40 εντυπωσιακοί συνδυασμοί με τζιν πουκάμισο

Τζιν πουκάμισο συνδυασμοί (21)

Υπάρχουν κάποια ρούχα που μπορούν να φορεθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και να δείχνουν το ίδιο εντυπωσιακά. Ένα από αυτά είναι και το γυναικείο τζιν πουκάμισο, το οποίο θα κάνει αισθητή την παρουσία του αυτή την σεζόν.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε σύνολα σπορ, σικ, αλλά και βραδινά, όπως αυτά που θα δείτε στη συνέχεια. Εξάλλου το τζιν πουκάμισο αποτελεί ένα από τα βασικά ρούχα της δεκαετίας του ’80 που παραμένει διαχρονικό.

Το πασπαρτού αυτό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με όλα τα ρούχα. Φορέστε το λοιπόν σε όλες τις περιστάσεις, δημιουργώντας εκπληκτικά ντυσίματα για το γραφείο, τη βόλτα, αλλά και τις βραδινές σας εξόδους.

Ακολουθούν μερικές όμορφες ιδέες για ντυσίματα με τζιν πουκάμισο που θα σας δώσουν έμπνευση και θα θελήσετε να αντιγράψετε!

Total denim look:

Τζιν πουκάμισο συνδυασμοί (1)
Τζιν πουκάμισο συνδυασμοί (2)

Αν είστε fan του τζιν υφάσματος, τότε το total denim look με την άνεση, αλλά και την κομψότητα που το διακατέχει θα σας κάνει να λάμψετε σε κάθε σας εμφάνιση. Αυτό το διαχρονικό, αλλά και μοδάτο στυλ ντυσίματος μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να διστάσετε να συνδυάσετε το αγαπημένο σας τζιν παντελόνι με ένα πουκάμισο σε ίδια ή διαφορετική απόχρωση του δημοφιλούς υφάσματος. Το αποτέλεσμα είναι πάντα εντυπωσιακό!

Συνδυάζοντας το με sneakers ή μπαρέτες θα συνθέσετε ένα καθημερινό και άνετο ντύσιμο, ενώ φορώντας το με ψηλοτάκουνες γόβες, είστε έτοιμη για τις βραδινές σας εξόδους.

► Δείτε ποιο είναι το ιδανικό τζιν παντελόνι για τον σωματότυπο σας.

Συνδυασμοί ρούχων με τζιν γυναικείο πουκάμισο και παντελόνι:

Τζιν πουκάμισο συνδυασμοί (3)
Τζιν πουκάμισο συνδυασμοί (4)
Τζιν πουκάμισο συνδυασμοί (5)

Εξίσου εντυπωσιακοί είναι και οι συνδυασμοί με τζιν πουκάμισο και παντελόνι. Μπορείτε να το ταιριάξετε με κάθε στυλ και να δημιουργήσετε όμορφα ντυσίματα.

Για παράδειγμα μπορείτε να αναδείξετε την ροκ πλευρά σας, φορώντας ένα denim πουκάμισο με δερμάτινο παντελόνι. Το σύνολο αυτό αποτελεί μια πολύ ωραία ιδέα τόσο για το γραφείο, όσο και για τις απογευματινές ή βραδινές σας βόλτες. Δοκιμάστε να το βάλετε από μέσα και να ολοκληρώσετε το ροκ ντύσιμο με sneakers ή αρβύλες, είτε επιλέξτε έναν πιο κομψό συνδυασμό με ψηλοτάκουνες γόβες και το πουκάμισο απ’ έξω.

Το γυναικείο τζιν πουκάμισο όμως δεν φοριέται μόνο με μαύρο ή μπλε παντελόνι. Υπέροχη πρόταση για εξίσου μοντέρνα και νεανικά σύνολα είναι τα military παντελόνια με παραλλαγή ή σε χρώματα μπεζ και χακί. Εναλλακτικά δοκιμάστε να το φορέσετε με printed παντελόνια. Ο ιδιαίτερος αυτός συνδυασμός θα σας κερδίσει!

