Εκπληκτικά χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω για μακριά μαλλιά και όχι μόνο

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (62)

Τα χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω αποτελούν μια υπέροχη πρόταση για να πιάσετε τα μαλλιά σας σε κάθε περίσταση. Αντί λοιπόν να τα αφήνετε λιτά και η φράντζα να καλύπτει το πρόσωπο σας, δοκιμάστε να κάνετε ένα εντυπωσιακό πιάσιμο.

Οι επιλογές είναι αμέτρητες με τον συνδυασμό ανάλαφρης μπούκλας και πλεξούδας να κατέχει κορυφαία θέση στη λίστα. Βέβαια δεν υπάρχει μόνο αυτό το πιάσιμο μαλλιών. Μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ πιο απλά και καθημερινά χτενίσματα με ατημέλητα μαλλιά πιασμένα ψηλά ή με κότσους.

Ακολουθεί μια συλλογή με φωτογραφίες από χτενίσματα μαλλιών μισά πάνω μισά κάτω για κάθε μήκος και στυλ. Ρίξτε μια ματιά και πάρτε ιδέες για εκθαμβωτικές καθημερινές ή επίσημες εμφανίσεις.

Χτενίσματα για μακριά μαλλιά μισά πάνω μισά κάτω

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (20)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (14)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (17)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (21)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (18)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (19)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (15)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (16)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (22)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (23)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (24)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (25)

Υπάρχουν πολλές ωραίες ιδέες με χτενίσματα για μακριά μαλλιά μισά πάνω μισά κάτω. Από το απλό ή twisted πιάσιμο των μαλλιών ψηλά μέχρι το χαλαρό μάζεμα σε μορφή κότσου σε συνδυασμό με ανάλαφρες μπούκλες, οι επιλογές είναι αρκετές.

Εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα χτενίσματα με τα μισά μαλλιά μαζεμένα σε μορφή αλογοουράς, η οποία είναι τυλιγμένη με μια τούφα σε όλο το μήκος της.

Από εκεί και πέρα μπορείτε να παίξετε με τα μακριά μαλλιά σας δημιουργώντας ένα πιάσιμο σε σχήμα λουλουδιού, καρδιάς ή κέλτικου κόμπου.

Τέλος, μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε κάνοντας χτενίσματα μισά μισά με πλεξούδες κάθε λογής.

► Μάθετε ακόμη μερικούς τρόπους για να χτενίσετε τα μακριά μαλλιά σας.

Χτενίσματα για μεσαία μαλλιά μισά πάνω μισά κάτω

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (7)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (10)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (12)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (13)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (8)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (9)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (11)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (6)

Τα μεσαία μαλλιά τύπου μακρύ καρέ δίνουν την δυνατότητα να αυτοσχεδιάσετε και να δημιουργήσετε εντυπωσιακά καθημερινά ή βραδινά χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω.

Ένα από τα πιο απλά χτενίσματα με μισά πιασμένα μαλλιά, ιδανικό για το σχολείο, τις χαλαρές βόλτες και τα ψώνια, είναι το topknot. Απλά κάντε τα μισά μαλλιά πιασμένα πάνω έναν κότσο και είστε έτοιμη.

Από εκεί και πέρα, μια πιο κομψή και κατάλληλη τόσο για το γραφείο, όσο και για τις βραδινές σας εμφανίσεις επιλογή με τα μισά μαλλιά πιασμένα ψηλά μπορεί να γίνει με ένα twist στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Αν μάλιστα κάνετε και ανάλαφρες μπούκλες, τότε το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό. Αν θέλετε μπορείτε να απογειώσετε ακόμη περισσότερο το χτένισμα σας στριφογυρίζοντας σε όλο το μήκος τους τις δυο τούφες των πιασμένων πίσω μαλλιών σας.

