Ντύσιμο για πάρτυ: 40 συνδυασμοί ρούχων για τέλεια εμφάνιση

Ντύσιμο για πάρτυ

Η πρόσκληση σε ένα πάρτι είναι πάντα μια καλή ευκαιρία για διασκέδαση, ωστόσο συχνά μας προβληματίζει το τι να φορέσουμε σε μια τέτοια περίσταση.

Υπάρχουν βέβαια πολλών ειδών πάρτυ. Επομένως, για να βρείτε το ιδανικό ντύσιμο για κάθε είδους θα πρέπει να αναλογιστείτε τον σκοπό της διοργάνωσης του και το μέρος όπου θα γίνει.

Για παράδειγμα άλλα ρούχα είναι πιο κατάλληλα για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς και άλλα για ένα απλό πάρτυ γενεθλίων. Πόσο μάλλον αν πρόκειται για παιδικό πάρτυ, όπου τα ρούχα που θα φορέσετε θα πρέπει να μην είναι πολύ προκλητικά.

Ανακαλύψτε λοιπόν μερικές υπέροχες προτάσεις με εντυπωσιακό ντύσιμο για πάρτυ στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Παράλληλα δείτε κάποιες βασικές και απλές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την τέλεια επιλογή για κάθε περίσταση.

Τι να φορέσετε σε ένα πάρτυ γενεθλίων

Ντύσιμο για πάρτυ (1)

Ντύσιμο για πάρτυ (2)

Ντύσιμο για πάρτυ (3)

Ντύσιμο για πάρτυ (4)

Ντύσιμο για πάρτυ (5)

Ντύσιμο για πάρτυ (6)

Ντύσιμο για πάρτυ (7)

Ντύσιμο για πάρτυ (8)

Ντύσιμο για πάρτυ (9)

Ντύσιμο για πάρτυ (10)

Ντύσιμο για πάρτυ (11)

Ντύσιμο για πάρτυ (12)

Η μέρα των γενεθλίων κάθε ανθρώπου είναι πολύ σημαντική! Γι’ αυτό τα ρούχα που θα επιλέξουμε για εκείνη την μέρα είναι συνήθως αυτά που μας χαρακτηρίζουν και μας κάνουν να νιώθουμε άνετα και όμορφα.

Αν ψάχνετε να βρείτε τι να φορέσετε σε ένα πάρτυ γενεθλίων, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε τι ύφος έχει το συγκεκριμένο party. Κάποιοι για παράδειγμα συνηθίζουν να κάνουν πιο glamorous εκδηλώσεις. Σε αυτή την περίπτωση το ντύσιμο για πάρτυ που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι αντίστοιχο, δηλαδή κάτι βραδινό και λαμπερό. Αν πάλι το πάρτυ είναι πιο χαλαρό, σαν μια φιλική συγκέντρωση, τότε μπορείτε να φορέσετε ακόμη και ένα τζιν με πουλόβερ.

Ρούχα για χριστουγεννιάτικο – πρωτοχρονιάτικο πάρτυ

Ντύσιμο για πάρτυ (13)

Ντύσιμο για πάρτυ (14)

Ντύσιμο για πάρτυ (15)

Ντύσιμο για πάρτυ (16)

Ντύσιμο για πάρτυ (17)

Ντύσιμο για πάρτυ (18)

Ντύσιμο για πάρτυ (19)

Ντύσιμο για πάρτυ (20)

Ντύσιμο για πάρτυ (21)

Ντύσιμο για πάρτυ (22)

Ντύσιμο για πάρτυ (23)

Ντύσιμο για πάρτυ (24)

Ντύσιμο για πάρτυ (25)

Ντύσιμο για πάρτυ (26)

Το βραδινό ντύσιμο για ρεβεγιόν έχει επίσης πολλές εκδοχές. Το μικρό μαύρο φόρεμα αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές, όμως εξίσου αγαπητό είναι και το κατακόκκινο γιορτινό φόρεμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικές ιδέες για το ντύσιμο στο ρεβεγιόν, ανάλογα πάντα με το ύφος της γιορτινής ατμόσφαιρας.

