31 φορέματα για λίγη λάμψη και όμορφο στυλ στο φετινό ρεβεγιόν στο σπίτι

Φορέματα για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς (33)

Μπορεί φέτος το ρεβεγιόν να είναι διαφορετικό και να γιορτάσουμε στο σπίτι με λίγους δικούς μας ανθρώπους, παρόλα αυτά ας φορέσουμε κάτι ξεχωριστό! Γιορτινές μέρες είναι εξάλλου και όλες μας θέλουμε λίγη λάμψη που θα κάνει την περίσταση ιδιαίτερη.

Δεν χρειάζεται απαραίτητα να προτιμήσετε ένα φόρεμα γεμάτο παγιέτες και στρας ή κάποιο σε μεταλλικό χρώμα, αφού ακόμη κι ένα κομψό και εντυπωσιακό απλό σχέδιο αρμόζει υπέροχα στην περίσταση. Άλλωστε υπάρχουν τόσα διαφορετικά στυλ φουστανιών για την εορταστική αυτή βραδιά χωρίς να είναι αστραφτερά και υπερβολικά.

Η μεγάλη ποικιλία που θα βρείτε στα ηλεκτρονικά καταστήματα (το κούριερ είναι μια άλλη, πονεμένη ιστορία) καλύπτει κάθε σωματότυπο, αλλά και κάθε στυλ γυναίκας.

Ιδανική επιλογή αποτελούν τα φουστάνια από βελούδο, αλλά και δέρμα που είναι κατάλληλα για την εποχή και αποπνέουν μια πολυτέλεια που ταιριάζει απόλυτα σε ένα χριστουγεννιάτικο ή πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρουσα πρόταση αποτελεί και το φόρεμα με φουσκωτά μανίκια που είναι κορυφαία τάση της μόδας για το Χειμώνα 2020-2021, όπως και τα cutout φουστάνια.

Ακολουθεί μια συλλογή με προτάσεις από τα αγαπημένα μας καταστήματα ρούχων για να πάρετε ιδέες για τα φετινά Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!

Μοντέρνα φορέματα με φουσκωτά μανίκια για το ρεβεγιόν

Μια από τις τοπ επιλογές για τη φετινή εορταστική περίοδο είναι τα φορέματα με όγκο στα μανίκια και τους ώμους. Πρόκειται για μια τάση που έχει εδραιωθεί και αγαπηθεί πολύ τις τελευταίες σεζόν. Εστιάζει την προσοχή στο επάνω μέρος του σώματος και απομακρύνει τα βλέμματα από την περιφέρεια.

Επιλέξτε λοιπόν ένα απλό μονόχρωμο φόρεμα με φουσκωτά μανίκια σε ίσια γραμμή ή εφαρμοστό, είτε προτιμήστε κάποιο πιο αέρινο. Είναι ιδανικό για φέτος που θα είναι πιο οικογενειακά.

Αν πάλι θέλετε να απολαύσετε τη λάμψη των ημερών, κανένα πρόβλημα! Μπορείτε να διαλέξετε κάποιο φουλ στην παγιέτα ή ένα σχέδιο με ελαφριά λάμψη στο ύφασμα. Εναλλακτικά, δοκιμάστε ένα φουστάνι με διακριτικά αστραφτερά διακοσμητικά στοιχεία για τη βραδιά του ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς.

Γιορτινά και λαμπερά φορέματα με παγιέτες, στρας και μεταλλικές αποχρώσεις

Όταν σκεφτόμαστε ένα ρεβεγιόν συνήθως στο μυαλό μας έρχεται η λάμψη και το glamorous style της βραδιάς. Αν λοιπόν ανήκετε στις γυναίκες που λατρεύουν αυτά τα φορέματα, γιατί να μην τα φορέσετε και φέτος στο ρεβεγιόν; Ακόμη και την περίεργη αυτή χρονιά, καλό θα είναι να νιώθουμε άνετες, κομψές και άκρως γιορτινές.

Δεν έχει σημασία το μήκος του φουστανιού, καθώς υπάρχουν εξίσου όμορφα κομμάτια σε μίνι, μίντι ή μάξι σχέδια. Επιλέξτε λοιπόν παγιέτες, στρας, λούρεξ υφάσματα ή μεταλλικές αποχρώσεις και κάντε μια εκθαμβωτική εμφάνιση στο ρεβεγιόν.

Chic φορέματα από βελούδο για την ξεχωριστή περίσταση

Αριστοκρατικό και με έναν αέρα πολυτέλειας, το βελούδο αποτελεί μια όμορφη ιδέα για τις γιορτινές αυτές βραδιές. Αποπνέει ζεστασιά και δείχνει πολύ κομψό σε όλα του τα χρώματα.

Οι προτάσεις για φέτος δεν περιορίζονται στα mini και τα midi, καθώς υπάρχουν εξίσου όμορφα σχέδια σε maxi βραδινά φορέματα.

Συνήθως έχουν κολλητή εφαρμογή και κολακεύουν τις γυναικείες καμπύλες, κάνοντας την εμφάνιση μας πιο σαγηνευτική.

Πέρα από τα απλά μονόχρωμα σχέδια, ενδιαφέρουσες προτάσεις αποτελούν και τα φορέματα για ρεβεγιόν που συνδυάζουν το βελούδο με στρας ή διαφάνεια.

Κομψά φορέματα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Υπάρχει πάντα και η επιλογή ενός πιο απλού, αλλά εξίσου εντυπωσιακού φορέματος για το ρεβεγιόν. Ο λόγος για τα μονόχρωμα συνήθως σχέδια σε Α ή ίσια γραμμή, καθώς και για τα πιο αέρινα κομμάτια.

Πρόκειται για πασπαρτού φορέματα που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και να δείχνουν εντελώς διαφορετικά ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα τα στολίσουν. Για φέτος λοιπόν που το ρεβεγιόν θα είναι μια πιο «κλειστή» γιορτή και όχι ένα πάρτι με πολλούς, ένα τέτοιο φουστάνι μπορεί να σας κάνει εντυπωσιακή χωρίς υπερβολές.

Δείτε επίσης: Τα πιο στυλάτα φορέματα για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2020 – 2021