30 όμορφα καλοκαιρινά γυναικεία σανδάλια για κάθε στυλ και περίσταση

Γυναικεία σανδάλια εσπαντρίγιες 2020 (32)

Το γυναικείο σανδάλι είναι ένα άκρως καλοκαιρινό είδος παπουτσιού που φοριέται όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις, ανάλογα πάντα με το ύφος του. Υπάρχουν σχέδια με boho σανδάλια, αλλά και πιο κομψά και πολυτελή, ιδανικά ακόμη και για γάμο / βάπτιση, τόσο ως καλεσμένη, όσο και ως νύφη.

Από τα χειροποίητα σανδάλια στολισμένα με χάντρες, πέτρες, στρας ή άλλα διακοσμητικά στοιχεία, όπως κρόσσια, πομ πομ κλπ μέχρι τα κλασσικά απλά δερμάτινα σχέδια, οι επιλογές είναι πολλές. Η μεγάλη ποικιλία τους καλύπτει όλα τα γούστα και τα καθιστά ιδανικά για κάθε ηλικία.

Στο Μοναστηράκι μάλιστα μπορείτε να βρείτε απλά αρχαιοελληνικά δερμάτινα σανδάλια για να τα φορέσετε σκέτα ή να στολίσετε μόνη σας. Βάλτε λοιπόν τη φαντασία σας να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό και μοναδικό σανδάλι διακοσμημένο με ότι σας αρέσει. Υλικά και αξεσουάρ για να κάνετε το δικό σας χειροποίητο σανδάλι θα βρείτε επίσης στην περιοχή.

Υπάρχουν δερμάτινα σανδαλάκια τύπου σαγιονάρας ή με χιαστί λουράκια, όπως και μοναδικά σχέδια με κορδόνια σε gladiator style ή με λουράκια που δένουν στον αστράγαλο. Όποιο στυλ κι αν επιλέξετε, μπορείτε να το στολίσετε και να το μεταμορφώσετε πλήρως.

Από εκεί και πέρα ένα σανδάλι μπορεί να είναι εντελώς φλατ, να έχει μικροσκοπικό τακούνι, είτε να είναι τύπου πλατφόρμας ή Flatform. Πρόκειται για ένα είδος παπουτσιού που είναι δροσερό, ανατομικό και άνετο στο περπάτημα, ιδανικό για να το φοράτε όλη μέρα.

Ανακαλύψτε μια μεγάλη γκάμα με ανατομικά, επώνυμα και φθηνά σανδάλια για το Καλοκαίρι του 2020 μέσα από τις προτάσεις που ακολουθούν.

Γυναικεία δερμάτινα σανδάλια

Boho σανδάλια με χάντρες και πέτρες

Αρχαιοελληνικά σανδάλια

Σανδάλια gladiator

Σανδάλια με στρας και πέρλες

Σανδάλια με κορδόνια

Νυφικά σανδάλια

Δείτε περισσότερα νυφικά παπούτσια.

Χειροποίητα σανδάλια

Σανδάλια εσπαντρίγιες

Ανακαλύψτε επίσης μερικά υπέροχα σχέδια για πέδιλα και πλατφόρμες.