Πως να φορέσετε ένα γυναικείο τζιν πουκάμισο με φούστα:

Τζιν πουκάμισο συνδυασμοί (6)
Τζιν πουκάμισο συνδυασμοί (7)
Τζιν πουκάμισο συνδυασμοί (8)

Ο συνδυασμός τζιν πουκαμίσου με φούστα αποτελεί μια όμορφη και girly λύση για κάθε περίσταση. Το πασπαρτού αυτό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας μπορεί να φορεθεί με κάθε τύπο και μήκος φούστας, δημιουργώντας ωραία σύνολα τόσο για το πρωί, όσο και για το βράδυ.

Υπέροχη ιδέα για ένα άκρως μοντέρνο και κομψό σύνολο, ιδανικό για το γραφείο, είναι ο συνδυασμός με καρό pencil φούστα και jean πουκάμισο. Το ντύσιμο αυτό συνδυάζει τη διαχρονικότητα του τζιν υφάσματος που είναι must για την σεζόν με το καρό μοτίβο (ένα από τα κορυφαία prints της εποχής).

Εξίσου εντυπωσιακά είναι όμως και τα rock style outfits με δερμάτινη ή τζιν φούστα, που ολοκληρώνονται ιδανικά με μποτάκια.

Σε περίπτωση που ψάχνετε για κάτι πιο βραδινό, δοκιμάστε τον συνδυασμό τζιν πουκαμίσου με τούλινη ή skater φούστα. Το ντύσιμο αυτό θα σας εντυπωσιάσει και θα σας κάνει να λάμψετε. Πρόκειται για ένα casual chic ντύσιμο που αξίζει να δοκιμάσετε.

Συνδυασμοί με jean πουκάμισο και κολάν:

Τζιν πουκάμισο συνδυασμοί (9)
Τζιν πουκάμισο συνδυασμοί (10)

Άνετα και εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα casual ντυσίματα με κολάν και πουκάμισο από τζιν ύφασμα. Είναι ιδανικά για το σχολείο, το γραφείο, αλλά και τη βόλτα.

Δοκιμάστε λοιπόν να φορέσετε ένα κολάν με ένα t-shirt και το τζιν πουκάμισο σας ανοιχτό σα ζακέτα. Πρόκειται για ένα άνετο σύνολο που αποπνέει χαλαρότητα και μπορεί να ολοκληρωθεί τόσο με sneakers, όσο και με μπαρέτες. Αν όμως σας αρέσει το πιο κομψό στυλ, μπορείτε να φορέσετε το κολάν με το τζιν πουκάμισο, μια ζακέτα και μπότες μέχρι το γόνατο.

Σύνολα με σορτς και τζιν πουκάμισο:

Τζιν πουκάμισο συνδυασμοί (11)
Τζιν πουκάμισο συνδυασμοί (12)
Τζιν πουκάμισο συνδυασμοί (13)

Συνδυάζοντας ένα τζιν πουκάμισο με σορτς μπορείτε να αναδείξετε τα καλλίγραμμα πόδια σας και να κάνετε μια σέξι εμφάνιση καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Άλλωστε το σορτς δεν είναι αποκλειστικά καλοκαιρινό ρούχο, με τον κατάλληλο τρόπο μπορεί να φορεθεί εξίσου και τον Χειμώνα.

Στην περίπτωση που θέλετε οι συνδυασμοί ρούχων με τζιν πουκάμισο και σορτς να γίνουν χειμωνιάτικοι, το καλσόν αποτελεί το ρούχο κλειδί. Θα σας προστατεύσει από το κρύο, ολοκληρώνοντας με στυλ το ντύσιμο σας.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συνδυάσετε ένα jean πουκάμισο με σορτσάκι, κάνοντας σπορ σικ, βραδινά ή πρωινά σύνολα. Οι παραπάνω φωτογραφίες σας δείχνουν μερικές όμορφες ιδέες για την επόμενη σας εμφάνιση.

