Τσάντες Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019: Αυτές είναι οι top τάσεις της εποχής

Τσάντες Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019

Μαζί με τις κορυφαίες τάσεις στα ρούχα και τα παπούτσια, οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας παρουσίασαν και τα νέα top bag trends της εποχής.

Ποια είναι λοιπόν τα σχέδια, χρώματα και στυλ τσάντας που θα φορεθούν αυτή την Άνοιξη και το Καλοκαίρι; Ποια από αυτά παραμένουν στην κορυφή από την περίοδο του Φθινοπώρου / Χειμώνα και ποιες είναι οι νέες προσθήκες στη λίστα των κυρίαρχων τάσεων;

Ανακαλύψτε παρακάτω όλες τις προτάσεις των διάσημων οίκων μόδας για τις τσάντες Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019, όπως παρουσιάστηκαν στις εβδομάδες μόδας. Έτσι θα μπορέσετε να προσαρμόσετε το ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό σας ντύσιμο στα νέα δεδομένα και να κάνετε μοντέρνες εμφανίσεις που θα τραβήξουν τα βλέμματα!

Μικρές τσάντες κολιέ – Lanyard Bags

Τσάντες Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 (1)

Μια από τις κορυφαίες και πολύ χρηστικές τάσεις στις τσάντες Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 είναι τα λεγόμενα lanyard bags. Πρόκειται για μικρές τσάντες που κρεμιούνται στο λαιμό. Είναι πολύ χρήσιμες και ιδανικές για να προστατεύσετε τα σημαντικά σας υπάρχοντα, όπως κλειδιά και λεφτά. Κάποια σχέδια είναι αρκετά μεγάλα ώστε να χωράνε και ένα κινητό, ενώ υπάρχουν και μικρότερες σε μέγεθος προτάσεις από τους διάσημους οίκους μόδας.

Μικροσκοπικές τσάντες για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019

Τσάντες Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 (2)

Πολλοί από τους διάσημους σχεδιαστές μόδας θεώρησαν κορυφαίο μέγεθος για τις τσάντες το πολύ μικρό που πολλές φορές δεν ξεπερνάει το μέγεθος μιας παλάμης. Μπορεί το μικροσκοπικό αυτό αξεσουάρ να δείχνει πολύ χαριτωμένο και να προσθέτει κάτι ξεχωριστό στο ντύσιμο μας, ωστόσο δεν είναι ιδιαίτερα πρακτικό. Χωράει ελάχιστα πράγματα και πολλές φορές μπορεί να χάνεται στο σύνολο που θα φορέσουμε.

Τσάντες μέσης, καρπού και ποδιού

Τσάντες Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 (3)

Ένα bag trend που έχει καθιερωθεί τις τελευταίες σεζόν στην κορυφή είναι οι τσάντες μέσης, τύπου μπανάνας ή ζώνης. Από εκεί κει πέρα, στις τσάντες Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019, είδαμε να εμφανίζονται αντίστοιχα σχέδια που δένουν στον καρπό ή το μπούτι, αφήνοντας και πάλι ελεύθερα τα χέρια μας να κάνουν ότι θέλουν.

Σκληρές τσάντες σε διάφορα σχήματα και box bags

Τσάντες Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 (4)

Ένα από τα top trends στις τσάντες της σεζόν θα είναι και οι σκληρές – άκαμπτες. Πρόκειται για τσάντες που δεν χάνουν το σχήμα τους σε καμία περίπτωση και προστατεύουν από την θραύση οτιδήποτε αποθηκεύσετε μέσα τους. Σύμφωνα με τους κορυφαίους σχεδιαστές μόδας αυτού του τύπου τα αξεσουάρ, με κορυφαία επιλογή τις τετράγωνες τύπου box (κουτιού) τσάντες θα είναι must για την εποχή.

