Instagram nails: 55 εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια για το επόμενο μανικιούρ

Instagram nails (46)

Το Instagram αποτελεί μια διαδικτυακή πλατφόρμα που μας δίνει αμέτρητες εμπνεύσεις για εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια. Από τα απλά μονόχρωμα μανικιούρ μέχρι τα περίτεχνα και πολύ ιδιαίτερα Instagram Nails, οι προτάσεις των ειδικών καλύπτουν όλα τα γούστα.

Αν λοιπόν σας αρέσει να παίζετε με το μανικιούρ σας και να δοκιμάζετε βαψίματα που ξεχωρίζουν, η παρακάτω συλλογή με Instagram nails θα σας δώσει πολλές ιδέες.

Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να ακολουθήσετε το Beaute την Κυριακή στο Instagram για περισσότερη έμπνευση!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τις προτάσεις για Instagram νύχια από τις κορυφαίες Nail art experts.

Μια από τις πιο απλές ιδέες για εκπληκτικά και λαμπερά νύχια είναι το glitter. Ακόμη κι αν βάψετε μόνο τον παράμεσο με ένα βερνίκι που έχει χρυσόσκονη και τα υπόλοιπα δάκτυλα με το ίδιο χρώμα, το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Instagram nails (2)

Instagram nails (5)

Βέβαια αν ψάχνετε για κάτι πιο ιδιαίτερο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό χρώμα μανό για κάθε δάχτυλο ή να προσθέσετε πουά και άλλα σχέδια στα νύχια σας.

Instagram nails (30)

Instagram nails (6)

Instagram nails (8)

Instagram nails (28)

Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βερνίκι με glitter για να κάνετε γεωμετρικά και όχι μόνο σχήματα.

Instagram nails (23)

Instagram nails (35)

Εναλλακτικά, αντί για ένα βερνίκι με γκλίτερ προσθέστε caviar pearls. Πρόκειται για ένα ειδικό μπουκαλάκι μανό που περιέχει μικροσκοπικές μπιλίτσες σε ένα ή περισσότερα χρώματα. Απλώστε τις λοιπόν σε νωπό βερνίκι για να κολλήσουν και μετά περάστε από πάνω το top coat. Το αποτέλεσμα θα σας μαγέψει!

Instagram nails (1)

Άλλη μια πρόταση για εκθαμβωτικά Instagram nails είναι και αυτή των διακοσμητικών στρας ή μεταλλικών λεπτομερειών. Χρησιμοποιήστε τα για να δώσετε λάμψη στο μανικιούρ σας απλά κολλώντας τα σε ένα σημείο ή σχηματίζοντας με αυτά περίτεχνα σχέδια.

Instagram nails (7)

Instagram nails (40)

Τα πουά νύχια, αλλά και τα marble nails με το εφέ των νερών του μαρμάρου είναι εξίσου πολύ όμορφα και μπορούν να σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Χρησιμοποιήστε λοιπόν τα χρώματα μανό της αρεσκείας και βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει δημιουργώντας εκπληκτικά νύχια για αμέτρητες καρδούλες στο Instagram.

Instagram nails (36)

Instagram nails (19)

Instagram nails (21)

Instagram nails (37)

Instagram nails (56)

Παίρνοντας δυο από τα δημοφιλέστερα χρώματα βερνικιών όπως το λευκό και το ροζ, έχετε την δυνατότητα να βάψετε τα νύχια σας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Η πιο απλή επιλογή είναι να βάψετε όλα τα νύχια ροζ, εκτός από τον παράμεσο που θα τον κάνετε άσπρο. Εξίσου όμως φανταστική ιδέα είναι και το εναλλάξ βάψιμο των νυχιών με τις δυο αποχρώσεις.

Instagram nails (10)

Instagram nails (41)

Instagram nails (42)

Από εκεί και πέρα, μην διστάσετε να δοκιμάσετε το ombre γαλλικό στα νύχια ή να επενδύσετε στα κλασσικά και πολύ αγαπημένα french nails.

Αν θέλετε όμως να πάτε ένα βήμα παραπέρα και να δημιουργήσετε τα Instagram nails της εικόνας που ακολουθεί, δεν έχετε παρά να προσθέσετε το half moon και να βάψετε τον παράμεσο λευκό, στολίζοντας τον με μερικά στρας.

Instagram nails (39)

Instagram nails (25)

Πέρα από τις απλές γραμμές, εντυπωσιακές είναι και οι κυματιστές. Μπορούν να δημιουργηθούν με ένα ή περισσότερα μανό και να μεταμορφώσουν πλήρως ένα απλό χρώμα.

Instagram nails (48)

Σε περίπτωση που σκέφτεστε ένα πιο περίτεχνο σχέδιο, οι Instagram photos που ακολουθούν θα σας δώσουν ωραίες ιδέες! Όπως θα δείτε έχουν σχεδιαστεί στον παράμεσο όμορφα και διακριτικά σχέδια φύλλων.

Instagram nails (15)

Instagram nails (29)

Εξίσου ενδιαφέροντα είναι όμως και τα σχέδια με φρούτα ή floral nails που μας θυμίζουν την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.

Instagram nails (31)

Instagram nails (14)

Instagram nails (38)

Instagram nails (13)

Instagram nails (52)

Instagram nails (47)

Για τις πιο σαγηνευτικές, αλλά και παιχνιδιάρικες εμφανίσεις σας, δοκιμάστε τα κόκκινα Instagram nails. Νύχια με σχέδια, half moon style, αλλά και διακοσμημένα με γραμμές μπορούν να σας κάνουν να λάμψετε.

Instagram nails (24)

Instagram nails (33)

Instagram nails (64)

Instagram nails (63)

Instagram nails (62)

Instagram nails (61)

Ακολουθούν μερικές ακόμη όμορφες προτάσεις με νύχια από το Instagram, διακοσμημένα με γεωμετρικά σχήματα, όμπρε εφέ και άλλα.

Instagram nails (43)

Instagram nails (26)

Instagram nails (32)

Instagram nails (44)

Instagram nails (34)

Instagram nails (17)

Instagram nails (18)

Instagram nails (12)

Instagram nails (65)

Instagram nails (60)

Instagram nails (59)

Instagram nails (58)

Instagram nails (57)

Instagram nails (50)

Instagram nails (51)

Instagram nails (53)

Instagram nails (54)

Instagram nails (55)