Ξανθό όμπρε στα μαλλιά μέσα από 25 εντυπωσιακές προτάσεις

Ξανθό όμπρε στα μαλλιά (28)

Η τεχνική του όμπρε στα μαλλιά είναι πολύ διαδεδομένη τα τελευταία χρόνια, καθώς αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να διατηρήσει έναν καλοκαιρινό αέρα στο κούρεμα της ή απλά να δώσει περισσότερο φως στο πρόσωπο της.

Το συγκεκριμένο look δημιουργείται βάφοντας τα μαλλιά από την μέση και κάτω με άλλο χρώμα από αυτό που είναι η ρίζα. Αν μάλιστα οι αποχρώσεις που χρησιμοποιηθούν δεν δημιουργούν μεγάλη αντίθεση μεταξύ τους, όπως συμβαίνει με το μαύρο ή το κόκκινο και το ξανθό, τότε το αποτέλεσμα μπορεί να φαίνεται ως μια φυσική διχρωμία στα μαλλιά.

Μπορεί ο πιο δημοφιλής συνδυασμός για όμπρε να είναι το καστανό με το ξανθό, ωστόσο υπάρχουν πολλές ακόμη εντυπωσιακές επιλογές που μπορείτε να δοκιμάσετε, όπως αυτές που θα δούμε στη συνέχεια.

Πρόκειται για όμορφες ιδέες με ξανθό όμπρε σε ξανθά, καστανά, κόκκινα ή μαύρα μαλλιά που καλύπτουν όλα τα γούστα. Εσείς ποιο θα τολμούσατε; Ρίξτε μια ματιά στη λίστα που ακολουθεί.

Ξανθό όμπρε σε ξανθά μαλλιά

Ξανθό όμπρε στα μαλλιά (9)

Ο πιο εύκολος τρόπος για να κάνετε ένα εντυπωσιακό ξανθό όμπρε είναι στα ξανθά μαλλιά. Οι δυο αποχρώσεις αναμειγνύονται με όμορφο τρόπο και το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό.

Πλατινέ όμπρε

Ξανθό όμπρε στα μαλλιά (17)

Η επιλογή του πλατινέ όμπρε σε ξανθά μαλλιά οδηγεί σε μια ήπια και απαλή φωτεινότητα. Σε περίπτωση όμως που συνδυαστεί με σκούρα καστανά μαλλιά, η αντίθεση που δημιουργείται είναι πολύ πιο έντονη.

Από σκούρο ξανθό σε πιο ξανθό όμπρε

Ξανθό όμπρε στα μαλλιά (13)

Αν το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας είτε η βαμμένη βάση σας είναι μια σκούρα ξανθιά ή καστανόξανθη απόχρωση, τότε οι ανοιχτόχρωμες ξανθιές – πλατινέ άκρες μπορούν να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό φυσικό όμπρε εφέ.

Ξανθό όμπρε σε σκούρα ξανθιά βάση

Ξανθό όμπρε στα μαλλιά (5)

Στην περίπτωση αυτή έχει δημιουργηθεί ένα όμπρε βάψιμο με ανοιχτόχρωμη ξανθιά βαφή σε μια ξανθή βάση. Το ιδιαίτερο όμως του χρώματος αυτού είναι οι ανοιχτόχρωμες ξανθιές τούφες που πλαισιώνουν και φωτίζουν το πρόσωπο.

Bronde Ombre

Ξανθό όμπρε στα μαλλιά (20)

Πρόκειται για μια υπέροχη ανάμειξη καστανόξανθου με ξανθό όμπρε, ιδανικό για όσες γυναίκες έχουν μαλλιά που ανοίγουν από μόνα τους στις άκρες, αλλά και για όσες θέλουν να πετύχουν αυτό το εφέ.

Μελί ξανθό όμπρε σε καστανόξανθα μαλλιά

Ξανθό όμπρε στα μαλλιά (21)

Αν η φυσική απόχρωση των μαλλιών σας ή η βάση τους είναι καστανόξανθη, μπορείτε να προσθέσετε το εφέ του όμπρε στα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας ένα μελί ξανθό χρώμα. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και έχει τον αέρα του καλοκαιριού.

Sunny Blonde Ombre

Ξανθό όμπρε στα μαλλιά (16)

Αν ψάχνετε για μια ανανέωση στο χρώμα των μαλλιών σας ή απλά θέλετε να τα ανοίξετε για το καλοκαίρι, αυτό το ξανθό όμπρε σε καστανά μαλλιά είναι ιδανικό για εσάς. Θα σας βοηθήσει να φωτίσετε το χρώμα, δημιουργώντας μια πιο νεανική εμφάνιση χωρίς όμως να αποκλίνετε πολύ από την ασφάλεια της σκούρας ρίζας σας.

Bronde – Καστανόξανθα μαλλιά με ξανθό όμπρε

Ξανθό όμπρε στα μαλλιά (1)

Το bronde είναι ο ιδανικός συνδυασμός ξανθού με καστανό που αποδίδει ένα φυσικό χρώμα σαν αυτό που χαρίζει το άγγιγμα του ήλιου στα μαλλιά. Όταν μάλιστα συνδυαστεί με άκρες σε όμπρε ξανθό χρώμα, τότε το αποτέλεσμα είναι αξιοζήλευτο.