Κομψά ντυσίματα με τζιν γυναικείο πουκάμισο και σακάκι:

Τζιν πουκάμισο συνδυασμοί (14)
Τζιν πουκάμισο συνδυασμοί (15)

Το σακάκι από μόνο του αποτελεί ένα διαχρονικό πανωφόρι που αποπνέει κομψότητα. Μπορεί να φορεθεί τόσο με παντελόνι, όσο και με φούστα ή σορτς σε κάθε περίσταση. Συνδυάζοντας το με ένα τζιν πουκάμισο μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά και μοντέρνα ντυσίματα για το γραφείο, αλλά και για μια βραδινή έξοδο.

Αν μάλιστα φορέσετε και ένα κομψό ψηλοτάκουνο μποτάκι ή μια γόβα, τότε το αποτέλεσμα θα σας μαγέψει.

Μάλιστα το σακάκι είναι βασικό στοιχείο για τα γυναικεία κοστούμια, που είναι εξίσου must για την εποχή. Γιατί να μην τολμήσετε να φορέσετε ένα κομψό, θηλυκό και μοντέρνο κοστούμι με τζιν πουκάμισο; Μια δοκιμή θα σας πείσει!

► Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες για ντύσιμο με σακάκι.

Φθινοπωρινά – Χειμωνιάτικα σύνολα με jean πουκάμισο και πουλόβερ:

Τζιν πουκάμισο συνδυασμοί (16)
Τζιν πουκάμισο συνδυασμοί (17)

Το τζιν πουκάμισο δεν είναι ανάγκη να φαίνεται για να κάνει την διαφορά. Ακόμη και μέσα από ένα πουλόβερ μπορεί να προσθέσει στυλ, αφού ο γιακάς και το κάτω μέρος του πουκαμίσου που αποκαλύπτονται θα απογειώσουν την εμφάνιση σας.

Το ζεστό αυτό ντύσιμο μπορεί να ολοκληρωθεί με παντελόνι, αλλά και με φούστα και να είναι εξίσου εντυπωσιακό. Η επιλογή είναι δική σας! Και οι δυο εκδοχές είναι ωραίες και πολύ στυλάτες.

Φορέστε το ανοιχτό σαν ζακέτα:

Τζιν πουκάμισο συνδυασμοί (18)

Ακόμη και φορεμένο ως ζακέτα πάνω από ένα t-shirt, το τζιν πουκάμισο προσθέτει μοντέρνο στυλ στο look σας. Φορέστε το λοιπόν ανοιχτό με ένα απλό παντελόνι ή κολάν και αθλητικά παπούτσια, είτε ολοκληρώστε την εμφάνιση σας με μπότες.

Κάθε σύνολο έχει τη δική του μαγεία, επιλέξτε αυτό που σας αντιπροσωπεύει καλύτερα και θα τραβήξετε τα βλέμματα.

Συνδυάστε το με φόρεμα ή επιλέξτε ένα τζιν πουκαμισοφόρεμα:

Τζιν πουκάμισο συνδυασμοί (19)
Τζιν πουκάμισο συνδυασμοί (20)

Ένα τζιν πουκάμισο μπορεί να φορεθεί όχι μόνο σαν ζακέτα, αλλά και δεμένο μπροστά, κάνοντας ένα πολύ κομψό και νεανικό ντύσιμο. Συνδυάστε το λοιπόν με ένα φόρεμα και δημιουργήστε όμορφα chic casual σύνολα.

Αν απλά ζεσταίνεστε και θέλετε να το βγάλετε, αλλά δεν έχετε που να το αποθηκεύσετε, είτε δεν σας αρέσει το δέσιμο μπροστά, δοκιμάστε να το δέσετε στην μέση και δεν θα το μετανιώσετε.

Πέρα όμως από τον συνδυασμό τζιν πουκαμίσου με φόρεμα, υπάρχουν και πουκαμισοφορέματα από το ύφασμα αυτό σε διάφορα μήκη και σχέδια. Φορώντας κάποιο που σας κολακεύει μπορείτε να κάνετε μια άνετη και όμορφη εμφάνιση στα μαγαζιά, τη σχολή ή μια χαλαρή βόλτα.