Οι 22 κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019

Οι 22 κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019

Οι διάσημοι οίκοι μόδας «μίλησαν» μέσα από τις επιδείξεις τους και ήρθε η στιγμή να δούμε ποια είναι τα σχέδια που θα φορεθούν στις τσάντες το φετινό Φθινόπωρο / Χειμώνα. Σχέδια διαχρονικά, αλλά και μοντέρνα σε μια μεγάλη ποικιλία που καλύπτει όλα τα γούστα.

Ορισμένες τσάντες διαθέτουν κομψό και πολυτελή σχεδιασμό, ενώ άλλες είναι πιο παιχνιδιάρικες και ιδιαίτερες τόσο σε χρώματα, όσο και σε σχήματα. Τα μεγέθη τους έχουν επίσης μια μεγάλη γκάμα που κυμαίνεται από τις μικροσκοπικές τσάντες σε μέγεθος μικρού πορτοφολιού μέχρι τις τεράστιες τσάντες πλάτης, τύπου σακιδίου, αλλά και χειρός, που χωράνε μέσα τα πάντα.

Μάθετε λοιπόν ποιες είναι οι κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019 μέσα από τη λίστα με τα top fashion trends που ακολουθεί.

Μικροσκοπικές τσάντες κολιέ

Οι κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (1)

Οι τσάντες που κρεμιούνται από το λαιμό και έχουν μικροσκοπικό μέγεθος θα φορεθούν πολύ το φετινό Φθινόπωρο / Χειμώνα. Οι συγκεκριμένες τσάντες παρουσιάστηκαν σε στρογγυλά και ορθογώνια σχήματα, όπως και σε πιο ιδιαίτερα (πχ φάκελος).

Πρόκειται για ένα fashion trend που όχι μόνο θα προσθέσει στυλ στο καθημερινό ή βραδινό ντύσιμο, αλλά θα προστατεύσει όλα τα μικροσκοπικά, αλλά σημαντικά πράγματα σας. Βάλτε μέσα τα χρήματα, τις κάρτες και τα κλειδιά σας και δεν πρόκειται να τα χάσετε από τα μάτια σας.

Φορώντας μια μικροσκοπική τσάντα ως κολιέ, μπορείτε να κάνετε εντυπωσιακούς συνδυασμούς με ένα φαρδύ πουλόβερ ή ένα blanket scarf.

Ζώνη μέσης με τσάντα

Οι κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (2)

Μια ακόμη από τις πρακτικές κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019 είναι αυτές που φοριούνται σαν ζώνη. Είναι πολύ βολικές και δεν υπάρχει φόβος να τις ξεχάσετε πουθενά, αφού είναι δεμένες πάνω σας.

Ταιριάζουν υπέροχα με ένα casual chic ντύσιμο με τζιν παντελόνι και φαρδύ πουλόβερ, όσο και με πιο βραδινές εμφανίσεις. Προσθέτουν υπέροχο στυλ σε κάθε σύνολο και είναι πολύ χρήσιμες.

Οι διάσημοι οίκοι μόδας παρουσίασαν τις προτάσεις τους για τσάντες σε ζώνη μέσης, οι οποίες είχαν μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, prints και σχέδια. Ορισμένες ήταν μικροσκοπικές, ενώ άλλες ελαφρώς μεγαλύτερες. Τα σχέδια που έκλεψαν τις εντυπώσεις στις πασαρέλες ήταν τόσο τα μονόχρωμα, όσο και τα καρό μοτίβα.

Τσάντες με αλυσίδα

Οι κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (3)

Μια από τις κλασσικές τάσεις στις τσάντες, την οποία θα την δούμε να φοριέται κατά κόρον και αυτή τη σεζόν, είναι αυτές που έχουν λουρί αλυσίδας. Ασχέτως με το μέγεθος, το σχήμα, αλλά και το υλικό κατασκευής τους, οι τσάντες με αλυσίδα θα αποτελέσουν κορυφαία τάση για βραδινές εξόδους.

Οι διάσημοι οίκοι παρουσίασαν φέτος κυρίως τσάντες με ασημένια ή χρυσή αλυσίδα που φοριούνται χιαστί, είτε έχουν μικρή αλυσίδα και κρατιούνται στο χέρι.

Τσάντες με χρυσές λεπτομέρειες

Οι κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (4)

Το χρυσό αποτέλεσε επίσης μια από τις κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019, όπως το παρουσίασαν οι διάσημοι οίκοι μόδας. Πρόκειται για ένα μέταλλο που αποπνέει πολυτέλεια και κοσμεί τις τσάντες σε μεγάλο ή μικρό βαθμό.