Bucket bags – Τσάντες πουγκιά

Τσάντες Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 (5)

Μια ακόμη τάση του Φθινοπώρου / Χειμώνα που θα συνεχίσει να είναι top και στις τσάντες Άνοιξη / Καλοκαίρι είναι τα πουγκιά, γνωστά και ως bucket bags (κουβάς).

Πρόκειται για ένα από τα πολυαγαπημένα σχέδια τσάντας που κατασκευάζεται από πολλά υλικά. Με κορυφαία τα δερμάτινα πουγκιά, αλλά και μοντέρνες επιλογές όπως τα ψάθινα ή διακοσμημένα με κρόσσια bucket bags, η νέα σεζόν διαθέτει πολλά όμορφα σχέδια σε τσάντες που διατηρούν κάτι από την προηγούμενη περίοδο, προσθέτοντας πάντα και μια νέα πινελιά.

Κροκό τσάντες

Τσάντες Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 (6)

Το animal print μοτίβο θα κυριαρχήσει στη μόδα της Άνοιξης και του Καλοκαιριού 2019 – δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην επηρεάσει όλους τους τομείς.

Με κορυφαίο σχέδιο το κροκό, οι σχεδιαστές θέλησαν να εισάγουν την τάση αυτή και στις τσάντες Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019. Ωστόσο, κάποιοι οίκοι δεν περιορίστηκαν μόνο σε αυτό το animal print σχέδιο, αλλά παρουσίασαν και λεοπάρ, τιγρέ ή τσάντες από δέρμα φιδιού.

Τσάντες με κρόσσια για τη σεζόν

Τσάντες Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 (7)

Κρόσσια στα ρούχα, αλλά και στα παπούτσια της σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι έκαναν αισθητή την παρουσία τους. Δεν γινόταν λοιπόν να μην συνδυαστούν και με τις ανάλογες τσάντες.

Γι’ αυτό στις πασαρέλες είδαμε ένα σωρό διαφορετικά σχέδια διακοσμημένα με δερμάτινα, ψάθινα ή πλεκτά κρόσσια που πρόσθεσαν κίνηση και ξεχωριστό στυλ στο ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό ντύσιμο που πρότειναν οι διάσημοι σχεδιαστές.

Πέρα βέβαια από τα κρόσσια, είδαμε και άλλα διακοσμητικά στοιχεία στις τσάντες της σεζόν, τα οποία όμως έκαναν λιγότερο αισθητή την παρουσία τους. Ο λόγος για τις γούνινες λεπτομέρειες και τα φτερά.

Τεράστιες τσάντες Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019

Τσάντες Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 (8)

Σε αντίθεση με τις μικροσκοπικές τσάντες που ήδη έχουμε αναφέρει, στις εβδομάδες μόδας για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 παρουσιάστηκαν και οι τεράστιες τσάντες.

Αυτό το μέγεθος αποτελεί το ιδανικό για τις γυναίκες που θέλουν να κουβαλούν μαζί τους τα πάντα, αφού οι μικρές τσάντες δεν έχουν την απαραίτητη χωρητικότητα. Βέβαια καλά τις γεμίζουμε, πως τις σηκώνουμε μετά; Αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα που θέλει πολύ συζήτηση!

Τσάντες με λαβές

Τσάντες Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 (9)

Οι looped single-handle τσάντες, όπως αλλιώς αποκαλούνται, είναι αυτές που διαθέτουν ένα και μόνο λουράκι, δηλαδή την λαβή τους.

Φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι θα έχουν την τιμητική τους. Δοκιμάστε τις και κάντε ένα άκρως εντυπωσιακό και μοδάτο ντύσιμο με στυλ.

Κυλινδρικές τσάντες – Βαρελάκια

Τσάντες Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 (10)

Ενδιαφέρουσα πρόταση στις τσάντες Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 αποτελεί η κλασσική κυλινδρική τσάντα βαρελάκι. Θα φορεθεί σε ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και μεγεθών. Αυτό σημαίνει πως σίγουρα θα μπορέσετε να βρείτε την ιδανική για τις ανάγκες και τα γούστα σας.

