35 στυλάτα βραδυνά φορέματα για γάμο, βάπτιση και άλλα events του 2020

Βραδυνά φορέματα 2020 (37)

Το φόρεμα αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές τόσο για μια βραδινή έξοδο, όσο και για πιο επίσημες εμφανίσεις ως καλεσμένη σε έναν γάμο, σε βάπτιση ή σε μια εκδήλωση.

Η επιλογή του τέλειου σχεδίου δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, όμως στα καταστήματα υπάρχουν αμέτρητες επιλογές σε βραδυνά φορέματα που καλύπτουν όλα τα γούστα και κολακεύουν κάθε σωματότυπο.

Τα σχέδια αυτά ποικίλουν σε μήκος, με τα μίντι και τα μάξι να κερδίζουν ίσως λίγο παραπάνω την προτίμηση των γυναικών. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα βρείτε εξίσου εντυπωσιακά κοντά βραδινά φορέματα.

Οι τιμές τους επίσης έχουν μια μεγάλη διακύμανση. Υπάρχουν φθηνά κομμάτια που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα εκθαμβωτικά ακριβά φορέματα των οίκων μόδας ή νυφικών. Ακόμη κι αν ψάχνετε για βραδινές τουαλέτες ιδανικές για μαμάδες, για τους κοντινούς συγγενείς της νύφης ή του γαμπρού, είτε για κουμπάρα, μπορείτε να βρείτε οικονομικές προτάσεις σε διάφορα καταστήματα.

Φτιαγμένα από υφάσματα όπως το σατέν, ο ταφτάς, το σιφόν και η δαντέλα, τα φορέματα για δεξίωση κάνουν το look κάθε γυναίκας εκθαμβωτικό. Υπάρχουν όμως και υπέροχα σχέδια φορεμάτων φτιαγμένα από τούλι.

Αρχαιοελληνικά, αέρινα, εφαρμοστά ή vintage είναι μόνο μερικά από τα στυλ στα φορέματα που μπορείτε να επιλέξετε. Υπάρχουν βέβαια και τα πιο κλασσικά σχέδια σε Α γραμμή, αλλά και τα ιδιαίτερα γοργονέ ή ασύμμετρα κομμάτια που ξεχωρίζουν.

Κι αν το απλό μονόχρωμο φουστάνι δεν σας γεμίζει, επιλέξτε ένα πιο λαμπερό βραδινό φόρεμα με στρας, πέτρες και άλλα διακοσμητικά στοιχεία. Εναλλακτικά, δοκιμάστε κάποιο με φλοράλ ή γενικότερα printed σχέδια.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε όλα τα παραπάνω στυλ υπάρχουν πολλά όμορφα βραδυνά φορέματα για εγκύους και για μεγάλα μεγέθη.

Ακολουθεί μια συλλογή με όμορφα βραδυνά φορέματα από την ASOS για το 2020, ιδανικά τόσο για μια απλή βραδινή έξοδο, όσο και για έναν γάμο ή μια βάπτιση.

Εντυπωσιακά βραδινά φορέματα για κάθε περίσταση

Για ένα ποτό, ένα πάρτι με φίλους ή και στις διακοπές δεν χρειάζεται να φορέσετε ένα εκθαμβωτικό βραδυνό φόρεμα στολισμένο με στρας, πέρλες και άλλα αστραφτερά στοιχεία. Υπάρχουν πολλά απλά σχέδια φουστανιών που μπορούν να σας κάνουν να λάμψετε χωρίς πολυτελείς λεπτομέρειες.

Τέτοια βραδινά φορέματα είναι ιδανικά και για έναν γάμο που είστε απλά καλεσμένη, είτε για ένα μυστήριο με πιο χαλαρό χαρακτήρα όπως σε ένα νησί ή μια παραλία.

Βραδινά φορέματα για παχουλές

Αναδείξτε τις πλούσιες καμπύλες σας με ένα εντυπωσιακό βραδινό φόρεμα σχεδιασμένο με βάση τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν. Πρόκειται για κομμάτια κομψά και στυλάτα σε μεγάλα μεγέθη που θα σας κάνουν να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε αυτό που θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τη σιλουέτα σας και θα τονίσει τα δυνατά σας σημεία.

Υπάρχουν άλλωστε υπέροχες προτάσεις σε όλα τα μήκη, ιδανικές για παχουλές και όμορφες γυναίκες.

Τουαλέτες για γάμο, βάπτιση και άλλες επίσημες εκδηλώσεις

Αν είστε κουμπάρα, μητέρα ή αδερφή της νύφης και του γαμπρού θα χρειαστείτε κάτι πιο λαμπερό για την περίσταση. Οι βραδινές τουαλέτες αποτελούν την τέλεια επιλογή. Πρόκειται για φορέματα συνήθως πολύ μακριά, στολισμένα με αστραφτερές λεπτομέρειες, αλλά και μονόχρωμα σχέδια που τραβούν την προσοχή.

Κι αν σκέφτεστε πως η τιμή τους είναι απαγορευτική, μάλλον κάνετε λάθος! Υπάρχουν εξίσου όμορφες φθηνές τουαλέτες που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτές που σχεδιάζουν οι διάσημοι οίκοι μόδας ή νυφικών.