Ακόμη πιο εντυπωσιακά είναι τα μισά μισά χτενίσματα με πιάσιμο πλεξούδας. Πιάστε λοιπόν με όποια μορφή πλεξίματος θέλετε τα μισά μαλλιά και δέστε τα στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Πρόκειται για ένα από τα όμορφα χτενίσματα για ίσια μαλλιά κάτω, αλλά και για σπαστά ή με μπούκλες.

Υπάρχουν πολλά ακόμη βραδυνά χτενίσματα με μισά πιασμένα μαλλιά μέχρι τον ώμο που μπορείτε να δοκιμάστε. Βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει και να δημιουργήσει.

► Ανακαλύψτε μερικά ακόμη εντυπωσιακά χτενίσματα για μεσαία μαλλιά μέχρι τον ώμο.

Χτενίσματα για κοντά μαλλιά μισά πάνω μισά κάτω

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (5)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (2)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (3)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (4)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (1)

Αν έχετε επιλέξει ένα κοντό καρέ κούρεμα, τότε ένα χτένισμα μισά πάνω μισά κάτω είναι μια πολύ καλή ιδέα για πιασμένα μαλλιά.

Η πιο απλή εκδοχή είναι αυτή του topknot με έναν επιμελώς ατημέλητο κότσο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα πιάσιμο των μισών μαλλιών ψηλά με ένα λαστιχάκι και στο τελευταίο στρίψιμο να κρατήσετε τα μαλλιά διπλωμένα. Πρόκειται για ένα απλό και εύκολο χτένισμα ιδανικό για χαλαρές εμφανίσεις. Εναλλακτικά μπορείτε να δοκιμάσετε τα πιο ατημέλητα πιασμένα μαλλιά με ανάλαφρες μπούκλες και beach waves.

► Δείτε περισσότερα εύκολα χτενίσματα για κάθε μήκος μαλλιών.

Σε περίπτωση που ψάχνετε για κάτι πιο εντυπωσιακό, μπορείτε να συνδυάσετε το μισό μισό πιάσιμο των μαλλιών σας με πλεξούδες. Αφήστε λοιπόν τα κοντά μαλλιά ίσια ή κάντε ανάλαφρες μπούκλες και μαζέψτε τα πίσω με τη βοήθεια πλεξούδας.

Επίσης, τα χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω αποτελούν μια πολύ όμορφη πρόταση για νυφικά χτενίσματα σε κοντά μαλλιά.

Ατημέλητα πιασμένα μαλλιά μισά πάνω μισά κάτω

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (26)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (27)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (28)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (29)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (30)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (31)

Οι τάσεις της μόδας στα μαλλιά προστάζουν το ατημέλητο hairstyling. Τα φυσικά σπαστά ή σγουρά μαλλιά, καθώς και οι ατημέλητες μπούκλες είναι must για την εποχή. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν την χαλαρή διάθεση που επικρατεί στη μόδα και δημιουργήστε ατημέλητα πιασμένα μαλλιά μισά μισά.

Τα topknot, οι ψηλές αλογοουρές με τα μισά μαλλιά πιασμένα, αλλά και οι χαλαρές πλεξούδες είναι μόνο μερικές από τις εύκολες και μοντέρνες προτάσεις για μισά μισά χτενίσματα.

Χτενίσματα με πλεξούδες μισά πάνω μισά κάτω

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (40)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (33)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (36)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (38)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (32)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (34)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (37)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (35)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (39)

Δοκιμάστε να κάνετε εντυπωσιακά χτενίσματα με τα μισά μαλλιά μαζεμένα πάνω σε πλεξούδα. Οι επιλογές είναι πολλές, ενώ καλύπτουν όλα τα γούστα και όλες τις περιστάσεις.

Ιδιαίτερο πιάσιμο μαλλιών μισά μισά αποτελεί ο χαλαρός κότσος σε ίσια μαλλιά με μια πλεξούδα να κρέμεται στο πλάι. Αυτό το νεανικό και μοντέρνο χτένισμα είναι κατάλληλο για το σχολείο, αλλά και τις χαλαρές σας εμφανίσεις. Μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με ένα ροκ ντύσιμο με δερμάτινο μπουφάν και να σας κάνει εκθαμβωτική.