Διάφανες τσάντες για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2019

Τσάντες Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 (11)

Ένα ιδιαίτερο και κορυφαίο trend που είδαμε στις πασαρέλες ήταν τα διάφανα από πλαστικό – PVC κομμάτια σε διάφορα χρώματα. Πέρα από τα παπούτσια και τα μεγάλα διάφανα τετράγωνα νύχια που θα φορεθούν πολύ την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2019, το ξεχωριστό αυτό υλικό επηρέασε και τις τσάντες.

Πλεκτές τσάντες από βελονάκι, διχτυωτές και ψάθινες

Τσάντες Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 (12)

Οι ψάθινες τσάντες είναι συνδυασμένες με τους θερμούς μήνες του χρόνου, αλλά και την παραλία. Δεν θα μπορούσαν λοιπόν να λείπουν από την λίστα με τις κορυφαίες επιλογές για τη σεζόν αυτή.

Πέρα όμως από αυτό το χαρακτηριστικό υλικό, οι διάσημοι σχεδιαστές διατήρησαν στην κορυφή τόσο τις πλεκτές τσάντες με βελονάκι, όσο και τις διχτυωτές.

Οι στρογγυλές τσάντες παραμένουν τάση και αυτή τη σεζόν

Τσάντες Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 (13)

Ένα ιδιαίτερα αγαπητό για τις τελευταίες σεζόν σχήμα τσάντας, που θα παραμείνει στην κορυφή, είναι το στρογγυλό – κυκλικό. Έκανε αισθητή την παρουσία του τραβώντας τα βλέμματα με τα ιδιαίτερα σχέδια που πρότειναν οι ειδικοί.

Μάλιστα οι εντελώς κυκλικές, τύπου σφαίρας, τσάντες θα φορεθούν πολύ αυτή την περίοδο.

Ιδιαίτερα σχήματα στις τσάντες Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019

Τσάντες Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 (14)

Πέρα όμως από τα στρογγυλά, τετράγωνα και ορθογώνια που είναι αρκετά συνηθισμένα, δεν έλειψαν και τα περίεργα – περίτεχνα σχέδια. Ιδιαίτερα ξεχωριστές ήταν οι τσάντες σε σχήματα κοχυλιών, κλουβιών και διπλωμένου περιοδικού.

Πολλαπλές τσάντες

Τσάντες Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 (15)

Η τάση των πολλαπλών τσαντών συνεχίζει να αποτελεί μια καλή επιλογή για τις γυναίκες που δεν ξέρουν ποια να πρωτοφορέσουν. Πρόκειται για την πρόταση των σχεδιαστών να φορέσουμε παραπάνω από μία τσάντες ταυτόχρονα. Εσείς θα το τολμούσατε;

Τσάντες σε neon αποχρώσεις

Τσάντες Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 (16)

Άνοιξη και Καλοκαίρι χωρίς έντονα χρώματα δεν γίνεται! Γι’ αυτό και οι νέον χρωματισμοί θα είναι must στις τσάντες Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2019. Επιλέξτε λοιπόν ανάμεσα στις κίτρινες, πράσινες, πορτοκαλί, ροζ κλπ τολμηρές αυτές αποχρώσεις και απογειώστε το look σας.

Ασημί τσάντες για τη σεζόν

Τσάντες Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 (17)

Αν πάλι δεν είστε λάτρεις των έντονων χρωμάτων που ξεχωρίζουν από δεκάδες μέτρα μακριά και θυμίζουν σημαδούρα, δώστε μια λαμπερή νότα στο ντύσιμο σας με μια ασημί τσάντα. Ειδικά όταν πρόκειται για την βραδινή σας έξοδο, το χρώμα αυτό θα σας κάνει να λάμψετε!

Αυτές λοιπόν ήταν οι κορυφαίες τάσεις στις τσάντες Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019! Οι επιλογές είναι πολλές και το μόνο που μένει είναι να βρείτε τις ιδανικές με βάση το γούστο σας.