Άλλα σχέδια τσάντας διαθέτουν μεγάλες χρυσές λεπτομέρειες, ενώ ορισμένα έχουν πιο διακριτικά χρυσά στοιχεία. Επιλέξτε λοιπόν μια κομψή ή πιο ιδιαίτερη τσάντα ανάλογα με το στυλ του ντυσίματος και το γούστο σας.

Τσάντες διακοσμημένες με γούνινα στοιχεία

Οι κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (5)

Η γούνα αποτελεί ένα ακόμη διακοσμητικό στοιχείο που θα δούμε στις φετινές φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες τσάντες. Προσφέρει ζεστασιά και ιδιαίτερο στυλ, κάτι που την κάνει ιδανική για την εποχή.

Ορισμένες τσάντες διαθέτουν μικρές ή μεγαλύτερες γούνινες λεπτομέρειες, ενώ άλλες είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένες από γούνα σε διάφορα χρώματα.

Η γούνα, η οποία μπορεί να είναι φουντωτή ή όχι, συνδυάζεται υπέροχα με το δέρμα (απλό ή κροκό), το βαμβάκι αλλά και το βελούδο. Αυτό βέβαια δεν αποκλείει να δούμε και φθινοπωρινές – χειμωνιάτικες τσάντες που συνδυάζουν τη γούνα με άλλα υλικά κατασκευής.

Φέτος, οι διάσημοι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν τη γούνα σε μια πιο ανάλαφρη – casual chic όψη, που ήταν λιγότερο αριστοκρατική.

Τσάντες με εμφανές λογότυπο φίρμας

Οι κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (6)

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος οι διάσημοι οίκοι μόδας δεν παρέλειψαν να δημιουργήσουν σχέδια σε τσάντες με εμφανή τα λογότυπα τους.

Κάποιοι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν παγιέτες και στρας για να τονίσουν το σήμα τους, ενώ άλλοι προτίμησαν τα έντονα και φωτεινά χρώματα για να κάνουν το λογότυπο τους να ξεχωρίσει. Βέβαια δεν έλειψαν και οι φίρμες που θέλησαν να προσθέσουν το σήμα τους στην τσάντα, αλλά με έναν πιο ουδέτερο και ανεπαίσθητο τρόπο.

Λαμπερές – με γκλίτερ τσάντες

Οι κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (7)

Αν πάλι σας αρέσουν τα πιο φανταχτερά αξεσουάρ αυτή είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019 που σας ταιριάζει απόλυτα.

Λαμπερές τσάντες σε μικρό ή μεγάλο μέγεθος, διακοσμημένες με γκλίτερ, στρας ή παγιέτες θα κάνουν τις βραδινές εμφανίσεις σας ξεχωριστές.

Tartan – Καρό τσάντες

Οι κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (8)

Το tartan – καρό δεν είναι απλά ένα μοτίβο ή ένα ύφασμα, αλλά τρόπος ζωής για ορισμένους ανθρώπους. Πρόκειται για ένα πολύ χαρακτηριστικό print που αποτυπώνεται κατεξοχήν σε μάλλινο ύφασμα, αλλά όχι μόνο, το οποίο είναι πολύ ζεστό και ιδανικό για τη σεζόν. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην αποτελέσει κορυφαία τάση και στις τσάντες του Φθινοπώρου / Χειμώνα.

Φέτος λοιπόν το μοτίβο αυτό θα κοσμεί όλων των ειδών και μεγεθών τσάντες, από τις μικροσκοπικές τύπου κολιέ και ζώνης μέχρι τις κυκλικές και τεράστιες τσάντες. Οι αποχρώσεις που θα έχει το καρό αυτό σχέδιο είναι ποικίλες και καλύπτουν όλα τα γούστα.

Κροκό τσάντες

Οι κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (9)

Πέρα από τις κλασσικές δερμάτινες τσάντες, οι κροκό θα είναι ένα από το top fashion trends. Το δέρμα κροκόδειλου και αλιγάτορα, που μπορεί να είναι τεχνητό και να διαθέτει πολλές αποχρώσεις, θα αποτελέσει βασικό υλικό κατασκευής για πολλές τσάντες σε διάφορα μεγέθη και σχέδια.

Το ιδιαίτερο αυτό δέρμα αποτελεί μια υπέροχη ιδέα για να απογειώσετε κάθε σας εμφάνιση και να την κάνετε ξεχωριστή.

Τσάντες από μαλακό δέρμα που διπλώνουν

Οι κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (10)

Αν και σε γενικές γραμμές το δέρμα διατηρεί το σχήμα του, οι κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019 παρουσίασαν σχέδια κατασκευασμένα από μαλακό δέρμα που διπλώνει.

Το μαλακό αυτό δέρμα θα το δούμε τόσο σε τεράστιες τσάντες όλων των ειδών, όσο και σε μικρότερες. Ορισμένες διαθέτουν πτυχές, άλλες διπλώνουν για να κλείσουν και κάποιες μπορούν να κρατηθούν τόσο διπλωμένες, όσο και ανοιχτές. Μάλιστα, τα συγκεκριμένα σχέδια είναι μοντέρνα και διαθέτουν μια μινιμαλιστική πολυτέλεια.