Κάποιες γυναίκες επιλέγουν να κάνουν μια απαστράπτουσα εμφάνιση στολισμένη με παγιέτες και glitter. Άλλες, προτιμούν κομψές και πιο ήπιες θηλυκές εμφανίσεις με φόρεμα ή φούστα. Υπάρχουν βέβαια και αυτές που λατρεύουν την άνεση του παντελονιού ή της ολόσωμης φόρμας.

Εφόσον πρόκειται για ένα πάρτυ Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς στη δουλειά, τότε θα πρέπει το ντύσιμο σας να είναι ανάλογο. Σημαντικό ρόλο παίζει το περιβάλλον εργασίας. Δουλεύετε σε μια μεγάλη εταιρεία ή σε κάποιο δικηγορικό όμιλο; Τότε θα πρέπει το γιορτινό look σας να είναι πιο καθώς πρέπει και chic. Γενικότερα πάντως, καλό θα είναι να αποφύγετε τα πολύ αστραφτερά ντυσίματα, αλλά και τα υπερβολικά σέξι. Τα συγκεκριμένα στυλ δεν ενδείκνυνται για τον εργασιακό σας χώρο.

Ντύσιμο για κοκτέιλ πάρτυ

Ντύσιμο για πάρτυ (27)

Ντύσιμο για πάρτυ (28)

Ντύσιμο για πάρτυ (29)

Ντύσιμο για πάρτυ (30)

Ντύσιμο για πάρτυ (31)

Ντύσιμο για πάρτυ (32)

Ντύσιμο για πάρτυ (33)

Είστε καλεσμένη ή διοργανώνετε ένα κοκτέιλ πάρτυ; Φορέστε λοιπόν κάτι βραδινό και εντυπωσιακό που θα σας κάνει να λάμψετε!

Τα φορέματα και οι φούστες αποτελούν κορυφαίες επιλογές ντυσίματος για να αναδείξετε την θηλυκότητα σας. Από εκεί και πέρα, μπορείτε να φορέσετε κάλλιστα και ένα παντελόνι με μια βραδινή μπλούζα ή ένα κομψό γυναικείο πουκάμισο.

Φροντίστε βέβαια να κρατήσετε και το ανάλογο μικρό βραδινό τσαντάκι που θα ολοκληρώνει την εμφάνιση σας.

Ρούχα για ντίσκο πάρτυ

Ντύσιμο για πάρτυ (34)

Ντύσιμο για πάρτυ (35)

Ντύσιμο για πάρτυ (36)

Ντύσιμο για πάρτυ (37)

Ντύσιμο για πάρτυ (38)

Ακούγοντας την λέξη ντίσκο, το μυαλό μας πάει απευθείας σε ένα λαμπερό ντύσιμο με παγιέτες, glitter και στρας, είτε σε ρούχα από την εποχή των 60s, 70s και 80s.

Τα παντελόνια καμπάνα, crop top και μίνι φορέματα είναι μερικά μόνο από τα κορυφαία σύνολα που μπορείτε να επιλέξετε.

Τι να φορέσετε σε παιδικό πάρτυ

Ντύσιμο για πάρτυ (39)

Ντύσιμο για πάρτυ (40)

Ντύσιμο για πάρτυ (41)

Ντύσιμο για πάρτυ (42)

Ντύσιμο για πάρτυ (43)

Αν πρόκειται να συνοδεύσετε το παιδί σας σε ένα πάρτυ, τότε η ιδανική επιλογή για το ντύσιμο σας είναι μάλλον κάτι πιο σεμνό και casual. Ένα άνετο παντελόνι για παράδειγμα θα σας επιτρέψει να τρέξετε, να παίξετε και να ασχοληθείτε γενικότερα με τα παιδιά χωρίς το φόβο των αποκαλύψεων.

Από εκεί και πέρα, αν σας αρέσουν οι φούστες ή τα φορέματα, μπορείτε φυσικά να τα φορέσετε, απλά το μήκος τους να είναι από το γόνατο και κάτω. Το μίνι από την άλλη δεν θεωρείται καλή επιλογή, καθώς είναι αρκετά σέξι και ακατάλληλο για το παιχνίδι ή το τρέξιμο που ενδέχεται να χρειαστεί εκείνη τη μέρα.