Μια ακόμη εύκολη και απλή ιδέα για χτένισμα με τα μισά μαλλιά πάνω είναι το πιάσιμο με δυο πλάγιες πλεξούδες ψαροκόκαλο, ολλανδικές ή κλασσικές.

Αν όμως θέλετε κάτι πιο εντυπωσιακό και ιδιαίτερο μπορείτε να κάνετε ένα χτένισμα μισά μισά με μια περίτεχνη και ξεχωριστή πλεξούδα στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Τέλος, υπάρχει και η επιλογή του Topdo. Της δημιουργίας, δηλαδή, μιας πλεξούδας στο επάνω μέρος του κεφαλιού που μαζεύει τα μισά μαλλιά ψηλά, αφήνοντας τα υπόλοιπα να πέφτουν κάτω σε ανάλαφρες μπούκλες. Το χτένισμα αυτό μπορεί να συνδυαστεί εξίσου με σπαστά ή ίσια μαλλιά.

► Δείτε περισσότερες προτάσεις από χτενίσματα με πλεξούδες.

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω με μπούκλες

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (41)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (42)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (43)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (44)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (45)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (46)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (47)

Οι μπούκλες αποτελούν μια πολύ ωραία ιδέα για να δώσετε όγκο και στυλ σε ένα χτένισμα. Μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με τα μισά μαλλιά μαζεμένα πάνω με πλεξούδα, είτε με ένα απλό ή twisted πιάσιμο πίσω.

Έχοντας λοιπόν ως βάση τα κατσαρά μαλλιά στο μέγεθος της μπούκλας που προτιμάτε, μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά καθημερινά, βραδινά, αλλά και νυφικά χτενίσματα με μπούκλες και τα μισά μαλλιά πιασμένα.

► Βρείτε περισσότερες προτάσεις για χτενίσματα με μπούκλες.

Χτενίσματα για γάμο μισά πάνω μισά κάτω

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (48)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (49)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (50)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (51)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (52)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (53)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (54)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (55)

Μπορεί οι κότσοι και οι αλογοουρές να είναι πιο δημοφιλείς επιλογές για χτενίσματα γάμου, ωστόσο και το πιάσιμο των μαλλιών μισά πάνω μισά κάτω μπορεί εξίσου να κάνει εκθαμβωτική την εμφάνιση σας.

Χτενίσματα με μπούκλες και πλεξούδες ή απλά με όγκο μπορούν να ολοκληρώσουν ένα ντύσιμο ως καλεσμένη σε γάμο / βάπτιση με τον καλύτερο τρόπο.

Οι εκδοχές που μπορείτε να κάνετε είναι πολλές, από απλά αλλά εντυπωσιακά μέχρι ορισμένα με περίτεχνο πιάσιμο μαλλιών.

► Ανακαλύψτε περισσότερα χτενίσματα για γάμο.

Νυφικά χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (56)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (57)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (58)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (59)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (60)

Χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω (61)

Μια από τις βασικές κατηγορίες χτενισμάτων για νύφες που θέλουν να ξεχωρίζουν την ιδιαίτερη αυτή στιγμή της ζωής τους είναι και τα πιασμένα μαλλιά μισά μισά.

Ανάλαφρες μπούκλες και μαλλιά μαζεμένα με απλό, στριφογυριστό ή πλεκτό τρόπο στο πίσω μέρος του κεφαλιού μπορούν να κάνουν την εμφάνιση σας εκθαμβωτική. Επιλέξτε λοιπόν το νυφικό χτένισμα που σας αρέσει με μισά πάνω μισά κάτω μαλλιά και ολοκληρώστε το με αξεσουάρ ή λουλούδια. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα άκρως ρομαντικό πιάσιμο, ιδανικό για την ημέρα αυτή.

► Ακόμη περισσότερες ιδέες για νυφικά χτενίσματα.