Παλτό 2018 – 2019: Τι θα φορεθεί στα πανωφόρια τον φετινό Χειμώνα

Παλτό 2019 (17)

Ένα από τα απαραίτητα κομμάτια για το φθινοπωρινό / χειμωνιάτικο ντύσιμο μας είναι το πανωφόρι ή παλτό. Δεν ολοκληρώνει μόνο το σύνολο προσθέτοντας στυλ, αλλά προσφέρει και ζεστασιά που είναι απαραίτητη για την χειμερινή περίοδο.

Ποια είναι όμως τα σχέδια, τα στυλ και τα prints που θα φορεθούν στα πανωφόρια και τα παλτό 2019; Τα all time classic μεσάτα παλτό, τα δερμάτινα μπουφάν, αλλά και οι καμπαρντίνες είναι must για την εποχή! Αισθητή όμως θα κάνουν την παρουσία τους και τα oversized ή ανδρικού τύπου παλτό, καθώς και τα animal print με κορυφαία τα λεοπάρ.

Κάντε κλικ εδώ αν ψάχνετε τις φετινές τάσεις στα παλτό και πανωφόρια Χειμώνας 2020 – 2021.

Ανακαλύψτε τα πάντα σχετικά με αυτά, αλλά και τις υπόλοιπες τάσεις στα παλτό καθώς και το πως μπορείτε να τα φορέσετε δημιουργώντας κομψές, σπορ και στυλάτες εμφανίσεις.

Φαρδιά – oversized παλτό θα φορεθούν πολύ τον Χειμώνα 2019

Παλτό 2019 (1)

Το oversized look αποτελεί μια από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας για την σεζόν τόσο στα πανωφόρια, όσο και στα ρούχα. Επομένως, τα φαρδιά παλτό είναι μια πολύ μοντέρνα επιλογή που μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με κάθε κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας. Μάλιστα είναι τα κατεξοχήν πανωφόρια που χρησιμοποιούνται για την δημιουργία του layering trend που θα δούμε και στη συνέχεια.

Φορέστε τα με το boyfriend ή skinny τζιν σας και ένα μπλουζάκι είτε με ένα λευκό πουκάμισο και δημιουργήστε εντυπωσιακά casual chic ντυσίματα για τις καθημερινές σας εμφανίσεις. Ολοκληρώνοντας το συγκεκριμένο σύνολο με sneakers το look είναι πιο σπορ, ενώ με ψηλοτάκουνες γόβες γίνεται αυτομάτως πιο κομψό.

Από εκεί και πέρα, το φαρδύ παλτό μπορεί να φορεθεί εξίσου όμορφα και με φόρμα ή κολάν, για ακόμη πιο σπορ ντυσίματα. Αν από την άλλη συνδυαστεί με φόρεμα ή φούστα γίνεται πιο θηλυκό και σαγηνευτικό.

Layering με πανωφόρια (ντύσιμο με επίπεδα)

Παλτό 2019 (2)

Ένα ακόμη fashion trend που θα δούμε πολύ στους δρόμους το 2019 είναι το ντύσιμο με layering από παλτό και πανωφόρια. Τι σημαίνει όμως αυτό; Πρόκειται για τον συνδυασμό περισσότερων από ένα πανωφόρια που δημιουργούν ένα μοδάτο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Γιατί λοιπόν να πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε 2 παλτό ή μπουφάν όταν μπορείτε να τα φορέσετε μαζί;

Μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για συνδυασμό είναι το σακάκι ή το δερμάτινο μπουφάν μέσα από ένα oversized παλτό. Εξίσου όμως διαδεδομένο είναι και το ντύσιμο με γιλέκο ή μπουφάν μέσα από παλτό.

Πανωφόρια με τετράγωνες βάτες

Παλτό 2019 (3)

Μια ιδιαίτερη στυλιστική επιλογή στα παλτό 2019 είναι τα σχέδια με έντονες τετράγωνες βάτες. Η λεπτομέρεια αυτή θα κάνει αισθητή παρουσία τόσο στα μακριά πανωφόρια, όσο και στα ημίπαλτο της εποχής.

Αν λοιπόν ψάχνετε μια εμφάνιση σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε, τότε τα παλτό ή τα πανωφόρια του συγκεκριμένου στυλ είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Παλτό ανδρικού τύπου

Παλτό 2019 (4)

Πέρα από τα φαρδιά πανωφόρια, φέτος το Φθινόπωρο / Χειμώνα θα φορεθούν αρκετά και τα ανδρικού τύπου παλτό. Πρόκειται για σχέδια που έχουν ίσια φαρδιά γραμμή, μακρύ μήκος και μεγάλους ώμους. Στερούνται από διακοσμητικά στοιχεία που προσθέτουν θηλυκότητα και είναι ιδανικά για πιο casual ντυσίματα.