Εναλλακτικά, δείτε εντυπωσιακές προτάσεις για μπαλαγιάζ ανάλογα με το χρώμα μαλλιών.

Ανοιχτά καστανά μαλλιά με θερμές αποχρώσεις ξανθού όμπρε

Ξανθό όμπρε στα μαλλιά (2)

Μια ακόμη εντυπωσιακή επιλογή για να ανανεώσετε το χρώμα των μαλλιών σας είναι αυτός ο υπέροχος όμπρε συνδυασμός ανοιχτής καστανής βάσης με ξανθές άκρες. Πρόκειται για ένα ξανθό όμπρε στα μαλλιά που θα σας μαγέψει, ειδικά αν το συνδυάσετε με εντυπωσιακές ανάλαφρες μπούκλες.

Όμπρε ξανθό σε ανοιχτά καστανά μαλλιά

Ξανθό όμπρε στα μαλλιά (15)

Πρόκειται για την πιο δημοφιλή επιλογή αποχρώσεων σε αυτή την τεχνική βαψίματος μαλλιών. Ο συνδυασμός αυτός επιτρέπει στις γυναίκες με σχετικά σκούρα μαλλιά να τα φωτίσουν χωρίς να χρειαστεί να τα ξανοίξουν πολύ και να πρέπει να αντιμετωπίσουν την συνεχή συντήρηση που απαιτεί μια ενιαία βαφή μαλλιών που αποκαλύπτει την διαφορετικού χρώματος ρίζα. Επιπλέον, δημιουργεί ένα πιο ζεστό και φωτεινό αποτέλεσμα για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

Λαμπερό καστανό στα μαλλιά με όμπρε χρυσό

Ξανθό όμπρε στα μαλλιά (4)

Το golden ombre όπως αλλιώς αποκαλείται είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη επιλογή για να δώσετε λάμψη και φως στα καστανά μαλλιά σας. Ξεκινάει με μια καστανή βάση και καταλήγει σε ανοιχτό ξανθό χρώμα μέσα από μια ενδιάμεση απόχρωση του καραμελέ. Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε!

Όμπρε ξανθό μελί σε καστανά ανοιχτά μαλλιά μέχρι τον ώμο

Ξανθό όμπρε στα μαλλιά (10)

Πρόκειται για μια επιλογή βαφής μαλλιών που είναι ιδανική για τις γυναίκες που προσπαθούν να μακρύνουν τα μαλλιά τους. Η επιλογή του ξανθού μελί για τις άκρες των μαλλιών αναμειγνύεται υπέροχα με τα καστανόξανθα – ανοιχτά καστανά μαλλιά βάσης και το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό.

Απαλό ξανθό όμπρε σε καστανά μαλλιά

Ξανθό όμπρε στα μαλλιά (3)

Η απόχρωση αυτή στα καστανά μαλλιά είναι ένας κλασσικός και διαχρονικός συνδυασμός. Το ανοιχτόχρωμο και απαλό ξανθό δίνει ζωντάνια και φως στις άκρες της καστανής βάσης, δημιουργώντας ένα κομψό και εντυπωσιακό βάψιμο μαλλιών. Αξίζει να το δοκιμάσετε!

Champagne Ombre

Ξανθό όμπρε στα μαλλιά (6)

Το sombre, στην ουσία το soft ombre, είναι η αναβαθμισμένη εκδοχή του όμπρε με μια πιο ήπια διαβάθμιση του χρώματος. Στην περίπτωση αυτή η σκούρα καστανή ρίζα μετατρέπεται σιγά σιγά σε μια ανοιχτή ξανθιά βαφή μαλλιών που αναμειγνύεται σαν ανταύγειες με την βάση.

Δείτε ακόμη: Εκπληκτικές προτάσεις για ανταύγειες σε καστανά μαλλιά.

Γωνιώδες ξανθό όμπρε σε καστανόξανθα μαλλιά

Ξανθό όμπρε στα μαλλιά (11)

Το ανοιχτόχρωμο ή καστανόξανθο χρώμα βάσης συνδυάζεται υπέροχα με ένα σκούρο ξανθό όμπρε στις άκρες. Το χρώμα αυτό είναι αρκετά δημοφιλές και κλασσικό, αν όμως επιλέξετε να κάνετε το ombre style σε γωνιακή – V μορφή, τότε τα μαλλιά σας θα έχουν βαφτεί με πολύ πιο δημιουργικό τρόπο.

Glamorous Bronde Ombre

Ξανθό όμπρε στα μαλλιά (8)

Ο συνδυασμός καστανής βάσης μαλλιών με ξανθό όμπρε στις άκρες δεν είναι ένας και μόνο. Υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικές αποχρώσεις βαφής που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργηθεί το συγκεκριμένο εφέ. Για παράδειγμα, ένας ψυχρός σαμπανιζέ τόνος είναι ιδανικός για μια σταρένια ή σκούρα επιδερμίδα. Ωστόσο, ένα ξανθό όμπρε σαν αυτό δεν συνίσταται για κοντά μαλλιά, διότι το μικρό τους μήκος δεν δίνει τη δυνατότητα να ξετυλιχτεί αυτή η όμορφη διαβάθμιση χρώματος.