Τσάντες με δερμάτινα λουριά

Οι κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (11)

Στις κορυφαίες τσάντες για τη σεζόν δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τα σχέδια με μεγάλα δερμάτινα λουριά. Τα διακοσμητικά αυτά στοιχεία προσθέτουν κίνηση και διάσταση στην τσάντα, ενώ είναι και λειτουργικά. Χρησιμοποιήστε τα για να την κρεμάσετε στον ώμο ή χιαστί.

Μικροσκοπικές τσάντες σε μέγεθος μικρού πορτοφολιού

Οι κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (12)

Αν σας αρέσουν τα μικροσκοπικά πράγματα ή απλά θέλετε μια τσάντα που να προσθέτει στυλ στο ντύσιμο σας, ακόμη κι αν δεν χωράει σχεδόν τίποτα, τότε το fashion trend αυτό είναι ιδανικό για εσάς.

Τσάντες μικροσκοπικές στο μέγεθος πορτοφολιού σε όλα τα σχήματα και χρώματα θα φορεθούν πολύ αυτό το Φθινόπωρο / Χειμώνα. Οι τσάντες αυτές έρχονται να αντισταθμίσουν την τάση των τεράστιων τσαντών που θα φορεθεί εξίσου φέτος και να φορεθούν τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ.

Τεράστιες τσάντες

Οι κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (13)

Αφού στις κορυφαίες τάσεις της μόδας για τη σεζόν είδαμε τα oversized ρούχα να είναι must, δεν θα μπορούσε να μην ισχύει το ίδιο και με τις τσάντες.

Επιλέξτε λοιπόν να φορέσετε τεράστιες τσάντες που χωράνε μέσα τα πάντα και δημιουργήστε εντυπωσιακές εμφανίσεις. Προσοχή όμως, μην τις παραφορτώσετε γιατί έτσι ενδέχεται να προκαλέσετε άλλα προβλήματα λόγω του μεγάλου βάρους.

Στη συγκεκριμένη τάση θα δούμε τσάντες από βελούδο, δέρμα, αλλά και διάφορα ακόμη υφάσματα σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

Μεγάλα σακίδια

Οι κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (14)

Από τις τεράστιες τσάντες που παρουσίασαν οι διάσημοι οίκοι μόδας, θα μπορούσε κανείς να πει πως ξεχώρισαν τα μεγάλα σακίδια πλάτης.

Σακίδια δερμάτινα, υφασμάτινα, γούνινα ή κατασκευασμένα από άλλα υλικά που αποτελούν φέτος τάση, θα φορεθούν πολύ στις καθημερινές σας βόλτες, στα ψώνια, το σχολείο ή το γραφείο.

Πολλαπλές τσάντες

Οι κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (15)

Η τάση με τις πολλαπλές τσάντες συνεχίζει να κυριαρχεί και αυτή τη σεζόν. Πρόκειται για τσάντες που συνοδεύονται από μικρότερες κρεμασμένες στο πλάι. Αν λοιπόν μια τσάντα δεν σας αρκεί για να μεταφέρετε όσα θέλετε, τότε δοκιμάστε αυτό το ξεχωριστό trend.

Τσάντες σε σχήμα αντικέ μπιζουτιέρας

Οι κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (16)

Για τις γυναίκες που λατρεύουν το ρετρό στυλ και τους αρέσει να κρατάνε ιδιαίτερες τσάντες, η τάση αυτή είναι ιδανική. Πρόκειται για τσάντες με vintage αέρα και ρομαντικό – πολυτελές ύφος που θυμίζουν μπιζιουτιέρες μιας άλλης εποχής. Είναι τσάντες τύπου Box, αλλά και πιο στρογγυλεμένες με σκληρό περίβλημα. Συνήθως είναι διακοσμημένες με κεντήματα, πετράδια και άλλα ξεχωριστά διακοσμητικά στοιχεία που τις κάνουν μοναδικές.

Κυκλικά τσαντάκια – τσάντες

Οι κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (17)

Οι τσάντες σε κυκλικά σχήματα παραμένουν και αυτή την σεζόν στην κορυφή των επιλογών. Φτιαγμένες από διάφορα υλικά κατασκευής αποπνέουν τον αέρα της εποχής των ’60s.

Ορισμένες είναι απλές, ενώ άλλες είναι στολισμένες με ποικίλα διακοσμητικά στοιχεία όπως παγιέτες, στρας, κρόσσια κλπ.