Κάπες

Παλτό 2019 (5)

Οι κάπες έχουν επιστρέψει για τα καλά στη μόδα τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για ένα κομψό και ιδιαίτερο τύπο πανωφοριού που δεν έχει μανίκια, αλλά ολοκληρώνει με εντυπωσιακό τρόπο το ντύσιμο σας όλες τις ώρες της ημέρας. Μπορεί να φορεθεί με κάθε ρούχο και να δείχνει εξίσου όμορφο.

Μάλιστα οι κάπες έχουν μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, οπότε δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε την ιδανική για εσάς.

Πανωφόρια με μανίκια τύπου κάπας

Παλτό 2019 (6)

Αν η κάπα δεν είναι του γούστου σας, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα ημίπαλτο με μανίκια που θυμίζουν κάπα. Αυτό το ξεχωριστό σχέδιο στα παλτό 2019 διαθέτει την κομψότητα και την ιδιαιτερότητα της κάπας, αλλά και την άνεση ενός κλασσικού πανωφοριού.

Τα χέρια ξεπροβάλλουν μέσα από σκισίματα των μανικιών δημιουργώντας το εφέ της κάπας.

Πανωφόρια τύπου blanket ή πόντσο κάπες

Παλτό 2019 (7)

Υπέροχη πρόταση για να ολοκληρώσετε ένα φθινοπωρινό / χειμωνιάτικο ντύσιμο είναι και τα πανωφόρια τύπου blanket ή πόντσο. Πέφτουν ριχτά στους ώμους και καλύπτουν το επάνω μέρος του σώματος, προστατεύοντας το από το κρύο. Τα σχέδια του έχουν μεγάλη ποικιλία και κυμαίνονται από μονόχρωμα μέχρι printed.

Δερμάτινο μπουφάν μηχανής ή τύπου καμπαρντίνα

Παλτό 2019 (8)

Ένα κορυφαίο σε προτιμήσεις πανωφόρι γι’ αυτή την εποχή είναι και το δερμάτινο μπουφάν μηχανής, γνωστό και ως biker jacket. Το αγαπημένο αυτό κοντό μπουφάν είναι ιδανικό για να δημιουργήσετε εντυπωσιακά ροκ ντυσίματα, συνδυάζοντας το ακόμη και με φορέματα. Με το μαύρο χρώμα να είναι στην κορυφή των επιλογών, αλλά και την μεγάλη γκάμα αποχρώσεων που θα βρείτε στα καταστήματα, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν υπέροχο συνδυασμό για κάθε περίσταση.

Εξίσου μοδάτη επιλογή παλτό για το 2019 είναι όμως και οι δερμάτινες καπαρντίνες. Πρόκειται για κομμάτια της γκαρνταρόμπας φτιαγμένα από φυσικό ή τεχνητό δέρμα σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που μπορούν να απογειώσουν την εμφάνιση μιας γυναίκας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας.

Ρίξτε επίσης μια ματιά σε 70 εντυπωσιακά γυναικεία μπουφάν για το 2020 – 2021 και δείτε με τι συνδυάζεται ο κάθε τύπος.

Δερμάτινα πανωφόρια με εσωτερική επένδυση γούνας

Παλτό 2019 (9)

Μια πολύ όμορφη και ζεστή επιλογή για τις καθημερινές σας εμφανίσεις είναι και το δερμάτινο μπουφάν με επένδυση γούνας τύπου προβάτου. Το συγκεκριμένο είδος στα πανωφόρια μπορεί να είναι φτιαγμένο τόσο από φυσικό σκληρό δέρμα ή καστόρι, όσο και από οικολογικά υλικά.

Οι διάσημες εταιρείες ρούχων προσφέρουν πολλές διαφορετικές παραλλαγές του συγκεκριμένου παλτό.

Καρό πανωφόρια

Παλτό 2019 (10)

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά print της σεζόν είναι το καρό. Με σχήματα τύπου tartan, σκοτσέζικου καρό ή πτι καρό, τα πανωφόρια αυτά μπορούν να μεταμορφώσουν πλήρως την εμφάνιση σας και να χαρίσουν υπέροχο στυλ στο ντύσιμο σας.

Οι πιο δημοφιλείς χρωματικοί συνδυασμοί στα καρό ημίπαλτο ή παλτό 2019 είναι το γκρι με το μαύρο και το μαύρο με το κόκκινο. Εξίσου όμως αγαπητές είναι και οι πιο έντονες αποχρώσεις.

Ανακαλύψτε επίσης τέλειους συνδυασμούς ρούχων με καρό πουκάμισο, παντελόνι ή φούστα.

Πανωφόρια με λάμψη

Παλτό 2019 (11)

Αν σας αρέσουν οι λαμπερές εμφανίσεις, τότε τα παλτό ή μπουφάν με μεταλλικές αποχρώσεις είναι ιδανικά για εσάς. Πρόκειται για ένα πανωφόρι που από μόνο του είναι εντυπωσιακό και έντονο, γι’ αυτό συνίσταται να συνδυάζεται με πιο ήπια χρωματικά ντυσίματα.