Strawberry Blonde Ombre μαλλιά

Ξανθό όμπρε στα μαλλιά (7)

Μια ιδιαίτερη και πολύ όμορφη ιδέα για ξανθό όμπρε στα μαλλιά είναι αυτό που συνδυάζει μια Strawberry Blonde βάση με ανοιχτόχρωμες ξανθές άκρες. Η ελαφριά αντίθεση των χρωμάτων θα σας κατακτήσει!

Ombre στα χρώματα του ηλιοβασιλέματος

Ξανθό όμπρε στα μαλλιά (18)

Μιμούμενη τα όμορφα χρώματα του ηλιοβασιλέματος, ξεκινήστε βάφοντας με έντονο κόκκινο τις ρίζες και καταλήξτε σε ένα γλυκό strawberry blonde στις άκρες. Η βαφή αυτή θα σας ενθουσιάσει αν σας αρέσουν οι ιδιαίτερες αποχρώσεις μαλλιών.

Όμπρε εμπνευσμένο από την φωτιά

Ξανθό όμπρε στα μαλλιά (14)

Συνδυάζοντας τις αποχρώσεις της φλόγας της φωτιάς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα όμορφο όμπρε στα μαλλιά σας με ξανθό τελείωμα. Κάνοντας λοιπόν κόκκινες ρίζες, ξανθές άκρες και σβήνοντας την διαφορά στο χρώμα με ένα ενδιάμεσο πορτοκαλί μπορείτε να πετύχετε ένα φλογερό βάψιμο μαλλιών.

Όμπρε ουράνιο τόξο από burgundy μέχρι ξανθό

Ξανθό όμπρε στα μαλλιά (12)

Μια ιδιαίτερη, αλλά εξίσου εντυπωσιακή επιλογή για όμπρε ξανθό είναι ο συνδυασμός του με μπορντό χρώμα βάσης. Δοκιμάστε λοιπόν να ξεκινήσετε βάφοντας τις ρίζες με ένα μπορντό χρώμα μαλλιών και να καταλήξετε σε ένα ξανθό, με ενδιάμεση απόχρωση το μανταρινί. Το αποτέλεσμα θα είναι αυτό το εντυπωσιακό χρώμα που θυμίζει ουράνιο τόξο.

Όμπρε μαλλιά με κόκκινο του κρασιού στις ρίζες και χρυσό ξανθό στις άκρες

Ξανθό όμπρε στα μαλλιά (19)

Μια κομψή επιλογή για να δώσετε φως στα κόκκινα μαλλιά σας είναι ο συνδυασμός τους με χρυσό ξανθό. Τα δυο χρώματα αναμειγνύονται αρμονικά και δίνουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα με ανοιχτές ξανθές άκρες. Μια δοκιμή θα σας πείσει.

Όμπρε με τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος σε μακριά μαλλιά

Ξανθό όμπρε στα μαλλιά (22)

Αν τα μαλλιά σας είναι πιο μακριά, τότε θα πρέπει να ξεκινήσετε από ένα πιο βαθύ κόκκινο – μπορντό χρώμα τύπου mahogany ή burgundy και να καταλήξετε σε ένα χρυσό, περνώντας από το κόκκινο και το strawberry blonde. Το look αυτό είναι το απόλυτο χρωματιστό όμπρε.

Ξανθό όμπρε σε σκούρα καστανά μαλλιά

Ξανθό όμπρε στα μαλλιά (23)

Ποιος είπε πως ακόμη κι αν η βάση σας είναι σκούρα καστανή, σχεδόν μαύρη δεν μπορείτε να κάνετε ένα εντυπωσιακό ξανθό όμπρε στα μαλλιά σας; Η αντίθεση που δημιουργείται είναι υπέροχη! Ειδικά αν προσθέσετε και μερικές ξανθές τούφες να πλαισιώνουν το πρόσωπο, τότε σίγουρα θα λάμψετε.

Μαύρα μαλλιά με όμπρε πλατινέ ξανθό

Ξανθό όμπρε στα μαλλιά (24)

Συνδυάστε τις δυο ακραίες σχετικά αποχρώσεις για να δημιουργήσετε ένα εκθαμβωτικό όμπρε σε μαύρα μαλλιά με ξανθές πλατινέ άκρες.

Σκούρο ξανθό όμπρε σε κοντά μαύρα μαλλιά

Ξανθό όμπρε στα μαλλιά (27)

Ακόμη κι αν τα μαλλιά σας είναι κοντά κουρεμένα, για παράδειγμα καρέ, το όμπρε με ξανθές άκρες και σκούρες μαύρες ρίζες είναι εντυπωσιακό. Η αντίθεση που δημιουργούν τα δυο χρώματα μπορούν να κάνουν την εμφάνιση σας εκθαμβωτική.