Τσάντες σε σχήμα πυραμίδας

Οι κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (18)

Μια ακόμη από τις κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019 είναι αυτές που έχουν το σχήμα πυραμίδας. Πρόκειται για ένα γεωμετρικό σχήμα με εντυπωσιακή συμμετρία και απλότητα που όμως μπορεί να κάνει μια γυναικεία τσάντα να φαίνεται εκπληκτική.

Το τριγωνικό τους σχήμα διαθέτει έντονες γωνίες και αποπνέει πολυτέλεια και μυστικότητα. Είναι πολύ κομψές, αλλά και ευρύχωρες. Επομένως, είναι ιδανικές για να μεταφέρετε τα απαραίτητα για εσάς καθημερινά αντικείμενα.

Σκληρές τσάντες σε σχήμα κουτιού

Οι κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (19)

Οι σκληρές τσάντες τύπου κουτιού – box παραμένουν στην κορυφή και αυτή την εποχή. Μπορεί το γεγονός πως είναι ανθεκτικές και προστατεύουν το περιεχόμενο τους λόγω του σκληρού τους περιβλήματος να είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα, ωστόσο πολλές φορές το δύσκαμπτο αυτό σχήμα εμποδίζει την αποθήκευση κάποιων αντικειμένων.

Στα φετινά fashion trends που παρουσίασαν οι διάσημοι οίκοι είδαμε box τσάντες σε σχήμα ορθογωνίου και τετραγώνου.

Τσάντες πουγκιά – Bucket bags

Οι κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (20)

Ένα ακόμη από τα δημοφιλή και πολυαγαπημένα σχέδια τσάντας που θα φορεθεί κατά κόρον και αυτό το Φθινόπωρο / Χειμώνα είναι η τσάντα πουγκί. Η ποικιλία τόσο σε σχήματα, μεγέθη και υλικά κατασκευής είναι πολύ μεγάλη και καλύπτει όλα τα γούστα.

Πέρα όμως από τα παραδοσιακά πουγκιά τσάντες, οι διάσημοι σχεδιαστές παρουσίασαν και τα σκληρά πουγκιά που δεν είναι εύκαμπτα, αλλά είναι εξίσου εντυπωσιακά.

Ιδιαίτερα τσαντάκια μέσης τύπου μπανάνα

Οι κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (21)

Όπως τα τσαντάκια μέσης σε ζώνη, έτσι και τα τύπου μπανάνα θα αποτελέσουν μια από τις κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019. Πρόκειται για τα δημοφιλή τσαντάκια μέσης που φορούσαμε όταν ήμασταν παιδιά και βγαίναμε έξω για να παίξουμε. Τα συγκεκριμένα τσαντάκια πλέον δεν φοριούνται όμως μόνο στην μέση. Αν θέλετε μπορείτε να τα κρεμάσετε και στον ώμο ή να τα φορέσετε χιαστί.

Κορυφαία χρώματα στις τσάντες

Οι κορυφαίες τάσεις στις τσάντες για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (22)

Αποχρώσεις του ροζ: Τα ροζ χρώματα έκαναν αισθητή την παρουσία τους στις πασαρέλες των διάσημων οίκων μόδας για την εποχή. Πρόκειται για ένα άκρως θηλυκό και αγαπημένο χρώμα που κυμαίνεται από το ανοιχτόχρωμο nude ή παλ ροζ μέχρι το έντονο φούξια.

Καμένο πορτοκαλί: Πρόκειται για μια ιδιαίτερη απόχρωση του πορτοκαλί με σκούρο τόνο που πλησιάζει στο κεραμιδί, η οποία θα φορεθεί πολύ αυτή τη σεζόν.

Σκούρο πράσινο: Ένα χρώμα που επίσης είδαμε κατά κόρον στις πασαρέλες είναι το βαθύ πράσινο χρώμα. Πρόκειται για μια απόχρωση που συνδυάζεται υπέροχα με γκρι, καστανούς και καμηλό τόνους, δημιουργώντας κομψά σύνολα.

Ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του μπλε – Γαλάζιο: Το μπλε κυριάρχησε πολύ στις τσάντες για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019. Είδαμε σκούρες navy αποχρώσεις, μπλε ηλεκτρίκ, αλλά και ανοιχτόχρωμους γαλάζιους τόνους να αποτελούν το βασικό χρώμα για όλα τα είδη τσάντας της σεζόν.

Μουσταρδί: Αν ψάχνετε για μια πιο ιδιαίτερη και ξεχωριστή απόχρωση σε τσάντα, δοκιμάστε μία μουσταρδί. Αποτελεί μια από τις κορυφαίες φθινοπωρινές / χειμερινές τάσεις στις τσάντες που θα τη δούμε να κυκλοφορεί πολύ στο δρόμο. Η απόχρωση αυτή ταιριάζει όμορφα με ουδέτερους και θερμούς τόνους, όπως είναι το πράσινο και το καφέ.