Το ασημί και τα holographic χρώματα είναι οι πιο βασικές επιλογές για να ακολουθήσετε το συγκεκριμένο fashion trend. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά ακόμη διαφορετικά μεταλλικά χρώματα που είναι εξίσου όμορφα.

Animal print – Λεοπάρ παλτό και μπουφάν

Παλτό 2019 (12)

Όπως το καρό, έτσι και τα animal print είναι φέτος στα μοτίβα που θα φορεθούν κατά κόρον σε όλους τους τομείς της μόδας. Επομένως, δεν γινόταν να μην κάνουν αισθητή την παρουσία τους και στα πανωφόρια – παλτό 2019.

Σχέδια ζεβρέ, τιγρέ, φιδιού και κυρίως λεοπάρ θα κοσμήσουν τόσο τα bomber jacket, όσο και τα παλτό της εποχής. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο και πολύ εντυπωσιακό πανωφόρι που μπορεί να προσθέσει μια ιδιαίτερη νότα ακόμη και στο πιο απλό σύνολο.

Δείτε πως μπορείτε να φορέσετε λεοπάρ και να δείχνετε εκπληκτική.

Tweed παλτό και σακάκια

Παλτό 2019 (13)

Η ιδιαίτερη αυτή μάλλινη πλέξη που έκανε πάταγο την δεκαετία του ’80 με κορυφαίο tweed ρούχο το σακάκι του οίκου Chanel, έχει εδραιωθεί στις κορυφαίες τάσεις της μόδας τα τελευταία χρόνια, επηρεάζοντας και τα πανωφόρια.

Σακάκια, ημίπαλτο, αλλά και μακριά παλτό τουίντ θα φορεθούν πολύ και αυτό το Φθινόπωρο / Χειμώνα. Τα συγκεκριμένα πανωφόρια κυκλοφορούν σε ποικιλία χρωμάτων και προσθέτουν ζεστασιά, αλλά και κομψό στυλ στο ντύσιμο κάθε γυναίκας.

Τολμήστε λοιπόν να φορέσετε ένα tweed πανωφόρι τόσο στις επίσημες εμφανίσεις σας με παντελόνι ή φόρεμα, όσο και στην καθημερινότητα σας με ένα απλό τζιν παντελόνι.

Καμπαρντίνα

Παλτό 2019 (14)

Ένα από τα πλέον διαχρονικά πανωφόρια που αποπνέει κομψότητα και είναι ιδανικό για τις λιγότερο κρύες ημέρες του χρόνου, είναι η καμπαρντίνα. Το μυστηριώδες αυτό ημίπαλτο ή παλτό μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με όλα τα ρούχα σας και να δημιουργήσει εκπληκτικά ντυσίματα για κάθε ώρα και στιγμή.

Μπορεί το χαρακτηριστικό της χρώμα να είναι το νουντ μπεζ, ωστόσο μπορείτε να βρείτε καμπαρντίνες σε όλες τις αποχρώσεις. Μάλιστα υπάρχουν και printed σχέδια τύπου καρό ή animal print που είναι μια εξαιρετικά trendy επιλογή για τη σεζόν.

Αν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την καπαρντίνα σας και για να δημιουργήσετε εντυπωσιακά σύνολα με layering.

Γούνα σε παλτό ή μπουφάν

Παλτό 2019 (15)

Η πολυτελής όψη της γούνας δεν θα κοσμήσει μόνο τα ρούχα και τα παπούτσια του φετινού Χειμώνα, αλλά και τα πανωφόρια. Πρόκειται για ένα διαχρονικής αξίας διακοσμητικό στοιχείο που θα εμφανιστεί καλύπτοντας ολόκληρο το πανωφόρι ή μέρος αυτού.

Πέρα λοιπόν από τα κλασσικά γούνινα γιλέκο, μπουφάν και παλτό, φέτος θα φορεθούν πολύ οι μανσέτες από γούνα. Επομένως, πανωφόρια με αποσπώμενες, ραμμένες ή πρόσθετες γούνινες μανσέτες θα είναι must για την εποχή.

Φουσκωτά μπουφάν

Παλτό 2019 (16)

Το σπορ και πολύ ζεστό αυτό στυλ μπουφάν που όλες έχουμε αγαπήσει επικρατεί και τώρα στη μόδα. Φορέστε λοιπόν κοντά ή μακριά φουσκωτά μπουφάν με κάθε ρούχο και προστατευτείτε από το κρύο με στυλ.

Αφού μάλιστα τα συγκεκριμένα πανωφόρια είναι αδιάβροχα, αποτελούν την τέλεια επιλογή τόσο για τις βροχερές, όσο και για τις χιονισμένες μέρες του χρόνου.