με λευκό ή χρωματιστό μανό πάνω στην επιφάνεια των νυχιών σας και απογειώστε το απλό κατά τα άλλα γαλλικό πεντικιούρ σας.

Ιδανικά χρώματα πεντικιούρ για Καλοκαίρι

Σχέδια για νύχια ποδιών - Καλοκαίρι (52)

Οι ροζ και φούξια αποχρώσεις στα νύχια των ποδιών είναι οι πιο δημοφιλείς κατά την διάρκεια του Καλοκαιριού. Διαθέτουν μια girly και παιχνιδιάρικη όψη, ενώ ταιριάζουν με όλα τα χρώματα. Αναδεικνύουν την μαυρισμένη σας επιδερμίδα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως καμβάς για υπέροχα σχέδια στα νύχια των ποδιών.

Σχέδια για νύχια ποδιών - Καλοκαίρι (53)

Οι αποχρώσεις του μπλε που θυμίζουν θάλασσα είναι εξίσου αγαπητές. Επιλέξτε έναν χρωματισμό ανάμεσα στο ανοιχτόχρωμο παστέλ γαλάζιο και το σκούρο μπλε της βαθιάς θάλασσας και βάψτε τα νύχια σας. Χρησιμοποιήστε επίσης τα συγκεκριμένα καλοκαιρινά χρώματα πεντικιούρ ως καμβά, προκειμένου να κάνετε εντυπωσιακά σχέδια για νύχια ποδιών το Καλοκαίρι.

Σχέδια για νύχια ποδιών - Καλοκαίρι (54)

Πέρα όμως από τις ροζ και τις μπλε αποχρώσεις, αγαπημένοι είναι και οι χρωματισμοί του κόκκινου, κοραλί, ροδακινί, κίτρινου και πράσινου. Εξίσου, ενδιαφέρουσες επιλογές στα χρώματα του καλοκαιρινού πεντικιούρ αποτελούν και οι παστέλ ή neon αποχρώσεις. Ειδικότερα οι νέον χρωματισμοί που διαθέτουν μια φωσφορίζουσα όψη μπορούν να ταιριάξουν απόλυτα με τα μαυρισμένα από τον ήλιο πόδια σας.

Σχετικό άρθρο: Τα top χρώματα πεντικιούρ για να βάψεις τα νύχια των ποδιών σου