45 μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα που θα σας ανανεώσουν

Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα

Ένα χτένισμα μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως την εικόνα αλλά και την διάθεση μας, τονίζοντας τα δυνατά χαρακτηριστικά του προσώπου μας, αλλά και κάνοντας μας να δείχνουμε νεότερη. Ο πιο εύκολος τρόπος για να το πετύχουμε αυτό είναι τα μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα. Οι επιλογές είναι πολλές και καλύπτουν όλα τα γούστα και τις περιστάσεις. Κάποια πιασίματα είναι απλά και καθημερινά, ενώ υπάρχουν και hairstyles πιο περίτεχνα που τραβούν αμέσως τα βλέμματα.

Συνδυάζοντας λοιπόν τις βασικές κατηγορίες χτενισμάτων, όπως αλογοουρά, πλεξούδα και κότσο, μπορούμε να δημιουργήσουμε εκπληκτικά γυναικεία χτενίσματα. Το μόνο που χρειάζεται είναι η εξάσκηση και η φαντασία. Τα δυο αυτά συστατικά αν ενωθούν συνθέτουν ένα μοναδικό και ξεχωριστό αποτέλεσμα.

Νεανικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά

Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (1)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (14)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (13)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (12)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (11)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (10)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (9)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (8)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (7)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (6)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (5)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (4)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (3)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (2)

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές ιδέες για να χτενίσετε τα ίσια μαλλιά σας. Πέρα από τα μοντέρνα γυναικεία κουρέματα με φιλάρισμα και μύτες, οι πλεξούδες, οι αλογοουρές και τα νεανικά χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω είναι οι πιο δημοφιλείς επιλογές.

Δοκιμάστε λοιπόν κι εσείς να πιάσετε τα ίσια μαλλιά σας ψηλά σε μια αλογοουρά στολίζοντας την με μια πλάγια ή ανάποδη πλεξούδα. Το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό και ιδανικό τόσο για την καθημερινότητα, όσο και για πιο βραδινές εμφανίσεις.

Εξίσου υπέροχα είναι όμως και τα νεανικά χτενίσματα με τα μισά μαλλιά πιασμένα ψηλά με μια πλεξούδα στέκα. Όπως επίσης και το πλεκτό δέσιμο στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Αν βέβαια προτιμάτε το πιο μπόχο στυλ, μπορείτε με τα μισά μαλλιά να δημιουργήσετε έναν κότσο στο πίσω μέρος. Προσθέστε μερικές διάσπαρτες μικρές πλεξούδες και το αποτέλεσμα θα σας μαγέψει!

Τα space buns, αλλά και ο κλασσικός ανάλαφρος ψηλός κότσος μπαλαρίνας, αποτελούν και πάλι όμορφη πρόταση για να χτενίσετε τα ίσια μαλλιά. Κι επειδή τα τελευταία χρόνια έχουν επιστρέψει στα μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα τα κοτσιδάκια, μη διστάσετε να τα δοκιμάσετε κι εσείς. Συνδυάστε τα αν θέλετε με πλεξούδα και θα κερδίσετε πολλά κοπλιμέντα.

Μοντέρνα χτενίσματα με μπούκλες

Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (15)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (24)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (23)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (22)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (21)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (20)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (19)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (18)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (17)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (16)

Οι φυσικές, καλοσχηματισμένες, αλλά και ανάλαφρες μπούκλες αποτελούν μια από τις πιο μοντέρνες εκδοχές για να χτενίσετε τα μαλλιά σας. Από μόνες τους μπορούν να κάνουν την εμφάνιση μιας γυναίκας άκρως εντυπωσιακή και σαγηνευτική.

Αν δεν θέλετε να αφήσετε τα μαλλιά σας εντελώς λιτά, μπορείτε να πιάσετε τη μια πλευρά με μερικά trendy τσιμπιδάκια.

Από εκεί και πέρα, μπορείτε να συνδυάσετε τα σγουρά μαλλιά και με αλογοουρά ή πλεξούδα. Έτσι, απλά και εύκολα θα κάνετε εκθαμβωτικά νεανικά χτενίσματα για κάθε περίσταση.

Επίσης, τα κεφτεδάκια στα μαλλιά, τα half up, όπως και οι κότσοι είναι μόνο μερικά από τα πιασίματα μαλλιών που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες για χτενίσματα με μπούκλες.

Νεανικά χτενίσματα με πλεξούδες

Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (25)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (39)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (38)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (37)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (36)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (35)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (34)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (33)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (32)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (31)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (30)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (29)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (28)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (27)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (26)

Τα χτενίσματα με πλεξούδες αποτελούν κορυφαία επιλογή των γυναικών τα τελευταία χρόνια. Ακόμη και η απλή γαλλική ή ολλανδική πλεξούδα, καθώς και η ψαροκόκκαλο, μπορούν από μόνες τους να σταθούν, κάνοντας μια εμφάνιση σαγηνευτική και μοντέρνα.

Αν πάλι συνδυαστούν με κότσο, αλογοουρά ή οποιοδήποτε πιάσιμο μπορείτε να φανταστείτε, συνθέτουν υπέροχα νεανικά χτενίσματα που όλες οι φίλες σας θα θελήσουν να αντιγράψουν.

Δεν χρειάζεται να έχετε μεγάλη εμπειρία. Η γνώση του πως γίνεται κάποια από τις βασικές πλεξούδες και η φαντασία σας είναι αρκετά εφόδια για να δημιουργήσετε μοντέρνα και μαγευτικά πιασίματα μαλλιών. Πάρτε λοιπόν ιδέες από τις παραπάνω φωτογραφίες και κάντε τα δικά σας μοναδικά νεανικά χτενίσματα για μακριά ή κοντά μαλλιά.

Μοντέρνα χτενίσματα για κοντά μαλλιά

Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (40)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (46)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (45)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (44)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (43)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (42)
Μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα (41)

Ακόμη κι αν το μήκος των μαλλιών δεν είναι πολύ μακρύ, υπάρχουν πολλές ιδέες για μοντέρνα και νεανικά χτενίσματα σε καρέ ή αγορέ μαλλιά. Η πιο απλή πρόταση είναι οι ανάλαφρες μπούκλες.

Από μόνες τους μεταμορφώνουν πλήρως την εικόνα ενός κοντού κουρέματος, κάνοντας το μαγευτικό. Αν θέλετε να πάτε το χτένισμα σας ένα βήμα παραπέρα, δοκιμάστε να προσθέσετε πλεξούδες στο πλάι. Τα cornrows, αλλά και η κλασσική γαλλική πλεξούδα είναι μια φανταστική πρόταση.

Από εκεί και πέρα, μπορείτε να χτενίσετε το κοντό καρέ μαλλί σας δίνοντας του όγκο και διατηρώντας το ίσιο. Πρόκειται για μια πολύ chic και νεανική πρόταση που θα απογειώσει το look σας.

Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες για χτενίσματα σε κοντά μαλλιά.