Νύχια μάρμαρο: 35 όμορφες ιδέες και πως γίνεται η τεχνική των marble nails

Νύχια μάρμαρο

Σας αρέσουν τα ιδιαίτερα σχέδια νυχιών και αναζητάτε ένα μοντέρνο, κομψό και εντυπωσιακό nail art για το επόμενο σας μανικιούρ; Τα marble nails, γνωστά και ως νύχια μάρμαρο, αποτελούν μια πολύ όμορφη πρόταση.

Είναι διακριτικά και μπορούν να δημιουργηθούν με όλα τα χρώματα μανό, αν και το πιο δημοφιλές είναι το ροζ. Εξίσου όμως αγαπημένα χρώματα για να κάνετε το marble nails effect είναι το λευκό και το μαύρο. Μάλιστα, ο συνδυασμός τους είναι πολύ κλασσικός και το αποτέλεσμα πλησιάζει πολύ στο φυσικό μάρμαρο.

Το σχέδιο αυτό με το εφέ μαρμάρου μπορεί από μόνο του να απογειώσει τα νύχια σας. Αν όμως ψάχνετε για κάτι διακριτικό, αλλά παράλληλα αστραφτερό, μπορείτε να προσθέσετε μερικές πινελιές από glitter. Εναλλακτικά, τα στρας και τα υπόλοιπα διακοσμητικά στοιχεία μπορούν να προσθέσουν αμέσως τη λάμψη που θέλετε.

Πάρτε ιδέες από την συλλογή με φωτογραφίες που ακολουθεί, για να δοκιμάσετε κι εσείς το υπέροχο αυτό εφέ στα νύχια.

Εντυπωσιακά νύχια με σχέδια μάρμαρο, τα λεγόμενα marble nails

Υπάρχουν πολλές παραλλαγές και σχέδια που μπορείτε να κάνετε χρησιμοποιώντας την τεχνική για τη δημιουργία νυχιών με εφέ μαρμάρου. Οι προτάσεις που θα δείτε παρουσιάζουν μόνο ένα μικρό δείγμα. Βασιστείτε σε αυτές, βάλτε φαντασία και κάντε το δικό σας ξεχωριστό marble nails που θα ζηλέψουν όλες!

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο nail art ταιριάζει σε όλα τα μήκη και σχήματα νυχιών.

Κι αν το εφέ μαρμάρου σε όλα τα νύχια σας φαίνεται υπερβολικό, μπορείτε να το περιορίσετε σε ένα ή δυο δάχτυλα μόνο. Συνδυάστε το και με άλλα χρώματα μανό, ανάλογα με το πόσο διακριτικό ή έντονο θέλετε να είναι το αποτέλεσμα και δημιουργήστε όμορφα μανικιούρ.

Ιδέες για όμορφα ροζ νύχια μάρμαρο

Νύχια μάρμαρο (1)

Νύχια μάρμαρο (2)

Νύχια μάρμαρο (3)

Νύχια μάρμαρο (4)

Νύχια μάρμαρο (5)

Νύχια μάρμαρο (6)

Νύχια μάρμαρο (7)

Νύχια μάρμαρο (8)

Νύχια μάρμαρο (9)

Μια girly και chic επιλογή για νύχια με σχέδια μάρμαρο είναι το ροζ. Αποτελεί μια αγαπημένη πρόταση για κάθε γυναίκα ανεξαρτήτως ηλικίας και το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό.

Χρησιμοποιήστε λοιπόν όποια ροζ απόχρωση προτιμάτε, βάψτε τα περισσότερα νύχια σας με αυτή και ένα ή δυο δάχτυλα με λευκό βερνίκι για να σχεδιάσετε στη συνέχεια το εφέ μαρμάρου χρησιμοποιώντας το ροζ μανό. Εναλλακτικά, για να κάνετε τα νερά των marble nails μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαύρο και χρυσό βερνίκι νυχιών.

Για να δώσετε στο σχέδιο σας μια πιο ξεχωριστή όψη, μπορείτε να προσθέσετε γραμμές με μεταλλική αυτοκόλλητη ταινία ή στρας.

Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ο συνδυασμός των ροζ νυχιών καθρέφτης με το εφέ μαρμάρου. Δοκιμάστε το και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Προτάσεις για άσπρα και μαύρα νύχια με εφέ μαρμάρου

Νύχια μάρμαρο (10)

Νύχια μάρμαρο (11)

Νύχια μάρμαρο (12)

Νύχια μάρμαρο (13)

Νύχια μάρμαρο (14)

Νύχια μάρμαρο (15)

Νύχια μάρμαρο (16)

Τα ασπρόμαυρα νύχια είναι επίσης μια πολύ δημοφιλής επιλογή και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το εφέ μαρμάρου, αφού και το πέτρωμα αυτό έχει ως χαρακτηριστικό του χρώμα το λευκό.

Από τα απλά marble nails σε λευκό χρώμα που κοσμούν όλα τα δάχτυλα μέχρι τον συνδυασμό τους με μαύρο μάρμαρο και χρυσό glitter, οι επιλογές είναι αμέτρητες. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και ζωγραφίστε στα νύχια σας τα όμορφα αυτά σχέδια που θα τα απογειώσουν.

Περισσότερα χρώματα και σχέδια για marble nails

Νύχια μάρμαρο (17)

Νύχια μάρμαρο (18)

Νύχια μάρμαρο (19)

Νύχια μάρμαρο (20)

Νύχια μάρμαρο (21)

Νύχια μάρμαρο (22)

Νύχια μάρμαρο (23)

Νύχια μάρμαρο (24)

Νύχια μάρμαρο (25)

Νύχια μάρμαρο (26)

Νύχια μάρμαρο (28)

Νύχια μάρμαρο (27)

Νύχια μάρμαρο (29)

Νύχια μάρμαρο (30)

Νύχια μάρμαρο (31)

Νύχια μάρμαρο (32)

Νύχια μάρμαρο (33)

Νύχια μάρμαρο (34)

Νύχια μάρμαρο (35)

Εκτός από τα ροζ, τα άσπρα και τα μαύρα νύχια μάρμαρο, μπορείτε να κάνετε το συγκεκριμένο εφέ με όποιο χρώμα σας αρέσει. Όπως είδαμε και παραπάνω, εκπληκτικά είναι και τα μωβ, τα πράσινα, τα κόκκινα ή τα βεραμάν marble nails.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα πιο απαλό χρώμα στο μανικιούρ σας, μπορείτε να δοκιμάσετε το γαλάζιο, τις nude αποχρώσεις, αλλά και το γκρι. Ταιριάζουν απόλυτα με το όμορφο αυτό σχέδιο μαρμάρου στα νύχια και μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με ότι κι αν επιλέξετε να φορέσετε.

Πως γίνεται το εφέ μαρμάρου στα νύχια;

Μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνεται πως τα marble nails γίνονται με κάποιον περίτεχνο και περίπλοκο τρόπο, ωστόσο το βίντεο που ακολουθεί θα σας αποδείξει το αντίθετο. Η τεχνική δημιουργίας είναι απλή και δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο. Δείτε λοιπόν βήμα βήμα 3 διαφορετικούς τρόπους για να βάψετε τα νύχια σας κάνοντας ωραία σχέδια με το εφέ μαρμάρου!

Μπορείτε επίσης να κάνετε όμορφα νύχια με εφέ μαρμάρου χρησιμοποιώντας την τεχνική του μανικιούρ με νερό.